Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - conard

Sivuja: [1] 2 3 ... 22
1
1-3kk maailmanympärysristeily.

2
Ranska / Vs: Oh lálá, minne Ranskassa
« : 27.10.2019, 10:05:01 »
Joo, Annecy on kiva, komppaan. Siitä pystyy myös tekemään ihan ok vuorihaikin ihan keskustasta. Samalle reissulle voi yhdistää chamberyn, joka on rosoisempi mutta myös halvempi. Annecyhan on varsin tyyris kun on vähän niinku ranskan venetsia.

3
Hain itse viisumin. Sen tulo kesti 2 päivää. Haku oli helppoa. Kännykällä otettu kuva kelpasi. Hotellitieto kannattaa olla valmiina, voi olla keksittykin. Voin raportoida, miten maahantulot yms. Hoituvat.

4
Nopeasti muuttuva kulttuuri? Voisitko täsmentää?

5
Ranska / Vs: Oh lálá, minne Ranskassa
« : 18.10.2019, 16:13:26 »
Olisko Bordeaux? Eläväinen kaupunki, hyvää viiniä, ranta arcachonissa, samoin upea dyyni. Tohon voi yhdistää vaikka Toulousen, joka on vähemmän rosoinen paikka. Ja finski lentää ainakin kaudella suoraan.

6
Nää on kyllä todella huikeita stooreja aina vaan! Varsinkin tää haikki näytti upealta, vastoinkäymisistä huolimatta. Onko kuvissa kuinka paljon retusointia kun näyttävät aika epätodellisilta? Tsemppiä teille jatkoon ja kiva kun jaksat kirjoittaa!

7
Tyhmät kysymykset / Vs: Palstan siivous
« : 09.08.2019, 16:46:19 »
Ravenin kanssa eri mieltä siitä, että kaikesta löytyy tietoa. Löytyy kyllä jotain, mutta et voi mitenkään tietää, kuinka luotettavaa se on. Jollain jenkeillä esim. On myös hyvin eri mentaliteetti asioihin kuin suomalaisilla, joten tietyt tiedot eivät kovin hyvin istu meikäläiseen pirtaan.

Lisäksi samaa mieltä tässä sivutun kanssa, että tällaisella palstalla olisi totisesti arvoa juuri siksi, että matsku säilyy täällä. Some on siksi näissä paljon huonompi. Yritetään siis pitää palsta hengissä!

8
Thaimaa / Vs: Ko Chang
« : 31.07.2019, 10:17:51 »
Onko porukalla kokemusta Changista sadekaudella? Reissu edessä syyskuussa ja mietin ensin Sametia mutta ehkä me Changille kuitenkin päräytetään vaikka onkin lyhyelle setille vähän turhan kaukana.

9
En ole lähdössä mukaan, mutta tää voisi toimia sulle: https://www.lentodiilit.fi/2019/05/28/norwegianilta-alennuskoodi/

Norski on kuitenkin se potentiaalisin vaihtoehto yhdensuuntaisiin lentoihin.

10
Lentomatkustus / Vs: Lennontarjoaja: Hki-Firenze
« : 26.05.2019, 21:58:59 »
On. Osta finnairilta. Finnair.fi. jos et osaa, älä kikkaile noilla nettimatkatoimistoilla. Light-lippu on pelkillä käsimatkatavaroilla ja value sisältää ruumalaukun.

11
Lentomatkustus / Vs: Upgreidaus Finnairilla
« : 09.05.2019, 20:39:27 »
Tällaista on ilmassa. Ilmeisesti suunta on siihenpäin, että korkeat tasokorttilaiset saavat sitten nopeasti upgraden läpi, vaikka tilaa ei näyttäisi olevankaan. Platinum-korttia siis kehiin vaan! :)

Kaveri on gold, ja ollut jonossa helmikuusta asti syyskuun bangkokin lennolle. Eli gold ei ainakaan takaa mitään automaattista upgradea.

12
Todella kivaa kirjoittamista ja upeita kuvia! Arvostan myös aina tosi paljon kun vähän avataan käytännön asioita: mitä maksaa, oliko sen väärti jne. Toivottelen teille erittäin mukavaa reissua!

13
Lycka till vaan tähän. Itse olen kerrasta oppinut, että Pariisissa en vaihda koskaan jos ei ole ihan pakko. Suosittelen pakkaamaan käsimatkatavaroihin kaiken tarvittavan siltä varalta, että ruumalaukku jää matkalle. Toki suurimman osan ajasta kaikki menee hyvin.

14
Yleinen / Vs: Norwegian Air talousongelmat 2019
« : 17.02.2019, 12:19:12 »
Mä en kyllä usko, että kukaan pystyy tätä asiaa ennustamaan. Sä olet turvassa, kun luottokortilla maksat joten siitä vain.

Olis muuten katastrofi jos norski menisi konkkaan, koska tämä näkyisi epäilemättä heti myös finskin hinnoissa.

15
Lentomatkustus / Vs: Upgreidaus Finnairilla
« : 10.02.2019, 20:07:19 »
Pitkän siivun palkintolennot on huono value, koska verot ovat niin kovat. Upgraden clearautuminen on varmasti pitkälti kiinni jäsenyystasostasi, mutta tuskin 24h sisään toimii joka tapauksessa.

16
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / Vs: Marokon rahnaa
« : 02.02.2019, 16:11:24 »
Pitulolta totutun typerät kommentit. On erittäin järkevää ja winwin hoitaa keskikurssilla tällaiset caset. Monet jenkeissä enemmän ramppaavat tekevät tätä erinäisillä harrasteforumeilla paljonkin. Aika huonot perustelut, että käytetään väkisin loput rahat siivoajien tippeihin tai turhiin ostoksiin kentällä.

17
Tyhmät kysymykset / Vs: Lento + hotelli yhdelle
« : 02.02.2019, 16:08:02 »
Lentidiilit.fi listaa tasaisesti kaupunkikohteita yhdelle. Yksin matkustellessa mä olen yleensä buukannut lennot erikseen ja sit yöpynyt esim. Hostellissa. Joku laadukas hostelli toimii tosi hyvin, ja jos ei ota ihan isointa huonetta, on myös rauhallinen.

18
Toivon viestiesi kieliasun perusteella, ettet aio itse hoitaa lastesi kotikoulua. Spekseillesi varmasti Espanjan suomikoulu voisi olla paras ratkaisu, mikäli Britannia on liian pohjoisessa. Kreikan turistikohteissa (tsekkaisin Rodoksen) voisi myös olla suomikoulua tarjolla.

19
Tää ulkopuoliset matkatoimistot toimii kyllä ihan hyvin, mutta niissä pitää tietää mitä tekee. Vaikka en ole käyttänyt juuri tota nettimatkatoimistoa, mun on erittäin vaikea uskoa, että ne tarjoaisivat finnairin basic-lippua. Yleensä maksat extraa nimenomaan (usein täysin hyödyttömästä) palvelupaketista. Näistä saa lippunsa ostettua hyvin, jos ei ole tarvetta millekään lisäkikkailuille. Eli halvin lippu matkaan, kiitos ei kaikkiin lisämaksukyselyihin ja hoitaa sitten tarvittaessa esim. Matkatavarat suoraan lebtoyhtiön kanssa. Jos tätä ei ymmärrä, kannattaa asioida suoraan lentoyhtiön kanssa. Samasta syystä, että moni ei tätä ymmärrä, osasta näistä on netti pullollaan katkeria asiakaspalautteita. Niissä on yleensä aina kyse siitä, että asiakas ei ole osannut. Niin nytkin

20
En tiedä menikö viesteissä minulta ohi, mutta paljon käsitelty että voiko NYC-helsinki-tallinna lennoilta jäädä Helsingissä pois.
Mites toisinpäin...finski ei siis varmaan suostu siihen että hypätään vasta Helsingissä kyytiin nykkiin?

Jep, ekaa legiä ei voi skipata. Paluumatkalla sinun pitää periaatteessa lentää Tallinnaan asti, mutta jos olet vain käsimatkatavaroilla liikenteessä, sinua ei käytännössä sanktioida, mikäli esim. myöhästyt Tallinnan jatkolennolta. Ruumalaukkua et kuitenkaan saa mukaasi, ainakaan ilman, että joudut maksamaan helsinki-lipun ja tallinna-lipun hintaeron. Tulee siis kalliiksi eikä kannata yrittää.

Sivuja: [1] 2 3 ... 22