Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Radical

Sivuja: [1] 2 3 ... 42
1
Koliinia eiku siis Kolinaa.  ;D  Terveisin, Poliisien uhrit ry.  Tällainen pitäisi oikeasti perustaa! :) Leikki loippui muuten sitten. Tällainen asia olisi pitänyt tuoda julkisuuteen jo paljon aiemmin. Monien elämä meni pilalle. Kiitos kytät, miettikää tekin tekojanne joskus, kusiaivot! Kaikilta meni lopulta hermo... Oliko voittajia?

Mikä vittu toi poliisi edes on?! Myy huumeita ja kiusaa ihmisiä... Kiusaamisella tarkoitan kunnon kiusaamista ja ajojahtia eli siis esim. itselle käynyttä neljän vuoden putkea ja kaksi kertaa päivässä talon ohi ja joka kerta, kun menin keskustaan, auto pidätettiin ja tutkittiin mahdollisimman näyttävästi, asuntoa valoteltiin jnejne, paskiaiset. Asunnon irtaimistoa hajotettiin ja talokin onnistuttiin kerran melkein polttamaan ja mun syyksi sekin näemmä laitettiin. "Asunnon haltija on itse vastuussa patterin sijainnista", just... KIITOS VITUSTI! Muuttaa olisi vissiin pitänyt pois tai tappaa itsensä! Sitä te toivoitte, perkeleen homot!

Niinku itelläkin koulukiusattu poliisi alkoi kiusata ja piinata minua vuosikaupalla muiden kanssa. Kuin jokin jengi logojen kera ja valtion suojissa kusipäisimmät tekevät melkein mitä mieleen juolahtaa. Siis sellaisillekin, jotka eivät ole ikinä kiusanneet ketään. Tosi hieno VALTIO, PERKELE!
Koulukiusattu poliisi siirtää kiusaamisen eteenpäin valtion (ja lain tai siitä ei piitata eikä kukaan sitä valvo tai välitä! He ovat he ja me olemme ne... Ei korppi korpin silmää puhkaise, toimii. Haloo...) suojissa ja minäkin jäin tällaisten tapausten uhriksi vaikka en ole ikinä ketään oikeastaan kiusannut (päinvastoin paremminkin...eh. Kiitos oli tämä, perkele!) ja elämälläni olisi varmasti jo toinen suunta, jos vuosikausia jatkunut piina olisi loppunut aikanaan. Näin ei sitten käynyt ikinä, joten oman käden oikeus kunniaan.

Siinä miettimistä joka kytälle kuinka on ollut kusipää toisille ihmisille ja kiertänyt ja rikkonut lakia. Miettikääs minkä vuoksi minusta tuli sitten lopulta siis SE VIP?! "Se on vaan ollut syntymästään asti sellainen Vaarallinen Ihminen Poliisille", tms paskaa... Heh. :)

Lopulta saitte minutkin sitten suututettua...

THE END

2
Se on Morjesta pöytään! :) ;) ;) ;)

Olightin Javelot (joku M3XUT tms.) -taskulampun jonkun mallin, en muista tarkalleen. Korjaan kun ehdin. Juu, 1 000 metrin päähän näyttää. Ihan Kiva ja KESTÄVÄ! Viiden vuoden takuulla. Tuskin tarvitsee takuuta, mutta on se hyvä et on viiden vuoden takuu. Ennen tais olla pidempikin Olightilla, en oo satavarma, mutta muistelisin kuitenkin näin. :) Yksi tarkkuushiottu ledi ja 1267 lumenia. NAM! Koko helahoito varusteineen ja tk:t 187e. Kolmas Olightin lamppu itelle. Toinen oli joku Warrior-paketti (kantama 305 metriä) megneettikiinnityksellä ja hipaisukytkimellä vaikka ilmakkoon tai mihin vaan. :) Sit kolmas oli joku Batton-paketti... pieniä ja erittäin tehokkaita noi pikkupatukatkin, Olikohan kantama tässäkin joku 120 metriä, en muista ulkoa. Käyttötarkoituksissa mielikuvitus rajana, heh.

Joo-o, kun tota lediteknologiaa käytettäs esim. Katuvaloissa, niin olis hiukkasen pienempi lasku valaistuksesta. Kestävyys, käyttöikä, teho ja kulutus ylivoimaisia perinteisiin verrattuna... Muutta pieni piiri kai tossakin saa siitä hyvät rahat, niin eihän tohon asiaan puututa vaikka täysin olis perusteltua vanhojen lamppujen romukoppaan laittaminen jo, haloo?!?! Kyllä tienais nopeasti tolla sijoituksella, jos näin tehtäisiin..! Kyllä tahto se on vaan joka puuttuu, haha... :( Olis helppo paikka säästää rahaa ja luontoa, mutta paskat siitä tuumas päättäjät, otti rahat ja lähti juoksemaan. ;) Taikaseinästähän se raha tulee!! Toi muutostyö ei olisi noihin säästöihin minkään hintanen ja vuosi pari ja plussaa jo tulis varmaan... Ei nyt oo ihan lukuja tässä, mutta oma mututuntuma sanois näin. ;) Kanta vaan pitäs vaihtaa lampuissa. Muutta Tielaitoksen ja sähköyhtiöiden epäpyhä liitto varmaan jarruttaa viime senteille asti... Selityksiä löytyisi tyyliin... See oliis niin kallis Opeeraatioo ja melki mahdotonkin tms. skeidaa. ;)

Täs tulee aivan tippa linssiin ja mieleen eräänkin Lemminkäisen monesko hintakartelli ja surullisen kuuluisa Hehkulamppukusetus joka takoi rahaa viime päiviin saakka. Hyvä kusetus oli sekin ja piitkää, täytyy sanoa ja onnitella!

3
Se on Moro! :) ;)

Olightin Javelot (joku M3XUT tms.) -taskulampun jonkun mallin, en muista tarkalleen. Korjaan kun ehdin. Juu, 1000 metrin päähän näyttää. Ihan Kiva ja KESTÄVÄ! :) Yksi tarkkuushiottu ledi ja 1267 lumenia). NAM!

4
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 04.12.2015, 08:31:47 »
Tympii se, ettei Aleksanteri Suuri Valehtelija saanut kuin kokista naamalleen. Rikkihappoa sen olisi pitänyt olla, kuten sivistyneissä islamilaisissa maissa on tapana heitellä naisten kasvoille. Itkupilli, pääsi vielä vähällä ja oikeustoimet täytyisi aloittaa välittömästi myösKIN MINISTERIN kohdalla... Oikeasti Itkupilliltä tulisi vänä, jos saisi pari avokämmentä. Alkoihan hän nyyhkyttämään jo puvun kastuttua, nyt on "hyvä pöhinä päällä"!  :) Myös moderaattorit taitavat olla happolinjalaisia... ;)

Samoilla linjoilla on myös joidenkin (kork. tusinan) kannattama profiili Muhis! (Vrt. Jesse)

Rakas JiiPee (Joulupukki)... ;)

*jes, vähintään varoitus tiedossa! Saakohan kahdesta jo jonkinlaisen pokaalin?*

5
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 28.11.2015, 09:50:52 »
Radical,

Poistin viestisi. Olen jk:n kanssa samoilla linjoilla, joten kaikella ystävällisyydellä haluaisin huomauttaa, että matkailuaiheiselle palstalle ei kaivata minkäänlaista turhaa vihanlietsontaa erilaisten etnisten/uskonnollisten/ideologisten ryhmittymien välille. Tuntuu uskomattomalta lukea tältä palstalta sellaista settiä, jossa puolitoista miljardia ihmistä niputetaan joidenkin ekstrimistien tai muiden sekopäiden kanssa samaan kategoriaan.

Ensimmäinen varoitus.

Ilmeisesti islamin ja vasemmiston arvostelu kuuluu nyt sitten kiellettyjen aiheiden listalle, vai? Sen verran vieraskorea pitää olla!

Vaikka kertomani asiat voi lukea jopa Suomen suurimmista medioista ja niistä ei saa tympiintyä näemmä silti! Kuten Malmön kranaatti-iskut ja Pariisin terrori-iskut, lähes miljardin naisen asema islamilaisissa maissa ja 1,7 mrd. ihmistä ja vain seitsemän (7) Nobelia...

Tästä lähtien niistä EI saa enää tympiintyä, ainakaan täällä. Eli vain matkailuaiheista tympiintymistä jatkossa ihmiset tai tulee varoitus! Niin "toivovat" moderaattorit! :) Asioihin saadaan muutos vaikenemalla niistä ja lakaisemalla ne maton alle kokonaan, kuten joka asiassa. Maton altakin roskat katoavat itsestään, kokeilkaa vaikka! Samaa toivovat myös islamilaisissa maissa asuvat naiset, etenkin he!

http://thereligionofpeace.com ( Pari hikistä terrori-iskua tässä kuussa )

Yhtyneillä Kuvalehdilläkin kirjoittelu oli vapaampaa silloin, kun olin siellä töissä...

Kummaltakos Pallontallaajien rahoitus nykyään tulikaan Vasemmistoliitolta vai Saudi-Arabialta? Olikos tänä vuonna saudien vuoro?

Burkha päälle, heti! :)

Montako varoitusta porttikieltoon tarvitsee?

Nimim. Utelias

6
Ensimmäistä kertaa moneen viikkoon on energinen olo. Pimeyttäkään ei tarvitse jaksaa enää kovinkaan kauaa.

Niin, ja AA unohti järjestelmävirheen vuoksi veloittaa multa lentolippujen muutosmaksun.  ;)

Hehee, siitäs sait, Mr.  V! ;) Vai AA-kerhon matka tällä kertaa... Siellä ei sitten varmaan paljon ryypiskellä? ;)

Joo, sama täällä, kun tuli vähän lunta ja oli jo valoisampaa  hetken aikaa... Nyt juuri on energiaa kuitenkin vielä kuin Rosatomin ydinvoimalassa ja halusin kirjoittaa tähänkin ketjuun jo valtaamani "Tympiikö?"-ketjun sijaan etteivät kaikki ajattele, että olen tympiintynyt täysin koko äijä ! ;) Vaikka sitäkin on nyt toki liikkeellä...

7
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Elokuvat
« : 26.11.2015, 01:37:20 »
Napapiirin sankarit 2 oli mielestäni huonompi kuin ensimmäinen, mutta ihan katsottava nyt kuitenkin. Mulla ei tässä nyt ole kaikkia leffoja mitä oon katsonut, mutta yritän muistella edes jotain. Water Diviner oli ihan OK pätkä, mutta ei nyt mikään aivan uskomaton, kertomus rakkaudesta, rohkeudesta, uskosta ja sankaruudesta. Gallipolin taistelussa poikansa kadottanut isä [Russell Crow] lähtee etsimään poikiaan ja seikkailu on valmis. Tuo taistelu taisi olla yksi 1. maailmansodan kauheimpia. Tähän taisi muisti nyt sitten loppuakin... Toivotaan nyt, että homma pysyy jotenkin hanskassa tuolla Lähi-idässä ja täällä Euroopassakin. Malttia on löydyttävä nyt joka suunnalta. Joku on joskus sanonut "laitan kuudet koukut leukoihisi ja vedän sinut Israelin vuorille", jotenkin noin taisi kohta mennä. Ehkä vielä ei ole aika, mutta synnytystuskia tuntuisi olevan jo.

8
Hyvää sananvapausviikkoa kaikille!! :) Vaikka tähän on tultu, että sananvapautta rajoitetaan koko ajan ja sensuuria sitä vastoin lisätään huikealla vauhdilla. Eli pian toikin viikko on ikävä kyllä ihan turha ja sen voi siis jättää unholaan.

http://www.uusilahti.fi/jutut/lahesta/2015/10/21/poliiseille-tuli-kielto-kertoa-turvapaikanhakijoiden-rikoksista

Tällä palstalla sananvapautta on vaalittu mielestäni erityismaininnan arvoisesti!  :)

9
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Elokuvat
« : 03.10.2015, 18:07:18 »
Nyt katsomaan Napapiirin sankarit 2. Kommentoin myöhemmin.

10
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Elokuvat
« : 03.10.2015, 02:31:08 »
Luokkakokous - Oli mielestäni todella hauska, heh...  ;D

11
Päivällä pastaa ja nyt taas tortilloja.  :)

12
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 02.10.2015, 19:54:53 »
Tuota noin. Ymmärrän kyllä, että tympii, mutta jatkossa nämä kirjoitukset (jotka alkavat jo lähennellä kiihotusta kansanryhmää vastaan) poistetaan ilman erillistä ilmoitusta. Joku roti.  >:(

Edit: tämä on Asian vierestä -osio, joten keskustelu on melko vapaata eikä sen tarvitse välttämättä liittyä suoraan matkailuun. Rajansa silti kaikella.

OK, olen asiallisempi taas tästä lähtien. Kunhan lauoin vähän totuuksia asioista. Mutta joku roti tosiaan olla pitää, anteeksi!

13
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 02.10.2015, 10:04:35 »
Vielä yksi jakso Kauhavan uuden vastaanottokeskuksen asukkaiden edesottamuksista ja mietteitä Suomesta (mpalan pyynnöstä ja totuuden nimissä myöskin): Kunniakansalaisten mielestä Suomen terveydenhuolto on perseestä (varmastikin kotopuolessa asiat ovat aivan toisella tasolla), ruoka on paskaa (elintasopakolaiset sotaa päätä pahkaa karkuun lähteneet odottivat varmastikin täällä tarjottavan samaa ruokaa kuin kotimaassaan) jne.

Edit: Poistin itse tuon röyhkeimmän tosijutun pois. Meni jo niin niin mauttomaksi.

14
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 01.10.2015, 10:35:11 »
Voisiko taman kaverin tyai ainakin hanen "poliittiset" (ehka liian hienostunut termi naihin ajatuksiin, puhutaanko populistisesta vauhkoamisesta) kirjoitukset nyt vihdoinkin eliminoida taalta MATKUSTUSPALSTALTA. Kaveri valaa pelkoa ulkomaalalisia kohtaan, mika mielestani nyt on periaattessa kaanteista matkustamiselle.

Olen edelleenkin sinun mielestäsi mielipide- ja ajatusrikollinen vaikka suurin osa teksteistäni on tarkistettavissa olevaa faktaa, mutta silti minut pitäisi eliminoida, kuten totuudenpuhujat nyt yleensäkin tässä nyky-yhteiskunnassa. Ovatko mielipiteeni ja ajatukseni sinulle näin tulenarkoja? Mitä sinä oikein pelkäät, erilaisuuttako? Vähän avarakatseisuutta nyt peliin, mpala. Meillä kaikilla on erilaisia mielipiteitä ja maailman ja Suomen asioista voi tympiintyä. Mpala, käyttäjien huutoäänestyksellä ei ole tähänkään mennessä alennuttu poistamaan ketään tältä palstalta. Matkustaminenkin on muuttumassa koko ajan tylsemmäksi hommaksi juuri näiden kansainvaellusten vuoksi ja käänteistä matkustamisesta saataville fiiliksille, koska kaikkialla Euroopassa alkaa olla samanlaista harmaata massaa ja terrorismia saa pelätä jo länsinaapurissammekin ja osaan maapalloa ei voi edes matkustaa tai mennä auttamaan pelkäämättä joutuvansa siepatuksi, raiskatuksi, hakatuksi ja tapetuksi tiettyjen ihmisten toimesta ja tämän taidatkin tietää nimimerkistäsi päätellen (tämä asia pitäisi tietysti yrittää vaieta kuoliaaksi?). Esim. jos minä olen lähdössä Britteihin tai Ranskaan, haluaisin nähdä brittejä ja ranskalaisia, en samanlaista harmaata massaa kuin käydessäni Helsingissä. En tunnistamattomia kaavutettuja naisia jne. Sinä puhut höpsismiä, minä totta.

Et ole muuten kertonut omista saavutuksistasi, kuten minä tein vastatessani sinun minua kohtaan suuntaamissasi vihanlietsontaviesteissäsi. Olisit nyt vähän raottanut salaisuuksien verhoa..?  ;)  Etkö todellakaan pysty parempiin viesteihin kuin minun jatkuviin eliminointipyyntöihin? Olet säälittävä pikku vinkuja! Muuta Mpalan jälkeen Lähi-itään, jossa minun kaltaiseni ihmiset on eliminoitu jo aikoja sitten ja voit nauttia siellä samankaltaistesi ihmisten seurasta, poislukien Israel. Vastaan jatkossakin minun eliminoimispyyntöviesteihisi näin.

Edit: Täällä "Asian vierestä ja vieläkin kauempaa" -osiossa olevat kirjoitukset eivät luonnollisesti koske pelkkää matkustelua.

Entä verotusmalli-ideani, siinä olisi enemmän tasa-arvoa kuin nykyisessä järjestelmässä ja se myös auttaisi pienituloisimpia ihmisiä ja perheitä ja kannustaisi työntekoon (toki se nyt olisi vain pieni osa sitä eikä siinä ollut ratkaisua esim. matkailijoille)? Sinä oikein kyttäät minun viestejäni! Jätä ne lukematta, jos mielipiteeni ja ajatukseni ovat sinulle liika, etkä ole edelleenkään vastannut minulle pyynnöistäni huolimatta vaan vauhkoonnut minun tympiintymisistäni...

Tämä viimeisimpiin tympiintymisviesteihini puuttuva ystäväni on ajatuspoliisi eikä kerro itsestään mitään pyynnöistäni huolimatta. Mutta väitti minua aiemmin tässä ketjussa suunnilleen roskaksi ja nollaksi, joka pitäisi siivota pois palstalta. Sitten minä kerroin vähän saavutuksistani ja taustoistani ja kumosin hänen väitteitään. Minun ansioni tässä yhteiskunnassa ja muutenkin taitavat olla hieman toista maata kuin sinun, vai mitä, mpala? Olenko minä näin vaarallinen saavutuksineni, ilmeisesti koska puutut jatkuvasti minun viime aikaisiin tympiintymisiini. Kerro nyt, oi ylhäisyys, mitä sinä olet saavuttanut vai pitääkö sille perustaa oikein oma ketjunsa... "Mpalan saavutukset ja hyöty Suomen yhteiskunnalle!" tms.  ;D

Edit: Pikkuhiljaa alkaa vituttaa ja tympiä toi ikuinen pikku vinkuja eli nimimerkki mpala... Onko miehesi Afrikasta?, ei haittaa minua, mutta islam on se joka kaataa länsimaat ja siitä nyt ei seuraa mitään hyvää, kuten voimme nähdä joka paikassa missä islamilla on vahva asema. Ei tule järkeä mihinkään asiaan vain taantumusta ja sotia. Tai syntyy uusi Aatu enkä välitä hänestäkään pätkän vertaa. Muuta kuin sillä tavalla, että on mielenkiintoista tutkia historiaa ja sitä miten hän sai kaiken paskan aikaan. Joku järki tähän nykyiseen kansainvaellukseen ja sitä myöden taantumukseen vain pitäisi saada ennen kuin tapahtuu jotain edellisten tapahtumien kaltaista. Merkkejä on jo ilmassa pitkin Eurooppaa jne. Euroopan rajat olisi hyvä sulkea pikkuhiljaa ja antaa islamin olla ihan rauhassa siellä missä se kukkii ja kukoistaa. Muuten hameen pitää ulottua seuraavaksi nilkkoihin saakka ja parran pitää olla niin pitkä, että sillä voi lakaista kotipihan. ;) Muut kuin muslimit ovat OK. Lue ylempänä oleva linkki Aikapommiin.

Edit: PS. Toivottavasti et ole umpitosikko tai käännynnäinen?
Äitini sisko ja hänen miehensä olivat muuten yhteensä 10 vuotta lähetystyössä ent. Zairessa (oon oppinut heiltä muutaman sanan swahiliakin :)), joten on minulla jotain hajua Afrikassa tälläkin hetkellä olevista kriiseistä ja veljeni on ollut niitä ihan paikanpäällä sammuttamassakin, mutta se on turhaa, osalle muslimeista se on elämäntapa ja kuolema voitto (vaikka lehti tippuu puusta maahan, se on Allahin tahto...Hän oli myös toisessa miehistönkuljetusautossa mukana, kun toinen niistä ajoi tienvarsipommiin Afganistanissa. Oli uutisissakin juttua silloin. Se oli todella pienestä kiinni. Jos pommi olisi ollut voimakkaampi/nopeampi, se olisi tappanut luultavasti kaikki. Onneksi näin ei käynyt). Että kyllä mä jotain tiedän asioista. En ole uskovainen enkä kuulu mihinkään kirkkoonkaan vaikka tuossa alhaalla lukeekin "Adonai!"... Eiköhän se käy jo selväksi viestieni sisällöstäkin.

15
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 01.10.2015, 00:59:39 »
Veronmaksajien rahaa kulutetaan/käytetään TODELLA typerästi, en haluaisi osallistua tällaiseen idioottimaisuuteen... Suomen puolustustuskykyä on heikennetty huonona ajankohtana ja entisen lentosotakoulun tiloihin onkin nyt sijoitettu pakolaisia (tämä on kuin Maahanmuuttoviraston vittuilua ja kansalaisten mielipiteellä ei ole mitään merkitystä!):

Kauhavalle viime viikolla perustetun vastaanottokeskuksen ja samalla tontilla sijaitsevan koulun ja lähellä olevan päiväkodin työntekijöille on sanottu, että ei saa pitää enää paljastavia kaula-aukkoja ja hameen pitää ulottua polviin saakka. Myös koulun oppilaita on neuvottu pukeutumisessa. Ensimmäiset rikollisetkin ovat jääneet jo kiinni. Väärennettyä rahaakin on alkanut ilmestyä tänne Etelä-Pohjanmaalle samaan aikaan. Ainakin kolmen perheen isät ja äidit eivät ole enää päästäneet lapsiaan päiväkotiin... Eli ihan kelpo prosentti.(Suuret kiitokset jälleen ylimmälle elimelle eli Maahanmuuttovirastolle, jonka päätöksiin kansalaisten mielipiteellä ei ole mitään merkitystä!) Vaikka vastaanottokeskukseen onkin valittu paljon perheitä. Maassa maan tavalla tai maasta pois. Vai mitenkäs se nykyään meneekään? Kenenkähän maa tässä nyt joutuu muuttumaan ja keiden vuoksi? Tällaisessa toiminnassa ei ole järjen häivääkään!

Ja:
J. Hämeen-Anttilan pakomatka pois Suomesta... Pelkona suomalaisten ja muslimien vihat. Koska täällä hänet tunnetaan hyvin televisiosta ja lausunnoistaan. Vastalauseena nykyhallituksen leikkauksille on vain tekosyy! Maa alkoi polttamaan jalkojen alla. Raukkis!
Tosin siinä mielessä älykäs veto, että tämän maan puolustuskyky ei kestä kovinkaan kauaa Venäjää vastaan,  jos sota sattuisi syttymään ja EU ei ainakaan tulisi hätiin. Lisäksi se ei pysty valvomaan edes omia rajojaan! Jopa ihmissalakuljettajat ovat jo liikaa tälle supervallalle!  ;D

Mitäs mpala, SunRiseGirl, Viajar ja muut sanoisivat hänelle? Hyvä ja isänmaallinen jäbä?
Hukkaan menevät nyt nekin hänen koulutukseensa käytetyt rahasummat...

Pian ei ole enää mitä edes puolustaa. Ainoastaan tämä kansa on minulle enää rakas. Suurimman osan isänmaattomista päättäjistä pitäisi vaihtaa ja nopeasti (Stubb, Katainen jne. listan kärjessä. Lista isänmaattomista päättäjistä olisi pitkä...Rahalla ei ole isänmaata).

Tällainen olisi mielestäni järkevä ja oikeudenmukainen verotusmalli (tai ainakin osa sitä): Työntekoa ei enää verotettaisi vaan se otettaisiin kulutuksesta. Tiettyjä tuotteita verotettaisiin rankemmin ja se riippuisi sitten omista valinnoista ja kulutuksen määrästä... Olisiko tämä hyvä idea muiden mielestä?

P.S. En ole Kauhavalta.

16
Nuudeleita lihapullien kera. ♥

17
Oma pikku pupunen, hostelli, on tänään jo 1 vee  :o Jos tätä vauhtia vuodet menee eteenpäin, oon kohta kasikymppinen!

Saako udella mistä päin maailmaa hostellisi löytyy? En ole kovin usein täällä nyt käynyt, joten sijainti on hukassa vaikka olisitkin sen jossain maininnut. Niin, onneksi olkoon vaan minunkin puolestani sinulle ja Silmäterällesi! :)

Edit: Nopea arvaus, jossain Ylläksen suunnilla? :) Olen vähän niinku sinne päin ainakin lähdössäkin,  kuten viime kesänäkin...

Sori, multa oli jääny onnellisuusketju aivan läpikäymättä. Hyvin arvattu :D Joko oot käyny vai vielä tulossa?

Heips! Tota vieläkin vasta menonpäällä... Saatiin auto eilen vasta hyvälle korjaamolle, kun sen perään ajettiin viime vuonna ja peräluukkua ei saa auki, joten oli vähän huono lähteä matkaan noin. Toki olisi pitänyt hoitaa asia jo viime vuonna, mutta se jäi ja jäi kun ei haitannut menoa hirveästi ja tohon parhaalle korjaamolle olikin sitten tosi pitkä jono ja kesälomatkin oli vielä välissä. Kannatti kuitenkin odottaa, kun meni toisen ajelehtijan vakuutuksista...  :D

Luin juttua, että sulla olis tekemistä Dream Hostelinkin kanssa. Siellä olen ollut muutamankin kerran...  :)

18
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 27.09.2015, 22:59:48 »
Sanoisin Jussi Halla-aholle paljon rumemmin kuin sinulle.

Lisäksi: en tullut tänne jatkamaan keskustelua maahanmuuttajista. Minulle tämä palsta on ollut ja tulee olemaan lähinnä matkailuun tai sen herättämiin fiiliksiin edes etäisesti liittyvä foorumi. Jatkossakaan en tule siihen laskemaan turvapaikanhakijoiden tänne kohdistamaa matkailua. Se vääntö osaltani käydään vallan muualla. Piste.

Kaikella ystävällisyydellä.

Selvä asia, kiitos. Olen saanut sinusta täällä ihan hyvän ja mukavan kuvan näinä vuosina. :) Aina maailmaan erilaisia ajatuksia mahtuu. Ajatukset ja verbaaliset jutut eivät tee minusta kenestäkään rikollista vaikka esim. Jussi Halla-aho niistä järkyttävästi tuomittiinkin. Selkeä oikeusmurha se oli mielestäni. Hänen vastapuolensa tekee todellakin ne pahemmat jutut, mutta niin vain kävi.  Fyysinen koskeminen ja sen sellainen toiminta onkin sitten eri asia... Mielestäni.

Ystävällisin terveisin, Radical! 😊

19
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 27.09.2015, 17:44:53 »
Radical. Tällaisena vihervassari SPR:n taputtelijana haluaisin ihan ystävällisesti kysyä seuraavaa: kannattaisikohan sun nyt muutama päivä miettiä jotain ihan muuta? Eikä vähiten oman itsesi takia.

Mietin kyllä muutaki, mutta haluan noihin kyllä jotain vastauksiakin... Ei pahalla, Viajar...

Konetta olen tässä räpännyt koko viikonlopun ja katsellut taas vähän C++:aa, joten tulee kirjoiteltua tässä samalla. Samalla olen miettinyt noita firmajuttuja jne.  Ennen saatoin istua koneella aivan helposti kellon ympäri eikä tehnyt tiukkaakaan..Jos joku on ohjelmoinut, niin tietää....

Vastaan aina takaisin tuolla lailla, jos mulle aukoo päätä ja minä puhun totta, tilanne ei ole hallinnassa enää Euroopassa, vai onko Viajar? Mitä mieltä sinä olet? Valehtelenko asiasta? Mitä mieltä SPR:ssä ollaan, onko tilanne hallinnassa? Toivottavasti olet sentään vapaaehtoisena siellä?

Pystytkö Sinä antamaan minulle omia vastauksiasi noihin minun aiemmin esittämiini kysymyksiin? Eikä vain todeta, että kannattaisiko ajatella jotain muuta...Sillä on helppo yrittää päästä hankalista kysymyksistä, kuten varmasti tiedätkin, luulisin ainakin. Oletko samaa mieltä, että tuolla tavalla on helppo luikerrella pois tilanteesta? Todeta vain, että vastapuoli on sairas tms...? Asia on kuitenkin Euroopan ja Suomen kannalta erittäin tärkeä, vai onko mielestäsi? Sanoisin, että tälle asialle kannattaa jokaisen uhrata muutama tunti ja miettiä että mitä asioille pitäisi oikeasti tehdä jotain, ja nopeasti ennen kuin on liian myöhäistä jo Suomenkin kannalta...Sanoisitko Jussi Halla-aholle samoin kuin minulle?

20
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 27.09.2015, 14:15:31 »
Joo ei tympinyt kun avasin tän ketjun mutta nyt tympii. Eikö tuota kaiken paskan oksentamista, mitä nimim. Radical nyt harrastaa, pääse missään eroon?

Samaa mielta. Toivon todellakin etta ko tyyppi siivotaan taalta pois. Jos kaveri on joskus kirjoittanut minkaan millaan lailla matkustamiseen tai edes ulkomaihin liittyvan jutun lukuunottamatta rasistista ulostusta, pidan sita pienena ihmeema. Mikali ko jutut pitavat paikkaansa, oma elama pilattu, hirvea taakka yhteiskunnalle (en uskalla edes arvata mita ko henkilon aikuiseksi saattaminen, hoidot ja yhteiskunnan kanssa pelaaminen on maksanut veronmaksajille).
 
Vilpittomasti toivon etta Pallontaallajien kirjoitukset ja henki liittyy matkustamiseen ja matkustamisesta kiinnostuneiden ihmisten keskusteluun, eika paasteta tallaista ripulia tanne

Mitkä hoidot, kerrotko minulle ja meille muillekin, missä hoidoissa minä olen ollut? Olen ollut jalkojeni takia ainoastaan sairaalassa, terveyskeskuksessa ja teholla muista syistä. Olisiko minut pitänyt jättää leikkaamatta ja hoitamatta ja antaa nekin rahat sellaisille, joiden suku ei ole täältä ja (eivät ole ikinä taistelleet tämän maan puolesta tai mitään muutakaan, kuten sukulaiseni on tehnyt keksintöjä mm. Suomen Puolustusvoimille, Olympia- ja MM-ampuja, veljeni on myöskin voimanoston SM-miehiä, ensivalittu The Finnish Rapid Deployment Force (FRDF), Liettua, Afganistan, Libanon jne.) joiden suku ei ole ikinä mitään tehnytkään tämän maan ja yhteiskunnan hyväksi?! Tarkoitan tietenkin noita nyt maahantulevia ja suurimmaksi osaksi kouluttautumattomia ja luku- ja kirjoitustaidottomia ja mitään ikinä muuta kuin kaikkialla maailmassa riehuvia ihmisiä eli melkein pelkkiä nuoria, raavaita ja hyvässä lihassa olevia muslimimiesjengejä muslimitaaperoita/-partavauvoja! Joitakin harvoja naisia ja perheitä lukuunottamatta, jotka tarvitsisivat oikeasti turvapaikkan... Miksi näin, osaatko sinä kertoa sen minulle järkevästi? Suurella osalla ei ole edes mitään perusteita hakea turvapaikkaa, vaan he tulevat tuhoamaan tämän maan ja roikkumaan tänne sosiaaliturvan takia! Eikä heillä ole tarkoituskaan IKINÄ sopeutua meidän yhteiskuntaamme ja sääntöihimme... Miksi nykyään ei enää hoeta, "maassa maan tavalla tai maasta pois"?

Nobel-palkintojen määrästä muslimeilla kerroinkin jo edellisessä viestissäni, joka kertoo todella karua tarinaa, vai osaatko laskea ollenkaan? He keskittyvät pääasiassa vain riehumiseen ja "pitäähän nuorilla miehillä olla äksonia", kuten eräs pitserian pitäjä sanoi minulle Tampereella, kun kysyin tilanteesta, huhhuijaa! Hän oli siis ihan 45-50 -vuotias aikuinen äijä! Hehän eivät tee maailmalla muuta kuin riehumista ja kalifaatin rakentamista joka kolkassa. Niin Lähi-idässä, Aasiassa, Afrikassa, Euroopassa kuin Oseaniassakin. Miksi he riehuvat joka paikassa, missä heitä on vähänkään enemmän? Minun mielipiteeni on, että he rakentavat kalifaattia ympäri maailman, mutta kerro sinä oma mielipiteesi tuosta joka paikassa vain riehumisesta. Voisitko selittää myös sen, että miksi islamiin uskovat eivät ole saaneet aikaiseksi Nobel-palkintoja kuin todella, todella, todella, todella harvoin? Minä sanon, että se johtuu uskonnosta ja heidän kulttuuristaan. 600-luvulta tähän päivän vain riehumista eikä kehitystä enää islamin tulon jälkeen...
Onko heidän profeettansa sinun mielestäsi hyvä esikuva heille? Massamurhaaja, moniavioinen pedofiili ja sekopää...

EN USKALLA EDES ARVOIOIDA MONTAKO KYMMENTÄ MILJARDIA TÄLLAINEN TOUHU TULEE LOPULTA MAKSAMAAN, USKALLATKO SINÄ ANTAA LOPULLISEN ARVION LOPPUSUMMASTA?! Vai ulostatko ja oksennatko sinä jotain äärivasemmistolaisanarkistista, utopista ja epämääräistä suvaitsevaisuushihhulihöpinää millä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa?

En ole ollut missään hoidoissa, että arvaile vaan rauhassa. Milloin kumoat minun väitteitäni, mitkä esitin tämän sinun viestisi jälkeen ja kerroin mitä olen tähän mennessä saanut aikaan tai tehnyt. Mitä sinä olet saanut aikaan tässä yhteiskunnassa ja mitä teet tällä hetkellä? Minä kumosin jo suuren osan sinun väitteistäsi ja esitin faktoja tekemisistäni, jotka pystyy myös tarkistamaan. Muutenkin minä yritän kertoa asioista aina totuuden, oli kyse uskonnosta, vasemmistosta, oikeistosta  tai mistä tahansa!

Vankilan jälkeen minulla on suunnitelmissa aloittaa uudestaan ohelmointi ja perustaa ehkä pelialan ohjelmistoyritys, se olisi aika luonteva ratkaisu minulle nyt kun olen eläkkeellä. Toinen suunnitelma on, että kävisin vankilassa lukkosepän tutkinnon tai jotain kursseja, jos se vain sattuu olemaan mahdollista ja perustaa joku sen alan yritys. Esimerkiksi murtohälyttimiä, muita hälyttimiä, turvakameroita ja lukkosepänhommia hoitava yritys (näihin osaan minulla oliskin jo valmiit laitteet). Myös kosteusvaurioita tarkastava ja mittaava firma voisi olla mahdollinen jomman kumman edellisen lisäksi. Toki myös joku rakennus- tai pelitialan yritys on mahdollinen, koska minulla on kaikki valmiina siihen. Lisäksi sukulaisillani on useita sen alan yrityksiä, joten saisin melko helposti taas alihankinta- ja asennushommia. Itse en vain pystyisi hoitamaan enää asennuksia jalkojeni vuoksi, mutta alihankitahommia, kuten sadevesijärjestelmien osia pystysin vielä hyvin tekemään ja minulla on niihin kaikki valmiit laitteet prässeistä, kanttikoneisiin jne. En aio jäädä lepäilemään laakereillani, se on selvää. Nyt olen vain joutunut olemaan aika rauhassa, koska on ollut tuo jalkahomma ja lisäksi olen odottanut tuon tuomion ratkeamista vihdoinkin (se kun on tapahtunut jo 2012 ja on mulla tossa muitakin hommia 2010-2011 vuodesta lähtien, joiden ratkeamista odotan myöskin). Tällaisessa löysässä tai paremminkin venyvässä ja löysässä hirressä on ollut kuule invalidiuduttuani mielenkiintoista roikkua! Vuosikausia, tietämättä yhtään tuleeko vuodesta neljään vai mitä tulee, vittu!). Entinen rikollinenkin voi olla lisäksi ihan herrasmies ja sivistynyt tai ainakin jotain sinne päin. :)

Huom!
–"Siinä maailmassa tarvitaan illuusiotonta asennetta", poliisiviestinnän lehtori Marko Vesterbacka sanoo!
http://yle.fi/uutiset/poliisiviestinnan_lehtori_luki_alexander_stubbin_11_900_twiittia__han_ei_ollut_paaministerin_mittainen_mies/8114703

Mutta odottelen edelleen tosiaan sitä vastaustasi... Vai tunnetko itsesi niin paremmaksi ja ylemmäksi ihmiseksi kuin minä, että sinun ei minulle tarvitse vastata pyynnöistäni huolimatta, häh? Silloin sinä olet jotain muuta ja et ole luultavasti saanut mitään juuri aikaiseksikaan, kun et kehtaa kertoa...

Anteeksi suuresta määrästä sulkuja ja pikkutarkkuudesta joissakin asioissa... Johtunee geeneistäni ja siitä, että olen joskus ohjelmoinut PC:llä melkoisen paljon, kuten olen kertonut todistettavasti...

Edit: Kaikki mitä sinun tulee tietää islamista ja Eurooppaan rynnivistä taaperoista/partalapsista: https://aikapommi.wordpress.com

Sivuja: [1] 2 3 ... 42