Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - elra

Sivuja: [1]
1
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Nostalgiaketju
« : 12.03.2007, 13:21:09 »
Muistaako kukaan, oliko pikku kakkosessa semmoinen vaalea kultainen noutaja/labradori, jonka nimi oli Kasmasiini? Tai sitten sen ohjelman nimi oli se.

Entäs sunnuntai-iltaisin (?) kun tuli Öhmanin tavaratalo. Se oli kohokohta kun sai valvoapoikkeuksellisen myöhään. Tulikos se ennen vai jälkeen kympin uutisten?

-Vihreä Varis-kirjasarja, päähenkilönä usein poika joka pelasi iltaisin jääkiekkoa ja meni sitten kotiin äidin tekemälle pullalle ja kaakaolle..

- puppernikkelit

- berliinin munkit

-Twix-patukoita sai irtonaisina, nimellä Raider

- Arvaa kuka-peli

- ne tuttikorut muistan itsekin, joku joskus sanoi että abortinvastustajan tunnistaa ko. korusta;)

-peace-merkki, ja Simpsonit-

2
Aasia / Kota Kinabalusta Sipadanille/Mabuliin?
« : 03.11.2006, 21:52:56 »
Mahtavia kuvia Gnito! Meilläkin tarkoitus seuraavalla reissulla kiivetä Kinabalulle, viimeksi käytiin siinä alhaalla vaan semmoinen Canopy Walk.

Missäs toi Dragon Inn oli?

3
Aasia / Kota Kinabalusta Sipadanille/Mabuliin?
« : 03.11.2006, 12:50:44 »
Kiitos! Itsekin ajattelin enemmänkin lentämistä. Tylsää-kommenttini juontaa juurensa yhdeltä kokemukselta KK:n lähisaarelta (TAR.Marine Parkin yksi saarista, Pulau Gaya). Olimme menossa sinne kolmeksi yöksi KK:sta. Epäilykset heräsi jo siinä vaiheessa, kun "jetty" oli ruosteinen vene täynnä paikallisia, me ainoat turistit matkalaukkujen kanssa. Ainoa varmuus kohteeseen pääsystä oli kipparin naureskellen hokema yes yes.

Saaren majoitus oli parhaat puolensa nähnyt. Bungalowit rapistuneita, laiturilta törötti ruosteiset naulat. Ei ketään muita turisteja kuin me. "Crystal clear waters" oli meri täynnä roskaa, ilmeisesti lähistön hökkelikylästä. Ei puhettakaan että olisi uimaan mennyt. Ihan kamala paikka, koska mitä sellasessa paikassa tekee, jos ei veteen voi kuvitellakkaan menevänsä. Lähdimme seuraavalla mahdollisella paatilla takaisin.

Sen takia ajattelin että olisi "turvallisempaa" käydä vaan päiväseltään, ettei käy samoin. Tämän takia tullut hieman epäuskoinen suhtautuminen kaikkiin "paratiisisaari, mökit veden päällä"-paikkoihin. Koomista oli että kun tulimme kotiin reissulta, oli meillä näyttöpäätteen taustakuvana yökuva ihanasta Gaya-paratiisisaaresta ja sen luxus resortista!:)

4
Aasia / Kota Kinabalusta Sipadanille/Mabuliin?
« : 31.10.2006, 12:33:45 »
Onko kellään infota miten pääsisi ko. paikoille Kota Kinabalusta? Ilmeisesti nopeinta lentää (Tawau, Semporna?) ja sieltä botskilla ko. paikkoihin- ko,kö?? Järjestetäänköhän tuonne mitään päivän reissuja? Kiinnostusta olisi vaan nähdä/kokea nuo paikat sekä snorklailla, joten yöpyminen siellä olisi varmaan aika tylsää meistä, ainakin useimpia päiviä.

5
Aasia / Miri Sarawakissa
« : 30.10.2006, 11:08:47 »
Onko kellään kokemuksia Miristä? Kukaan käynyt? Kaikki kokemukset ihan mistä tahansa ko. paikkaan liittyvistä asioista otetaan kiitollisena vastaan! Olemme menossa ensi kesäkuussa.

6
Aasia / Tilanne Krabin ympäristösssä
« : 19.08.2005, 15:58:20 »
Hei,

osaako joku kertoa viimeisimpiä tietoja missä tilassa ovat Krabin edustan pikkusaaret yms aallon jäljiltä. Haulla ei onnistunut oikein löytämään kunnon infoa.

Kiitos

7
Aasia / Malariaa Ko Changilla?
« : 15.08.2005, 18:11:45 »
Hei,

onko kukaan viime aikoina Changilla käynyt joutunut ottamaan malarialääkitystä? Anteeksi tyhmä kysymys, mutta mietin että miten mahtaa nykyään olla?

8
Thaimaa / Koh Yao Noi
« : 15.08.2005, 17:54:56 »
Kellään omakohtaista kokemusta täällä oleilusta?

9
Thaimaa / huhtikuussa Thaimaahan/kuumuus?
« : 15.08.2005, 09:37:29 »
kiitos vastauksista!

Joo kyllä kuumaan on totuttu, se vaan mietityttää kun kaikki päivittelee että "mitä te sinne lähette paistumaan". Jos vertaa ns. normaalikausiin niin onko lämpötilaero niin suuri, että sen todellakin huomaisi? Pystyykö rannalla olemaan ollenkaan?

10
Thaimaa / huhtikuussa Thaimaahan/kuumuus?
« : 14.08.2005, 21:34:06 »
Onko kokemuksia kuinka kuuma on Siaminlahdella (Samui), Pohjois-Thaimaassa (Chiang Mai) ja Bangkokissa Huhtikuun puolivälistä toukokuun alkuun? Olisimme menossa, mutta huhut kertovat että silloin on tosi kuuma. Kannattaako lähteä vai kärventyykö sinne?

11
Estonia: olin yläasteella, mummomme oli "vahtimassa" meitä koska vanhemmat olivat reissussa viikon. Muistan että heräsin yöllä hirveään myrskytuuleen (Helsingissä), luulin että ikkuna tulee sisään. Aamulla mummi tuli herättämään, ja selitti että estonia uponnut. Koulussa ei puhuttu ko. asiasta mitään, isäni kysyi keskusteltiinko meillä koulussa asiasta. Ostin myöhemmin kirjan, jossa kerrottiin tapahtumien kulusta. Mieleeni jäi suomalainen rekkakuski, joka kertoi polttaneensa tupakkaa kun laiva oli jo uppoamassa, ja oli ihmetellyt miksi lähellä olevat laivat eivät tule apuun.

Diana: heräsin mökillä aika pahassa krapulassa, heitti päästä kun kuuntelin radiota. Koko matka kotiin kuunneltiin sitten Dianan veljen puhetta;)

WTC: olin kaupungilla shoppailemassa kaverini kanssa, kun kaverin poikaystävä soitti, että irakilaiset ovat hyökänneet jenkkeihin. Kaupoissa jokainen tuntui keskustelevan asiasta. Myöhemmin kuulin kaverilta, että epäilty on tod. näk. Osama bin Laden. En ollut koskaan aiemmin kuullutkaan ko. hepusta.

Tshernobyl: muistan vaan, ettei saanut leikkiä mökillä hiekkalaatikossa. Äiti sanoi (tai näin muistan jälkeenpäin) että jossain afrikassa on hajonnut ralliauto, josta lähtee myrkyllistä savua). Sisko ja serkut olivat naapurimaalaistalossa katsomassa kanoja, juoksin sinne, luulin juoksevani saastepölyä pakoon.

Tsunami: heräsin aamulla, katsoin kännykkää: kaverilta Hua Hinistä viesti; viimeisiä auringonsäteitä otetaan ennen kotiinlähtöä. Seuraava viesti oli toiselta kaverilta, joka kysyi että eihän ne (ensimmäinen kaveri perh.) vaan ollu Phuketissa, sielä on sattunut tulva jossa on kuollut paljon ihmisiä. Pitkin päivää katsottiin BBC:n lähetystä, jossa vain alapalkissa vieri uhrien lukumäärä, joka vaan kasvoi ja kasvoi.

Myyrmanni: olisko ollut 7 uutiset, jossa niistä kerrottiin. Puhuttiin vaan räjähdyksestä, ajateltiin että se oli joku kaasu tms. räjähdys.

12
Eurooppa / Kreetan Haniasta Ateenaan lentäen
« : 10.05.2005, 14:16:10 »
Onko kukaan testannut? Onko kuinka kätevää, järkevää? Olemme lähössä ihan pakettimatkalle Kreetalle, ja bongasin matkaesitteessä infon, että Haniasta pääsee 3-4 krt/pvä Ateenaan, n. 65 euroa suunta. Kertokaa kokemuksianne

Sivuja: [1]