Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - cavallino

Sivuja: [1]
1
Aasia / Vs: Singaporen pilvenpiirtäjään?
« : 23.08.2009, 10:03:11 »
Swissotel sijaitsee aivan City Hallin MRT aseman vieressä eikä sitä voi olla näkemättä kun nousee ylös asemalta. Raffles City puolestaan on ostoskeskus joka sijaitsee tällä samaisella City Hallin asemalla, vaikka kuvittelisi nimen perusteella että se ehkä olisi Raffles-hotellin tai Raffles Placen MRT asemalla, näin ei kuitenkaan ole.

Swissotelin aulasta otat hissin sinne 70+ kerroksiin, New Asia Bar on erittäin suositeltava! Huomio että ennen klo 21 sinne ylös pääsee ilmaiseksi ja juomat ovat puolet halvempia. Pitkät housut ja kengät suositeltavia, illemmalla et välttämättä pääse sisään shortseissa, kuuden seiskan aikoihin ainakin vielä kyllä.

Ks. http://www.swissotel.com/EN/Destinations/Singapore/Swissotel+The+Stamford/HOTEL+HOME/Gallery/Dining/New+Asia+Bar.htm

2
Mukavaa luettavaa kun itse lähdössä kiertelemään samoja paikkoja, kiitos! Kertokaas mitä kohteita jättäisitte pois jos aikaa olisi vajaa puolet teidän määrästä eli n. 5-6 viikkoa vuoden lopussa?

Tarkoitus olisi pyöriä melko samoissa kohteissa ja kaupungeissa kuin te ja vieläpä samaan malliin samantyyppisellä kokoonpanolla sopivasti radattaen, mutta kuitenkin tärkeimmät paikat nähden (Angkor ym).

Eli parhaat paikat teidän reissulta? Aikaa on mitä on, sille ei voi mitään, ja flygariakin joutuu ehkä enemmän käyttämään. Vaikka tarkoitus ei sinänsä olekaan maksimoida nähtyjen paikkojen määrää, ei varmaankaan yli 5 päivän pätkiä samoilla mestoilla tulla olemaan.

3
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Paras aurinkorasva
« : 09.07.2009, 14:48:31 »
Tietääkö kukaan hyvistä naamalle sopivista voiteista jotka eivät olisi rasvaisia? Tuppaa puskemaan melkoista finniä jos erehtyy laittamaan tavallista nassuun :(

4
Itse veikkaan myös suomen kielen kuulostavan vierasmaalaisen korvaa melko kamalalta. Ärrää ja ässää ja kaikenlaista puskee monotonisella tyylillä sen verran, että ruotsikin kuulostanee seireenien laululta tähän verrattuna.

5
Onko kellään kokemuksia reppu/rinkka -osaston hintatasosta Singaporessa / muualla Aasiassa?

Olen lähdössä sinne syksyksi vaihtoon, jonka jälkeen tarkoitus suorittaa 1-2 kuukauden reissusetti, jonne ei matkalaukulla varmaankaan kannata lähteä (lähetän sen Suomeen). Kotosuomesta lähtee mukaan Haglöfsin pro medium reppu, joka taitaa sellaisenaan kuitenkin olla aivan liian pieni muille kuin viikonloppureissuille.

6
Mikähän on hintatasotilanne tällä hetkellä esim. digipokkareiden suhteen? Itse olen lähdössä Singaporeen ja hankkimassa max 200e kameraa, mutta olen alkanut miettimään onkohan sittenkään niin paljon eroa että kannattaa ostaa vasta paikanpäältä?

7
Aasia / Vs: Full Moon Partyt
« : 03.06.2009, 15:05:04 »
Onko kellään kokemuksia joulun tai uudenvuodenaaton fullareista? Sellaisiakin näköjään järjestetään mutta millainen on meininki ihan "oikeisiin" full mooneihin verrattuna?

Sivuja: [1]