Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - TheFu

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Tietoturva-asiasta,

Suosittelemme käyttäjiä vaihtamaan salasanansa tällä viikolla ilmenneiden tietoturvamurtojen takia. Emme ole löytäneet merkkiä, että Pallontallaajiin olisi murtauduttu eikä myöskään palveluntarjoaja ole meille sellaista tietoa tarjonnut.

Monet ihmiset käyttävät samoja salasanoja eri palveluissa ja voi olla hyvinkin mahdollista, että juurikin sinun salasanasi on levinnyt nettiin.

Eli lyhyesti: Salasana kannattaa vaihtaa nyt, vaikka merkkejä murrosta ei olekkaan. Parempi katsoa kuin katua, ettei tarvitse katua, kun katsoo katua.  :D

2
Lainaus
Ps. Kekä tää Parttis on joka hilluu ylläpidon oranssina tuolla alapalkin listauksessa?


Parttis on meidän uusi ylläpitäjämme, joka syrjäyttää pääasiallisesti allekirjoittaneen tästä päivästä lähtien ja lopullisesti vuoden loppuun mennessä. Sama tiimi, mutta tehdään sisäisiä vaihdoksia.

3
Lainaus käyttäjältä: "Chap"
Nettifoorumien käyttäjiltä viety tuhansia tunnuksia. Koskeeko pallontallaajia?


Ei ainakaan minun tietääkseni. Pitänee tutkia, onko hyökkäyksiä tehty vielä vähän tarkemmin.

4
Moro,

Työstäminen on edelleenkin käynnissä, koska aikataulua on jouduttu ruukkaamaan uudestaan resurssipulan takia.

Foorumiin on tulossa parannuksia. Foorumisofta vaihdetaan, sillä nykyinen ei tarjoa käyttäjille ja ylläpidolle tarpeeksi työkaluja. Samoiten voimme toteuttaa ehdottamanne uudelleenorganisoinnin.

Tässä itsekkin kädet ristissä odottelen, milloin työ alkaisi olla valmis :)

5
Moro,

Uutta sivustoversiota haaveileville voimme kertoa, että sivusto on tekovaiheessa ja pyrimme huomioimaan ja ratkaisemaan kaikki ehdotukset/ongelmat, joita olette ehdottaneet.

Mitä ylläpidon kaljanottoon tulee niin onhan kyseessä sentään kesälomakuukausi.  :D

6
Lainaus
Rakentavaan palautteeseen käy ohjeeksi esim. OTTO-niminen kaava, jota itse aika usein ainakin pyrin käyttämään. Siinä henkilölle kerrotaan jämäkästi ja asiallisesti:
Ongelma
Tunne (eli miltä tuntuu. Ehkä tätä ei tarttis niin täällä virtuaalimaailmassa käydä avautumaan)
Täsmennetään mitä halutaan toisen tekevän
Osoitetaan toiselle myönteinen seuraus.


Hyväksi havaittu ja suosittelen yhdelle jos toisellekkin :)

Kehitystyö aloitetaan ensiksi suoraan sivustoon engineen, joka kirjoitetaan ja suunnitellaan kokonaan uusiksi. Tämä ei välttämättä suoraan näy käyttäjille, mutta parantaa sivuston ylläpidettävyyttä ja uusien ominaisuuksien integrointia. Uusien ominaisuuksien luonti alkaa vasta enginen teon jälkeen, minkä takia tästä ei oltu aikaisemmin mainittu foorumilla. Mutta nyt on siis kaikilla mahdollisuus antaa mielipiteensä ja ehdotuksensa meidänkin kuuluviin.

7
Moro,

Pallontallaajien kehittäjäporras on kaikessa hiljaisuudessaan aloittanut suunnitelmat sivuston parantamisesta ja työkin on tarkoitus aloittaa näillä hetkillä. Otamme huomioon tässä ketjussa tulleet asiat ja pyrimme tekemään mahdollisimman hyvän ja suurinta osaa miellyttävän ratkaisun.

Toimet on siis jo aloitettu, mutta nyt pitää aloittaa käytännön työ. Aikataulua kehittävä porras ei ole uskaltanut vielä lyödä lukkoon, sillä ominaisuuksien ja kehityksen määrä tulee sanelemaan pitkälti lopullisen deadlinen.

Ideoita voi edelleenkin lisätä tähän ketjuun, josta kehittäjät pystyvät niitä lukemaan ja ottamaan huomioon.

Eli herätty ollaan jo ajat sitten, vaikka emme niistä huutelekkaan yleisesti foorumilla :)

8
Spämmibotit osaavat todellakin tulkita niitä kuvia, joten se ei ole ratkaisu. Mielestäni tämä ehdotus lukujen kertomisesta ja kirjoittamisesta kirjaimilla on loistava. Annoin koodarille toimeksiannoksi ja lupasi tehdä sen mahdollisimman nopeasti, kunhan päivätöiltään ehtii. Jospa tällä päästäisiin eroon näistä kiusallisista riiviöistä.  :D

9
Moi,

Itse olen vakavasti alkanut harkita tunnusten manuaalisen aktivoinnin käyttöön ottamista, sillä tällä hetkellä botit osaavat kiertää hetken yritettyään kaikki heille laittamamme esteet.

Tämä lisää hieman ylläpidon töitä, mutta toisaalta poistaa kokonaan bottien poistamisesta aiheutuvan työn. Tätä saa tehdä ikävä kyllä päivittäin.

10
Lainaus
Ehdotan pientä moderaattoripalkkaa aktiivisille moderaattoreille. Ylläpito, teillä on varaa. Ainakin pitäisi olla...


Eihän tästä itsekkään saada palkkaa, joten teille näkyvällä ylläpidolla ei todellakaan ole siihen varaa (jos ei omista pistetä)  :D
Omistava porras voi tehdä asialle jotakin, mutta se on täysin heistä kiinni.  

Lainaus
Tiedän että on paljon näkymättömiä juttuja mitä varmasti teette, mutta se ei enää ihan riitä.


Tässä tehdään todellakin hyvinkin paljon suurimmalle osalle käyttäjiä näkymättömiä asioita.


Lainaus
Toinen "ongelma" on se että teitä ei tunne kukaan. Täällä ei ole samanlaista ylläpidon ja moderaattoreiden yhteishenkeä kuin monessa muussa foorumissa koska asutte väärällä puolella Suomea.


Tämä on todellakin asumispaikasta riippuva ongelma, mutta sille on hyvin vaikea tehdä mitään, ellei ylläpitäjiä saada eteläisestä Suomesta. Miten niin väärällä puolella? Itse asun ainakin ihan oikealla puolella Suomea  :D

11
Uudet moderaattorin on nyt valittu!

Tervetuloa migu, salomaaj, kaukomatkailija ja Daria moderaattoritiimiin!

12
Moi,

Aloitamme kohta uuden moderaattori haun, jolla haetaan kolmea tai useampaa moderaattoria foorumille. Mutta siitä lisätietoja hieman myöhemmin.

13
Yleinen / Matkamessut tulevat taas:)
« : 18.01.2007, 12:10:06 »
Arvatkaapa mikä nettisivusto palkittiin parhaana tuolla tapahtumassa tänään?  :D

14
Rapiat 7 minuuttia meni.. koskaan kuullutkaan tällaisesta ja olipas pirullinen ratkaisu.. meni melkein hermot alussa ku ei ratkennu heti! :D

Hauska.. tällaisia todellakin lisää ;)

15
Eurooppa / Hostellitietoutta?
« : 24.11.2006, 13:36:25 »
Moi,

Tässä siis vain omakohtaisia kokemuksiani..

Lainaus
miten aikaisin yleensä ihmiset menevät nukkumaan hostelleissa? miten aikaisin nuosevat?


Riippuu tietysti paikasta, mutta missä itse olen reissannut, niin kyllä siellä bileitä riittää ihan aamun pikkutunneille saakka. Jotkut heräävät aikaisemmin ja toiset vähän myöhemmin. Riippuu heidän matkan tarkoituksesta, sillä jotkut ovat tulleet bilettää (nukkuu myöhään) ja jotkut tutustumaan paikkaan ja kulttuuriin (aikaisemmin ylhäällä).

Lainaus
miten usein tapahtuu vaarallisia tilanteita kuten tappeluita, väkivaltaisia ryöstöjä?


Ei ole sattunut koskaan vastaan, mutta se ei tarkoita, etteikö näin voisi käydä.

Lainaus
onko yleensä hiljaista yöllä hostelleissa?
vai joku puhuu usein keskellä yötä?


"bileluolat" ovat yleensä erillinen osa hostellia, joten aika mukavan hiljaista siellä on itselläni ainakin ollut.


Lainaus
miten usein hostelleissa samassa huoneessa tai keittiössä, kun syödään voi törmätä vihaiseen ihmiseen, joka esim. huutaa ja kiroilee paljon?


Eipä ole sattunut kohdalle kuin yksi äkäinen jenkki :)

Lainaus
onko hostelleissa jostain syystä joku pakollinen herätysaika, jonka jälkeen ei saa olla sängyssä?


No ei.. ei ainakaan missään ole tullut vastaan

Lainaus
kuinka moni hostelleissa käyttää herätyskelloa?


Aika monella ei-bilettäjällä on herätyskello soimassa aikaisin, mutta kaikki ovat yleensä niin solidaarisia herätyskellojenkin kanssa, etteivät anna sen häiritä muiden unia.

Nämä edelleenkin minun henkilökohtaisina kokemuksina :D

16
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Mielimodesi?
« : 24.11.2006, 09:50:38 »
Palautetta ylläpitäjille ja moderaattoreille saa ja tulee antaa, mutta ne tulee pitää yhdessä ketjussa. Tällainen ketju on olemassa ja pyydänkin laittamaan palautteet sinne eikä tähän ko. erilliseen ketjuun.

Äänestää toki saa, mutta pidetään ne risut ja ruusut eri paikassa, ettei tästä ketjusta tule moderaattoreiden ristiinnaulitsemis- ja/tai jumalointiketju :)

17
Moi,

Toiminnallisuudessa on vielä pari pientä lapsuutta jäljellä. Korjaamme ne pikinmiten, kunhan löydämme mielyttävän ratkaisun. Pyydämme kärsivällisyyttä :)

18
Pallontallaajaklubi / Miitti Oulussa?
« : 30.10.2006, 09:50:33 »
Hyvä idea.. olen miettinytkin milloin moista tulee ehdotettua tännekkin päin. Mukana ollaan jos vain tiukkaan aikatauluuni sopii. :)

Joku hyvä kuppila paikaksi ja voilaa!

19
Morjensta,

Etusivulla ei tästä päivästä eteenpäin enää näy AV-asiat. Syynä tärkeimpien kirjoitusten hautautuminen Asian Vierestä -kirjoitusten alle. Tämän sivuston tarkoituksena on yhä olla matkailuun liittyvä :)

Kiitoksia käyttäjille palautteista, joiden perusteella muutos tehtiin!

20
Ranska / Pariisin halpismajoitus
« : 08.09.2006, 11:51:53 »
Katsoppas:
http://www.pallontallaajat.net/pt2/majoitusvinkit.php?maa=France

Näillä vinkeillä osaat ainakin välttää pahimmat paikat :)

Sivuja: [1] 2 3 4