Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Aragorn

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Saattaapi olla että Joulukuussa on enää hankala saada halpoja lippuja kun tuo helmikuu taitaa olla aikamoista sesonkiaikaa tuonne Thaimaaseen. Tosin tarjontakin sinne on kaiketi lisääntymässä kun muistaakseni esim. Finnair on lisäämässä vuoroja, Finnmatkat alkaa lentää sinne Boeingin Jumbolla suoria Suomesta ja sitten on vielä AirFinland vaihtoehtona. Itse tein toissakesänä siten että menin Tallinnaan laivalla ja ostin lentoliput välille Tallinna-Hki-Bangkok. Tällöinkin Bangkokin lento lähtee Helsingistä mutta ensin pitää lentää Tallinnasta Helsinkiin. Tuolla systeemillä säästi aikanaan hieman alle 200 € (hassua eikö totta). En tiedä sitten miten asia on tänään. Netisähän noita vaihtoehtoja on helppo vertailla.

2
Yleinen / Upein Rautatieasema
« : 03.12.2005, 14:08:26 »
En ainakaan löytänyt tällaista kysymystä, joten aloitan ihan oman tobicin. Parin reilin jäljiltä on minulle jäänyt sellainen päähänpinttymä, että rautatieasemat kiinnostaa. Nykyään tulee niillä poikettua, vaikka ei aina edes junalla matkustaisikaan. KO. paikat on useimmiten aikamoisia kolosseja ainakin suurkaupungeissa ja niinhän meillä suomessakin ainakin Helsingissä. Mutta mikä on teidän mielestänne upein näkemänne asema. Olin juuri New Yorkissa piipahtamassa ja löysin sieltä oman suosikkini eli Grand Central Terminalin. En oikein edes osaa selittää miksi mutta se on kyllä upein asema jolla olen päässyt tähän mennessä käymään. Kertokaahan oma suosikkinne?

3
Olettekos kuulleet... / Rautatie Tiibettiin valmis
« : 16.10.2005, 18:27:13 »
Ylen uutisissa juuri kerrottiin että rautatie Tiibettiin on nyt saatu valmiiksi. En kyllä tiennytkään ettei sellaista vielä ollut. Rata sijaitsee korkeammalla kuin mikään muu rautatie maailmassa ja junanvaunut pitää olla paineistettuja vuoristotaudin estämiseksi.

Siinä taas pallontallaajille uusi upea kohde. Tämänhän voisi olla vaikkapa pienen kisan paikka: kuka mahtanee ehtiä ensin rataa pitkin pääteasemalle??? Taisivat kyllä kertoa että liikenne alkaa vasta ensi kesänä.

4
Ehkäpä matkapäiväkirja tämäkin, tosin pääosin kuvien muodossa lisättynä lyhyillä kuvateksteillä. Huom. olen vain satunnainen harrastelijakuvaaja, joten kuvat ei mitään taideteoksia ole.

Linkki kuviin: http://kuvablogi.com/blog/52

5
Junamatkustus / Re: APUA!
« : 14.08.2005, 18:13:58 »
Lainaus käyttäjältä: "jasmi73"
Ootteks te kaikki noin nuoria?!?

Meikä vasta kolmekymppisenä, tosin meidän neiti 1 vuotiaana  :lol:


Ei ihan kaikki. Eka reili vasta 29 V eikä loppua näköpiirissä 8) .

6
Lainaus käyttäjältä: "Juices"
Lainaus käyttäjältä: "kirsil"
Lainaus käyttäjältä: "da b0ss"
Eikös blue1 lennot ole alkoholittomia, vai päteekö tuo sääntö vai joillain tietyillä reiteillä? Ainakin Hel-Sto on ollut alkoholiton omalla kohdallani jokaisella kerralla.


Blue1:lla on käytäntö, jonka mukaan muistaakseni yli 2 h (vai oliko se nyt 1 h 45 min) kestävillä lennoilla tarjotaan alkoholia. Eli esim. Hki-Amterdam välillä sain tarjoilua, mutta Sto-Hel välillä en. Mutta tuo Hel-Sto väli on muutenkin niin lyhyt, että hyvä jos sen tarjotun sämpylän ehtii syömään.


Aika yllätys muuten oli minullekin, että KLM:n hki-ams -väli oli täysin alkoholiton. Viikko sitten lensin ja oletin saavani yhden olusen, mutta eipä ollut koneessa.  Taitavat karsia noissakin sitten kuluja nuo eurooppalaiset.


Alkaa olemaan aika kummallisia juttuja nämä tarjoilut ns. perinteisilläkin lentoyhtiöillä. Lensin noin kolmenviikonvälein lennot Köpis - Mynchen Sassilla ja ekalla kerralla sain reilun sämpylän kera valkkaria ja vielä viskinkin. Viimeviikolla samalla välillä ei saanut enää mitään ilmaiseksi (ei edes sämpylää ja kahvia) ja lentoyhtiö oli sama SAS.

Takaisin palasin ekalla kerralla Mynchenistä Tukholmaan Lufthansalla ja tällöin sai kyllä sämpylän kahvilla ja taisi saada myös olutta mutta ei väkeviä. Viimeviikolla kun palasin Lufthansalla Helsinkiin niin tarjoiltiin oikein lämmin ruoka ja väkeviä niinpaljon kuin kehtasi pyytää. Johtuuko tämä siitä että Mynchen - Helsinki reitillä on eri Allianssiin kuuluva finnair kilpailijana ja tarjoilu joudutaan pitämään korkeammalla tasolla kuin reitillä Tukholmaan joka on saman allianssin SAS:n pääkenttä???

7
Lainaus käyttäjältä: "dummy"

Finnairilla on MM-kisatarjouksena mm. Helsinki-New York-Helsinki hintaan 301€! Tuota kehtaa alkaa kutsumaan harman nakokulmasta jo tarjoukseksi. :shock:


Jees varasin just lennot Finnairilta MM-kisatarjouksesta. Vaasa - Helsinki - New York menopaluu 340€. Matka on marraskuun puolivälissä ja olen hintaan kovasti tyytyväinen. Kävin tovin päästä katsomassa hintaa uudelleen niin kappas oli jo noussut lähes tuplaan samat päivät.

8
Tarkkaa paikkaa en viela tieda mutta Thaimaa on maa, koska tama matka kestaa yli Juhannuksen.

9
13.Thaimaa  :D

10
Kesälomani alkoi juuri ja huomenna lähden Thaimaata kiertämään neljäksi ja puoleksi viikoksi. :lol:

11
On tullut selailtua läpi Thaimaa-aiheisia foorumeita, mm. Thairy ja Thai-klubi, nyt kun oma matka parin päivän päästä häämöttää. Varsin mainioita tietopankkeja jos Thaimaaseen aikoo eli suosittelen. Siellä vain tuntee itsensä niin kovin vieraaksi kun ketään ei "tunne" niinkuin täällä Tallaajissa. Sitten kun KO. foorumeilla surffailun jälkeen kurkkaa tänne Tallajiin on kuin kotiin olisi palannut, tuttuja nimiä joka puolella.

Onko muilla samanlaisia tunnelmia :?:  :D

12
Hile on mainio kun pysyy täysin tobicin aiheessa kaiken tuon muun keskustelun jälkeen  :wink:

Viikon päästä minun paitani lähtee mukanani Thaimaaseen  :D

13
Matkaseuraa / JUHANNUS TÄÄLLÄ, SUOMALAISTEN KANSSA.
« : 15.05.2005, 12:09:50 »
Tämä on kyllä ihan kiva ehdotus ja mietintämyssyn alle menee. Olen yhteyksissä lähempänä juhannusta jos tästä vaikka kehkeytyisi jotain juhannushubaa...

Missäs muut Thaimaassa oleilevat suomalaiset viettävät juhannusta?

14
Maalailin tänään parvekkeen aidan ja jossain vaiheessa maalausta tuli mieleen tämä tuikitärkeä Topicci.  Eli parvekkeeni aita on nyt loistavassa maalissa. :roll:

15
Tyhmät kysymykset / Hostelli kortti!!!!! Apua!
« : 13.05.2005, 22:45:40 »
Minä kyllä voin lämpimästi suositella esim. tuolla matkallesi osuvassa Luxemburgissa HI hostellia nimeä en nyt tähän hätään muista. Se on kyllä mielestäni paras hostelli jossa olen koskaan yöpynyt.

16
Matkaseuraa / Re: Thaimaata kohti!!
« : 08.05.2005, 19:52:11 »
Lainaus käyttäjältä: "janneko"
Olemme lähdössä Thaimaaseen 28.6


Hmmm.... Ootteks menos suoralla lennolla Finskillä 28.6 Helsinki - Bangkok. Jos ootte niin en oo ainut pallontallaaja tuolla lennolla  :D.

Ja alkuperäiselle kyselijälle, olen koko kesäkuun Thaimaassa ja tuohon mainitsemaasi aikaan todennäköisesti jossain etelän saarilla. Matkaseura osaksi matkaa kyllä kelpaisi...

17
A.R.A.G.O.R.N
Aurinkoinen Rahanpesijä Anarkistinen Gladiaattori ja Omintakeisen Roteva Napakosmetologi

Terv: Napakosmetologi

18
Jotta saataisiin tarvittava määrä nopeasti kasaan niin eikö tätä paitaa voisi mainostaa tuolla forumin etusivulla? Ellen väärin muista edellisellä paidalla oli mainos etusivulla hetken aikaa. Tännehän ei asiasta tietämätön aivan helposti löydä.

19
Näyttää mielestäni melkoisen hyvältä.  8)

20
Olisin myös tuon tekstin diagnoosi: kulkutautinen kannalla. Niin ja tämän nettiosoitteen lisäämisen pienellä olisi mielestäni OK juttu.
Paidantilaukseen ilmouttaudun kyllä varmasti mukaan.

Sivuja: [1] 2 3 4