Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - da b0ss

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Tää oli kyllä todella loistava ja kuumottava reissurapsa! Aina kun tätä luki niin polte kasvoi silmissä. Niin paljon samanlaisia näkökulmia :wink:

2
Varusteet ja pakkaaminen / Vartalokukkaro
« : 08.04.2007, 21:02:24 »
Lainaus käyttäjältä: "Eliette"
Pari seteliä rintsikoissa on toimiva hätävara. Testattu Suomen baariolosuhteissa:)


Toimiva noin niinkun missä mielessä?  :wink:
No joo, rankka pääsiäinen alkaa näyttämään jo väsymyksen merkkejä levottomuuden muodossa..

3
Juu ihan hyvä aihehan tuo on, monesti nuo asiat heti hinnan jälkeen liikuu mielessä. Yksi sivusto, mistä voi ainakin noita istuinvälejä ja jotain muuta tarkistella, on http://www.seatguru.com/

4
Pohjoismaat / hostellit Tukholmassa ja Norjassa?
« : 31.01.2007, 10:37:46 »
Itse tulin tuossa pari viikkoa sitten majoittuneeksi Anker-hostellissa yhden yön. Huoneena oli kahden hengen huone(muuta ei ollut vapaana) ja hintaa 500kr. Ja sitten päälle vielä lakanat, 45+45 kr. Eli kahdelta hengeltä yölle tuli hintaa 590 kr, eli 65-70 euroa, mitä se nyt tekee..

Siinä huoneessa oli suihkut ja hellat.
Eli eihän tuo nyt halpaa ole, mutta ei sitä odotettukaan.

No, koska se saatiin vaan yhdeksi yöksi niin piti uusi majapaikka seuraavaksi yöksi. Todella täytty tuntui oleva jokapaikassa, oli jotain happeningia kaupungissa meneillään..

Mutta sitten löytyi kuitenkini oikein helmi hotelli! Aivan keskustassa, Nationaltheatterilta yksi pysäkki metrolla, Sortinget niminen asema. Ja aivan yhden uloskäynnin vierestä löytyy P-Hotel. Kahden hengen huoneella hintaa 695 kr, eli ehkä jotain 80 euroa. Se oli jo tuossa kaupungissa suht edullinen "hotellihinta".
Ja hyvä luukkuhan se olikin... ilmainen netti, aamupala sisältyi(tuli muuten aamulla sellaisessa pussissa roikkumaan ovenkahvaan, sieltä löytyi sitten päivän lehti ja evästä, kahvit keittyi nätisti huoneessa olleella vedenkeittimellä). Sitä hotellia kyllä suosittelen lämpimästi.

5
Aasia / Lennot Bangkokista Samuille
« : 29.10.2006, 14:17:57 »
Suoraan kentältä ostettuna ovat jotain 3000 bahtin hintaluokassa olleet. Hieman yli. Tämä hinta viime marraskuulta. Mutta lennot oli melkoisen täynnä, että ei kentältä tahtonut enää saada. Niimpä tuli lennettyä Surat Thaniin, josta about puolitoista tuntia bussilla satamaan ja siitä pari tuntia laivalla Samuille.

Se lento surat thaniin oli jotain 2000 baht, ja bussi&laiva 250 baht.

6
Thaimaa / Bangkok-Koh Samui yhdistelmämatka
« : 12.10.2006, 18:57:35 »
Mä voisin vielä yhden keinon antaa tohon alkuperäiseen aiheeseen viitaten, eli BkK-Samui. Jos haluaa nopeasti perille, mutta suora lento samuille tuntuu kalliilta, niin lentäen surat thaniin thai airwaysilla ja siitä bussi+laiva samuille. Toi jälkimmäinen yhdistelmä kustansi muistaakseni 250 tai 200 bht. Lennon hintaa en muista mutta jokatapauksessa hinta on halvenpi kuin suora lento samuille.

Meneehän tuossakin sitten muutama tunti pidempää aikaa, mutta ei kuitenkaan niin pitkään taas kun bussi/juna.

7
Lentomatkustus / Bangkok Air
« : 09.10.2006, 10:31:24 »
Lainaus käyttäjältä: "Bella"
Nyt on sellanen ongelma, etta oltaisiin lentamassa (4.1.2007) BKK-PNH klo 07.40. Meidan lento bkk:ssa puolestaan on 06.25. Bangkok airin sivusto ei anna tehda varausta, jos nama lennot ovat liian lahella toisiaan. Intl-intl -lennoilla vaihtoaikaa pitaisi olla 1,5 tuntia. Lahetin tuonne meilia ja sanoivat, etta ei onnistu juu. Onko teilla vastaavia kokemuksia? Mietin etta jos ei laittaisi mitaan inbound-lentoa siihen varaukseen nakyviin, niin sittenhan sen saisi varattua. Kyse on kuitenkin vain 10 minuutista! Ja hyvalla sakalla konekin voi olla ajoissa.  Jos ei onnistu, niin joudutaan kupeksimaan koko paiva odottaen iltalentoa. Air asiakin parayttaa samaisen reitin jo klo 07.00 etta siita nyt ei ole toivokaan.

Voi mita sekavaa tilitysta  :roll:
Auttakee nyt kuitennii, jos pystytte  :wink:


Niin, sillainhan se onnistuu että varaat sen jatkolennon ihan omana lentonaan. Mistä ne sillon tietää mitään vaihtoaikoja..

Mutta pointti tuleekin sitten nimenomaan siinä, että lennon pitää olla kyllä täysin ajoissa perillä, muuten menee liian tiukalle, luulisin.

Tosin en tiedä minkälainen siirtymä siellä uudella kentällä vaihdossa edessä. Passintarkastus/maahan tulo puoli tuntia. Dong Muangilla varmaan kävelyyn meni sellainen vartin verran aikaa. Sitten odotat vartin ainakin laukkujasi(suoraan ei varmaan voi checkata niitä jatkolennolle, jos vaativat sen 1,5h aikaa?). Ja joki pakollinen sähläys vielä päälle niin taas tuli vartti lisää :)

Että aika hiinä ja hiinä se on. Fifty-sixty.

8
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Re: Viikon vakava
« : 07.09.2006, 15:25:50 »
Lainaus käyttäjältä: "fishbone (12 Maa 2003)"
Pitkään mietin mihin osioon tämän lykkään ja lopulta olin kahden vaiheilla, joko tämä tai "tyhmät kysymykset", mutta tänne nyt päätin kuitenkin sitten kysymykseni lykätä, joten:

Miksi matkustatte? Mikä on se syy mikä ajaa teitä toistuvasti (vapaa-ajalla) pois Suomesta?

Voisin kuvitella, että tänne kirjoittavilla ihmisillä on muitakin syitä, kuin muualta löytyvä halpa alkoholi ja hiekkarannat. Miettikää asiaa hieman syvällisemmin ja jakakaa syynne. Lupaan tässä jossain vaiheessa, kun on paremmin aikaa, kertoa omankin tarinani; sen mikä ajaa minua matkustamaan.

Ja jos saan esittää toivomuksen, niin mikäli mahdollista, pyritään välttämään yhden lauseen "koska se on kivaa"-vastauksia; kertokaa siis myös miksi se on niin kivaa. Tiedän myös että syistä voisi parhaimmillaan kirjoittaa 500 sivuisen romaanin, mutta kokeilkaa nyt kuitenkin pysyä jonkinlaisissa rajoissa. ;)


Fisu, en jaksa enää odottaa, nyt on aivan pakko vähän purkaa. Että milloin meinasit oikein kertoa sen oman tarinasi, kuitenkin jo yli kolme vuotta sitten sen lupasit tehdä "jossain vaiheessa". Vai eikö sitä "parempaa aikaa" ole vielä löytynyt..

No joo joo, pakko yrittää tylsänä työpäivänä jostain riipiä huumoria :lol:  :lol:

9
^No mikäs tuossa nyt niin ihmeellistä...? Hoijjaa.

10
Lentomatkustus / Lentokentillä nukkuminen!
« : 24.08.2006, 15:28:35 »
Tuolla http://www.sleepinginairports.net/ sivustolla käyttäjät ovat kokemuksillaan arvostanut Helsinki-Vantaan toiseksi mukavimmaksi kentäksi ottaa pikku ettonet .  :P

Ja, kuinka ollakaan, toisen ääripään kärkipaikkaa, eli missä se uni vähiten tulee, pitää hallussaan Moscow.

Nice-to-know.

11
Jooh, ja samassa Finnair ilmoittaa maksavansa lentoemoille ja stuerteille 30 prosenttia pienempää liksaa. Luki eilen teksti-tv:llä. Koska en tuota uutista täysin lukenut, niin en ole varma miten tuo asia käytännössä menee. Jos joku bongasi, tai jostain muualta, niin voinee selventää..

12
Eli kyseinen teos olisi hakusessa.

Vähän hazardilla mennään, mutta jos jollain sattuisi olemaan kyseinen teos ylimääräisenä nurkissa pölyttymässä, niin tarjoa ihmeessä!

Tähän tai yv tai pulloposti.

13
Näin tosiaan kuuluu radiossa kertova, tästä päivästä alkaen 19.8. päivään saakka.

No, toki siihen pieni porsaanreikä sisältyy Smile
Ilmaisen lennon edellytyksenä on vähintään yhden yön maksullinen majoitus kesämatkailupulasta kärsivistä paikoissa. Jos en ihan väärin kuullut niin Levi, Ylläs ainakin paikkoina...

Kyllähän tuo ihan hyvä tarjous on, jos sattuu olemaan asiaa sinnepäin, maksaa siitä yhdestä yöstä sen 60-80 euroa(villi veikkaus), ja näin ollen saa lennot ilmaiseksi. Jejee.

Lähde: Ylex uutiset

14
Matkapäiväkirjat / Travellin' in Japan (SK)
« : 10.08.2006, 08:53:54 »
Lainaus käyttäjältä: "bakito"
...ei uskalla merivirtauksien takia menna muutamaakymmenta metria syvemmalle..


Onhan tuossakin jo tota syvyyttä ihan tarpeeksi :wink:  No joop. Mut on se varmaan aika repivä fiilis olla semmoisessa virtojen mylläkässä, ei varmaan joo tee paljoa mieli lähteä seikkailemaan...

15
Lainaus käyttäjältä: "Gnito"
27.7 lähti kone kohti Singaporea, jossa on tarkoitus opiskella seuraava vuosi. Kouluna on National University on Singapore eli NUS. Varsinainen päiväkirja matkakuulumisista löytyy osoitteesta http://gnito.vuodatus.net.


Näyttää olevan tuo piste liikaa tuon net:n perässä. Eli se pois, ja johan linkkikin toimii!

16
Intia / Re: kysymys
« : 01.08.2006, 11:29:32 »
Lainaus käyttäjältä: "pete79"
Moro
olisiko kenelläkään taas kerran tietoa ja auttavaa kättä, kaverini asuu Mubaissa tai ajoittain Goalla.
Minun pitäisi soittaa hänelle ja kysymys kuulisikin että: mitä suuntanumeroita/maan numeroita pitää laittaa kun soitan intiaan?  :?:


Wikipedia antaa aika kivasti vastauksia tuollaisiin "nippelitieto" -kysymyksiin, niinkuin tähänkin. Ja Chao sen tuossa jo sanoikin, eli (+)91 se on.

17
Thaimaa / Pattaya - Pallon paras bailumesta?
« : 01.08.2006, 10:03:04 »
Muutaman paivan pattayalla olleena voin sanoa, etta sinne en kylla aikaani lahden enaa viettamaan, ellei joku tosi hyva syy olisi. Ja sellaista ei tule nyt mieleen. Silloinkin mentiin sinne sen takia, koska etelassa oli kokoajan sateista ja ajateltiin loppuloma viettaa auringossa, se sentaan onnistui.

Meno todellakin on paljon tuon videon mukaista, mutta varmasti sielta loytyy myos vahan rauhallisempaa meno kun menee vahan sivummalle. Me oltiin ihan ytimen tuntumassa. Kaupallisia naisia joka puolella repimassa mukaansa, samoin yokerhoissa kaksi nuorta miesta saa naisia ymparilleen rasittavan paljon. No, ompahan sekin paikka nahty.

Mutta mutta, se viela, etta kylla sielta loytyy menoa moneen makuun, mutta ei varmasti kaikkien. Riippuu mita sita lomaltaan haluaa. Shoppailupaikkoja loytyy niinkuin kaikkialta muualtakin, isoissa kaupungeissa toki niita on enemman.

Meilla oli vaan kaverin kanssa niin huvittavaa kun tuonne paikkaan saavuttiin, otettiin hotelli jostain soi 13 tienoilta muistaakseni, ja lahdettiin sitten illalla vaan kavelemaan ja etsimaan jotain ruokapaikkaa, iltarientoja jne. Niin lahdettiin just kavelemaan vaaraan suuntaan ja osuttiin tuonne soi 7/8 mitaan moisesta tietamatta. Se oli kylla oikeasti shokki, molemmat vaan oltiin etta ei juma, taalla ei kylla olla paivaa pidempaan jos joka puolella on sellaista. Vahan aikaa sita jaksoi katsella, ja sitten suunnaksi otettiin siita lahelta se yksi saari, minka nimea en muista. Reissaajien suosiossa kuitenkin ollut, ja moni sen varmasti taalla tietaa. Parin tunnin matkan paassa Pattayan helvetista.

18
Matkapäiväkirjat / Re: go finnair..
« : 01.08.2006, 09:49:05 »
Lainaus käyttäjältä: "bakito"
ja näin, tällä hetkellä meidän pitäisi istua lentokoneessa matkalla kohti nousevan auringon maata, mutta sen sijaan istumme frendin olohuoneessa juomassa olutta.

Finskin koneeseen tuli tekninen häiriö, ja jouduimme siirtymään huomiseen Osaka-koneeseen. Parempi tottakai, että häiriö huomattiin maassa eikä puolessa välissä matkaa. Siperiasta on hiukan turhan pitkä kävelymatka Japaniin.. Noh, uusi countdown käyntiin ja fiilikset nousuun täydellisen massarin jälkeen.


Korvataanko tuollaista matkan siitymista millaan tavalla? Ja sita, etta matkahan lyhenee sitten yhdella paivalla, hyvitetaanko sita millaan tavalla? :roll:

19
Aasia / Sää Thaimaa-Malesia -akselilla syyskuussa
« : 03.04.2006, 22:55:33 »
Ymmärtääkseni, ja omiin kokemuksiini jonkin verran pohjautuen, ei tarvitse noihin aikoihin tuolla eteläosassa thaimaata/malesiassa olla kovin huolissaan.

Siellä ehkäpä sateisinta aikaa on tuo marraskuu, tosin viime vuonna joulukuussakin taisi olla enemmän sateisia päiviä kuin aurinkoisia.

Pohjoisosassa Thaimaata kyllä varmaan jo alkaa noihin aikoihin satamaan, joten riippuu paljoltikin missä päin matkustelet...

20
Melko vähän on noita erikansallisia keittiöitä tullut testattua, mutta näillä eväillä kärki sijaa pitää thaikeittiöt, jatkoksi voisin vaikka lyödä turkkilaisen (siis sen oikean) ja venäläisen.

Niistäkin toki löytyy niitä ääripäitä, mitkä voisi siirtää nämä kaksi jälkimmäistä listan toiselle puolelle.

Luulempa että italialainen, espanjalainen ja meksikolainen voisi olla minun makuun, sen verran on noita "kopioita" tullut maisteltua muualla kuin itse noissa maissa.

Melko kaikkiruokainen kyllä itse olen, että kärkisijat voisi olla mitä tahansa muutakin. No katsotaan, kunhan tässä nyt ehtii taas maistelemaan johonkin  :lol:

Sivuja: [1] 2 3 ... 10