Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kkyy

Sivuja: [1]
1
Jälkimmäisestä en ollut kuullutkaan, joten kiitos vinkistä  :)

Heillä on myös ilmainen sovellus androidille, tarjoukset tulee suoraan älypuhelimeen. Tosikyttääjän must-hankinta.  ;)

Holidaypiratesin saksankielinen sisarsivusto http://www.urlaubspiraten.de/ julkaisee välillä vähän eri tarjouksia kuin tuo enempi brittipainotteinen.
Samoin http://travel-dealz.de/ ja http://www.fly4free.pl/ kannattaa tsekata tasaisin väliajoin.

2
Lentomatkustus / Vs: Ajankohtaiset tarjoukset
« : 04.01.2012, 10:04:00 »
Edellisten lisäksi Finskillä on perjantaihin asti myös Dubai 399e.
Myyntiaika: 4.–6.1.2012.
Matkustusaika: 1.2.–30.3.2012, paluu viimeistään 1.4.2012.

Ostamaan pääsee tästä.

3
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Norwegian'ista?
« : 23.11.2011, 21:16:51 »
Näyttävät olevan ainakin Pariisin-lennot myynnissä jo, vaikkei vielä missään mainostetakaan.

Pariisiin halvimmat menot 36,30e ja paluut 50,20e.

4
Lentomatkustus / Vs: Easyjet
« : 03.11.2010, 12:41:16 »
Olen buukkamaassa Pariisinviikonloppua ensi pääsiäiseksi (22.-25.04). Easyjet'in sivut ilmoittavat että "the route you have selected is for sale until 26 March 2011", eli reitti on hinnoiteltu vain tuohon maaliskuun loppun asti. Jossain muualla sivuilla luin että easyjet päivittää lentokarttansa kaksi kertaa vuodessa.

Tietääkö kukaan koska tuon HEL-CDG välin ensi vuoden kevään/kesän hinnat ilmestyvät? Tuskin on mahdollista että linja häviäisi?

Nyt kun on omat Pariisin-lennot pääsiäiseksi varattu, uskaltanee tiedottaa tännekin, että tänään oli ilmestynyt EasyJetin ensi kesän Pariisin lennot myyntiin ja ainakin vielä näyttää melkein kaikille päiville saavan halvimpia vaihtoehtoja. Nopeat syövät jne.  ;)

5
Niin ja shutlellakin tosiaan joutui menemään terminalista toiseen, että pääsi sinne juna/bussipysäkille. Monta oli mutkaa...
Miksi shuttle bussilla pitää mennä? Siksikö että 2B:stä on pitkä kävelymatka juna-asemalle? Kuinka kauan pitää tuohon shuttle siirtymiseen varata aikaa ja mikä on vuoroväli?

Aikaisemmin olemme kävelleet 2D:stä juna-asemalle liukuhihnoja käyttäen.

2B on juna-asemasta katsottuna 2D:stä seuraava terminaali, eli kävelymatka 2B:stä junalle on about tuplat 2D:hen verrattuna. Kävelymatkana ei mikään mahdoton, matkatavaroiden määrä toki vaikuttaa subjektiiviseen kokemukseen :)

6
Ainakin vielä viime torstaina onnistui siirtyminen EasyJet:in lennolta vikaan kyytiin keskustaan, vaikka lento olikin vähän myöhässä. Juna ei tosiaan kulkenut poikeuksellisesti koko matkaa eli kentältä (sieltä mistä junakin lähtisi) lähti bussi, jolla mentiin jokunen minuutti jonnekin toiselle juna-asemalle, josta sitten pääse Gare de Nordin junaan. Ei niin kätevää, mutta perille pääsi.  :)

Niin ja shutlellakin tosiaan joutui menemään terminalista toiseen, että pääsi sinne juna/bussipysäkille. Monta oli mutkaa...

Ok, kiitos selvennyksestä :)
Eli ruumatavaroiden kanssa kannattaa melkein ottaa suosiolla taksi, etenkin jos kone on myöhässä...

7
Mites, kun tuolla RATP:n reittihaulla yrittää katsella reittiä keskustaan klo 23 jälkeen, se toteaa notta "Usual itinerary unavailable" ja reitin yhteydessä tällaisen ilmoituksen:

Lainaus
À partir du lundi 11 janvier 2010, du lundi au vendredi et les jours fériés en raison de travaux, le trafic est interrompu de 23h00 à 01h30 entre les gares Aulnay-sous-Bois et Aeroport Charles de Gaulle 1 sur la ligne B du RER jusqu'au samedi 30 juin 2012. Une navette de remplacement est mise à votre disposition. (navette "CDG Val" entre CDG1 et CDG2 TGV)

Mitähän tuo käytännössä tarkoittaa? Ei, en puhu ranskaa ja kyllä, osaan kyllä kääntää tuon itsekin englanniksi mutta ei se tuon vaikutusta matkasuunnitelmiin vielä tarpeeksi avaa :)

Meinaakos tämä sitä että EasyJetin lennoilla (= 23 jälkeen) saapuvana joutuu sompailemaan jollain shuttlella jonkun välin jos meinaa julkisilla keskustaan?

Sivuja: [1]