Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - velazquez

Sivuja: [1]
1
Tyhmät kysymykset / Vs: Norwegianin lento Venetsiaan
« : 20.07.2019, 21:02:09 »
*Treviso on se toinen kenttä ...  ::)

2
Tyhmät kysymykset / Norwegianin lento Venetsiaan
« : 20.07.2019, 20:59:11 »
Varasin Norskilta lennot Hki-Venetsia. Se jäi epäselväksi, että kummalle kentälle Norski laskeutuu? Marco Polo'lle vai 20 km päässä sijaitsevalle Trentolle? Onko kellään tietoa?

3
Lentomatkustus / Lennontarjoaja: Hki-Firenze
« : 26.05.2019, 19:58:39 »
En ole vähään aikaan lentänyt, joten seuraava askarruttaa: miten nykyään valitaan lennon tarjoaja? Onko niissä eroja? Siis jokin pieni firma joka rekisteröity Riminille tajoaa lentoa Hki-Firenze tosi halvalla, mutta sitten, kun menee ja klikkaa tulee 51 eri vaihtoehtoa ratkaistavaksi, ottaako sen ja sen vakuutuksen, istumapaikan, sitä sun tätä, jne. Yhdessä tapauksessa jäi epäselväksi ruumaan menevän matkalaukun osalta, että mistä se valitaan ja minne sen maksaa? Luin Finnairin sivuilta, että lentokentälllä voi maksaa ruumamatkatavaransa, mutta kallikksi tulee.

Missä on ne ajat, kun otti vaan lennon ja piti huolen, että ei paina matkalaukku liikaa!
Onko tällaisia lentoja vielä saatavilla, jossa siis kaikki tarpeellinen olisi jo mukana? Ovatko kaikki lentojen tarjoaja firmat samanlaisia 'valitse se ja se'  -firmoja?
Miten tässä nyt pääsisi Firenzeen? Ei, en mene tällä kertaa autolla :-)

4
Saksa / Travemunde -> Hki
« : 01.02.2019, 01:56:51 »
Finnlinesin laivalla Travemunde Helsinki väli helmikuun lopulla.
Kuinka täynnä laivat on viikolla esim. ke tai to, jos ostaisi lipun pari päivää aikaisemmin? Mahtuuko baattiin vai jääkö rannalle?
Emme ole aiemmin Finnlinesilla matkanneet ja meidän lisäksi mukana matkaava lemmikki tietysti vaikeuttaa tilannetta.

5
Saksa / Vs: Majapaikka Saksassa
« : 22.05.2018, 16:01:10 »
jk, totta, lautta systeemin pitäisi toimia ja tosiaan läpi vuorokauden niitä menee. Ajattelimme ja tapanamme on vuorotella kuskin paikalla, joten se auttaa ajoa. Pitänee tarkistaa vielä alueen Rodby - Hampuri leirintäalueet majoitusta ajatellen. Lisäksi siellä on Saksan puolella semmoinen lomaranta melko pian lautan jälkeen, mutta näytti kaikki jo varatulle. Meillä matka elokuussa.

Kiitos vastauksista!

6
Saksa / Vs: Majapaikka Saksassa
« : 22.05.2018, 09:55:00 »
Kiitos smee,  kun jaoit kokemuksen! Hyödyllistä tietää, kun suunnittelee matkaa.

7
Saksa / Majapaikka Saksassa
« : 20.05.2018, 16:19:25 »
Missä yöpyä Saksassa?
Mennään autolla Tukholman ja Tanskan (Rodby) kautta Saksaan ja Hampurissa on yön tai useamman viipyminen, jonka jälkeen jatketaan Hollantiin. Ajatuksena on ajaa saman päivän aamuna Tukholmasta Tanskaan ja lautalla siitä yli Saksaan ja jossakin ennen tai jälkeen lauttaa pitäisi yöpyä, mutta missä? Onko kukaan mennyt autolla tuota reittiä?

Vähän mietityttää, että jos jatkaisi lautan jälkeen Hampuriin asti, jossa olisi vaikka minkä tähden hotellia, mutta jaksaako sitä ajella Hampuiin asti samana päivänä! Onko kokemusta kellään?

8
Italia / Asunto Firenzestä
« : 04.04.2010, 11:16:09 »
Etsin asuntoa Firenzestä syyskuun lopulle .. menen sinne kurssille mutta katto pään päältä puuttuu. Hotellit/hostellit ei kiinnsota .. asumuksessa pitäisi olla jonkinlainen kokkailu mahdollisuus esim. pieni hella + suihku vähintään ..  ei sen kummempia vaatimuksia. Tietääkö kukaan mistä hakea yhdelle hengelle?

Interhomen kautta löysin yhden mahdollisuuden mutta hinta 2 vk 950€ .. pistää miettimään .. aika kallis ..

9
Pohjoismaat / Vs: Autolautta Hki-Oslo
« : 24.02.2010, 15:03:59 »
Hyvä MODERAATTORI, Minkä takia tällaisia sivuja (kuten pallontallaajat) sitten Suomessa ylipäätänsä ylläpidetään, jos täälllä ei tartte kysyä mitään?? ???

Kansainvälisillä palstoilla saa kysyä ja suositellaan kysymään..taidan siirtyäkin tästä Norjalaiselle keskustelupalstalle, ja jätän Pallontallaajien idiootit oman onnenne nojaan!

10
Pohjoismaat / Vs: Autolautta Hki-Oslo
« : 24.02.2010, 14:57:44 »
Gene, kiitos vastauksesta..vuosi sitten ajeltiin Kilppisjärvelle (ja Skibotteniin) asti Hesasta ja tuntuu vieläkin ajo "takamuksissa". :))

Google Eartissa näyttää Oslon lähellä olevan korkeaa vuorta, miten korkeaa ja kuinka serpentiiniä tiet tuolla Tukholma-Oslo välillä on? Ruotsin puoli näyttää pääosin vehreälle joten ei pitäisi vuoristoa olla liiemmälti!

11
Pohjoismaat / Vs: Autolautta Hki-Oslo
« : 24.02.2010, 14:44:28 »
Kiitos!
Varmaan sitten pitää mennä Viking linella Tukholmaan ja siitä autolla Ruotsin läpi Norjan puolelle. Vievätkö maantiet suoraan Osloon Stockiksesta, (Roomassahan kaikki tiet Roomaan). Voi olla että vuoristo mahdoton ylittää matkan varrella? Miten te muut menette sinne? Trondheimin kautta? Taitaa tulla vähän (lievästi ilmaistuna) kiertoa?

12
Pohjoismaat / Vs: Autolautta Hki-Oslo
« : 24.02.2010, 14:26:45 »
Eikö minkäänlaista löydy? Kuten rahtityyppistä, mutta otetaanko niihin nyt populaa mukaan .. ???
Joskus muistan kun eräs kaverin kaveri meni jollakin baatilla Hesasta Färsaarille, eikä ollut mikään matkustajille tarkoitettu lainelipoja vaan ihan rahti tai vastaava.. halvaksi tuli, sanoi. En muista veikö autoa mukana, voi olla että ei!

13
Pohjoismaat / Autolautta Hki-Oslo
« : 24.02.2010, 13:56:39 »
Onko sellaista?
Mikä firma?
Aika: tämän vuoden heinä-elokuu
Kesto: kauanko matka kestää?
Hinta: kiinnostaa, mutta senhän näkee ko. yrityksen sivuilta/soittamalla

Tarkoituksena olisi mennä autolla Osloon kesälomilla -> olla Stavangerissa .. Brgenissä ja niillä muilla vuonoilla.. (kanskje Trondheim..mikä se nyt olikaan)  :)

Sivuja: [1]