Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - LUKSU

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 09.08.2010, 17:30:04 »
Senden, Saksa.. nättiä maaseutua pitää myöntää!

2
Olen lähdössä reilille piakkoin läntiseen eurooppaan ja kyselisin onkos kenelläkään kokemusta näistä alla olevista kirjoista, jos on niin kumpaa suosittelisitte.. Jos tiedossanne on parempia kirjoja niin kertokaa ihmeessä!

http://www.varuste.net/tuotetiedot2.asp?_prodid=29674&nimi=Lonely+Planet+Small+Talk+Western+Europe

http://www.varuste.net/tuotetiedot2.asp?_prodid=29660&nimi=Lonely+Planet+Western+Europe+Phrasebook

-LUKSU

3
29päivää reissuun ruotsin & tanskan kautta autolla saksaan kaheks viikoksi sitten kaveri saapuu saksaan sillon ja siitä alkaa kuukauden reili :P

4
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tatuoinnit
« : 02.12.2009, 08:35:57 »
Kolme kappaletta löytyypi, rinnassa leijonanpää, olkapäässä perustribaali ja käsivarressa ambigrammi.. Enkä kertaakaan ole katunut niiden ottamista.. :)

5
Tuo voi olla vähän vaikeampi vaihtoehto kehitysapuprojekti, mutta vaihtoehto kuitenkin.

Kuinkas helposti töitä sitten löytyi paikan päältä, vai ihan sattmumalta päätyi töihin siellä?

6

Itsekin harmitellut, että miksi ihmeessä aloin tietotekniikkaa opiskelemaan, varmaan vaikeata tältä alalta hommia ulkomailta löytää..

Eikös tietotekniikan hommia ole maassa kuin maassa? Ja monessa kehitysmaassa on huutava pula osaajista.

Tottahan tosiaan! Toisaalta kun miettii niin olisihan suomalainen tieto ja taito kova sana kehitysmaiden IT-hommissa. Mutta mistä töitä etsiä? Työkkäristä?

7
Tuo on kyllä totta että noita raksahommia ulkomailla on.. Tuttuni oli jokin vuosi sitten kuukauden pari katto hommissa Japanissa ja Thaimaassa. Kuulemma oli letkeetä hommaa, muttei emännän takia sitten voinut kyseisen tyyppistä hommaa jatkaa..

Itsekin harmitellut, että miksi ihmeessä aloin tietotekniikkaa opiskelemaan, varmaan vaikeata tältä alalta hommia ulkomailta löytää.. Mikäpä estää lähtemästä opiskelemaan vaikka esim tuota rakennustaitoa ja suunnata sitten pallolle nauloja hakkaamaan.

Its never too late!

8
Ei muutakun logistiikka-alalle ja rekkaa ajamaan ympäri eurooppaa!

Sivuja: [1]