Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mekku

Sivuja: [1]
1
60m2 paritalossa jossa asun kämppikseni ja tyttäreni kanssa. Oma piha on luksusta.  :)

2
1. Minkä ikäinen olet? 23-vuotta.
2. Sukupuoli? Tyttö.
3. Mitä teet työksesi/opiskelet? Vähän kaikkea... toimin tanssinopettajana, manageeraan muutamaa bändiä, opiskelen yliopistolla ja yritän olla siinä sivussa hyvä äiti, harvoin töissä myös baarissa ja elokuvateatterissa.
4. Missä asut? Angeredissa, Göteborgissa.
5. Mistä olet lähtöisin? Helsinki/Köpenhamina
6. Uskonto? Ei ole, eikä tule.
7. Juotko/poltatko? Juon harvoin, en polta.
8. Muuta? Odotan kovasti ensikesän reiliä tyttären kanssa.

3
Eurooppa / Euroopan TOP 5-kaupungit
« : 22.04.2005, 15:42:51 »
1. Amsterdam
2. Barcelona
3. Ateena
4. Köpenhamina
5. Göteborg

4
Lainaus käyttäjältä: "Le_samuel"
Olen kuullut tarinoita kuinka ne ainakin joillakin on homehtunut liiasta ilmankosteudesta. Eipä siinä mittään ittelläki on jokunen rasta takatukassa;-)


Olen myös kuullut nuo tarinat kuinka rastat on leikattu ja niiden sisältä on valunut ruskeaa vettä, mönkinyt matoja ja pieneliöitä ja muuta mukavaa. Itselläni on ollu rastat joku seitsemän vuotta ja matkustettu on niiden kanssa -totta kai ja mielestäni ne on helpot kun ei tarvitse koko ajan pestä. Saattaahan se tietysti olla että pää homehtuisi jos tästä päättisi lähteä Brasilian sademetsiin samoamaan, en tiedä.

5
Tyhmät kysymykset / Roskilde, majoitus Köpiksessä?
« : 18.04.2005, 00:35:23 »
kyllä tuo minusta aika vaikealta kuulostaa. jo ihan senkin takia, että roskilden festarialueelta on sellanen 1.5-3km matka asemalle. Miksi ette yövy paikan päällä? siis jos ei teltassa halua yöpyä niin onhan roskilden kaupungissakin ainakin yksi hostelli ja varmasti useampiakin hotelleja.

6
Lainaus käyttäjältä: "veevee"
no eikös ne ne nyt sitten halvimmaksi tule ihan itse väännellä vaikka junamatkojen ratoksi...ei se niin vaikeeta ole (3kaverille oon tehnyt)


joo, perunajauhoilla saa pysymään ne yllättävän hyvin päässä. tyttären päiväkodissa oli kiertänyt huhu, että ku uittaa pään perunajauhoissa ja sen jälkeen kampaa hiukset alhaalta ylöspäin niin rastat ovat valmiit, (eikä tarvitse pestä hiuksia niin usein kun tavallisesti :wink: ) voitte vaan kuvitella mikä oli tulos kun kaksi viisi vuotiasta tyttöä tekee toisilleen rastat tällä tyylillä ja mikä huuto siitä hiusten selvittämisprosessista lähtikään.  :lol:

itselläni on ollut rastat jo monta vuotta, pitäis vaan käydä parturissa laittamassa uudelleen tuota juurikasvua...helppohoitoinen matkatukka, suosittelen 8)

7
Lainaus käyttäjältä: "Mora"
Mitä, eikö sitä ole vieläkään jyrätty? Paljon melua tyhjästä...


Pusher Street on jyrätty, eli hasista ei saa laillisesti enään. Toisille se saattaa ehkä merkitä koko Christianian menettämistä, mutta Christianian tunnelma ei häviä mihinkään, ainakaan jos se musta on kiinni  :wink:

8
Lainaus käyttäjältä: "drunk_in_paris"
Lainaus käyttäjältä: "mekku"
Jos saan udella, niin millä yhtiöllä näin halvalla pääsee?


Easyjetillä Tallinnasta Berliinin kautta 71€ ja btw, mä tunnen sut   :wink:


oooOooops, jäin kiinni pallontallauksesta  :?  mutta kiva jos sä olet lähdössä Ateenan samaan aikaan! Saat sitten liftata mun seurana takasin tanskaan, itse asiassa mä voin palkata sut palkattomaksi houkutuslinnuksi tien varteen.  :lol: Ne katsos tuolla etelässä tykkää sun näkösistä tyypeistä, saattais kestää se paluumatka ihan hel*etin kauan jos tälläinen vanha, pömppömaha täti siellä heiluis peukalo pystyssä...Kaikki mitä sun tarvii tehdä on pysäytellä hienoja autoja, näyttää hyvältä ja rupatella kuskille jotain kivaa, kunnes mä juoksen laukkukuorman kans jostain pusikosta.  8)  Hyvä, sovittu :!:

9
Allekirjoitus on tyttäreni loistava kommentti maailman politiikasta. Ratkaistiin samassa maapallon liikakasvu ja Amerikan horjuttama maailman rauha, tai ehkä hän sittenkin on kiinnostunut vain raketeista  :wink:

10
Yleinen / Re: ruoka
« : 11.03.2005, 17:39:10 »
Lainaus käyttäjältä: "fisu"
Lainaus käyttäjältä: "mekku"
ja miksi hemmetissä suomen (useimmissa) pizzerioissa ei saa kunnon pizza-salaattia?? :twisted:


Mita ihmetta on pizza-salaatti? :shock: Koskaan kuullut enka nahnyt. Yksinkertainen paattely voisi antaa aiheen epailla, etta kyseinen "herkku" olisi salaattia missa on pizzan palasia (niin kuin kanasalaatissa kananpaloja tai katkarapusalaatissa katkarapuja), mutta eikai nyt sentaan? :shock:


sitä salaattia mitä laitetaan pizzan päälle tai lautaselle viereen. you know. :wink:

11
yksi muksu on tullu pyöräytettyä ja ihan kiva siitäkin tuli, vaikka oma onkin  :lol: eiku, kyllä se maailman ihanin lapsi on. Reissattua on tullu myös aikas paljon, kaksi reiliäkin jo tytöllä takana. Maailman politiikkaan on meillä myös suuntauduttu, niin kuin allekirjoituksesta huomaa. Tämän vuoden projektina on hieman tutustua rokettirolliin festivaalien muodossa. (mami pelkää päivää jolloin jälkikasvu tulee kotiin pikku g:n levy kainalossa) :?

12
Lainaus käyttäjältä: "drunk_in_paris"
kesäkuun alussa Ateenaan todellisella halppislennolla (maksoi alle 100€!) ja sieltä saarille kiertelemään. Tämän jälkeen roskildeen ja eikun rosken roll musis.  8)


Jos saan udella, niin millä yhtiöllä näin halvalla pääsee?

13
kaipaan kauppojen hedelmä/vihannespuntareita, pakaste pizzapohjia, astiakaappia ja saunaa, jossa ei ole ihmisiä syömässä jäätelöä. niin ja suomalaista musiikkia, mä olen ihan pihalla kaikista hyvistä, uusista suomalaisbändeistä  :cry:

14
piti käydä äänestämässä vielä kun oli alle 25  :)

15
Olettekos kuulleet... / Pattaya City News
« : 09.03.2005, 22:39:28 »
huh huh, näin pikku-tytön äitinä meinaa ottaa pannuun ja pahasti :evil: ihan oikein tälle Miika Petteri Pitkäselle, että passit ja muut leviää ympäri maailmaa. Siis herran jestas, aikuiset ihmiset, harrastais keskenään mitä ikinä haluaa eikä sotkisi lapsia näihin juttuihin. Mutta kai se sitten on, "kun ei mikään enään tunnu miltään..."

16
Yleinen / Re: ruoka
« : 09.03.2005, 22:28:15 »
Lainaus käyttäjältä: "gattina"
Lainaus käyttäjältä: "make"
Missään en ole syönyt niin hyvää pitsaa kuin Suomessa. Italialainen pitsa...
Jumalauta, kerro mullekin mistä saa Suomesta parempaa pizzaa kuin Italiasta! Lupaan mennä kokeilemaan asap!! (vai pitäisimmekö kenties erityyppisestä pizzasta..?;))


mun mielestä italiassa ei tehdä kovinkaan kummoista pizzaa, tai lähinnä kai se on se, että se on niin kovin erilaista mihin on tottunut. Ihan liian paksua mun makuun enivei. mutta ruotsi on hyvä pizzamaa! ja miksi hemmetissä suomen (useimmissa) pizzerioissa ei saa kunnon pizza-salaattia?? :twisted:

17
Lainaus käyttäjältä: "Vaara"
Christiania!  :D


Tervetuloa vaan tänne ja kun käytte niin ostakaa sellainen puna-keltainen bevar christiania paita, kiitos :wink: autatte samalla säilyttämään meidän rakkaan kaupunkimme kuosissaan.

Sivuja: [1]