Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Niyna

Sivuja: [1] 2 3
1
Matkaseuraa / Lokakuussa esim Balkanille
« : 11.08.2017, 20:40:10 »
Moikka.

Suunnitelmissa olis lähteä lokakuussa reiluksi viikoksi johki päin Balkania. Esim Montenegro ja Albania jolloin lennot toiseen maahan ja veks toisaalta. Suunnitelmat vielä rakentumassa. Olen toki avoin muillekin ehdotuksille, sillä Maltalle menokin käynyt mielessä. Reissauskokemusta kertynyt ja tänä vuonnakin ehtinyt ollut maailmalla reilu 5kk. Olen joustava ja aina uusille kokemuksille sekä seikkailuille avoin päältä kolmikymppinen ainaista matkustuskuumetta poteva nainen. Matkaseura kelpais vaikka osaksikin aikaa. Olen myös paljon itsekseenkin matkustanut ja sohvasurffannut, mutta mukavahan se olis jonkun kanssa kokemukset jakaa :)

-Niina

 


2
Matkaseuraa / Vs: Ketään Sri Lankassa?
« : 16.02.2017, 03:58:30 »
Moikka Sara.

Mä olen Sri Lankassa huhtikuun alkuun puolille asti. Asustelen Gallessa mutta reissaan ohessa. Ollaan yhteyksissä jos vaikka nähtäisi :)

3
Matkaseuraa / Vs: Matkaseuraa keväälle
« : 17.12.2016, 08:23:27 »
Moikka Mari.

Olen Sri Lankassa tammikuun tienoilta huhtikuun alkuun. Ilmoittele jos sinne päin tulet, kuten reissusuunnitelmissasi oli. Kiivetään yhdessä vaik Adam´s peakille tai loikoillaan rannalla :))

-niyna


4
Lentomatkustus / Air indian ok to board?
« : 06.11.2016, 15:04:21 »
Onkos kenelläkään kokemuksia, että olisi lentänyt Intiasta Arabiemiraatteihin esim Air Indialla? Lentovarausta tehdessä ja säännöissä on maininta sähköisestä viisumin etukäteen lataamisesta jotta olisi "ok to board". Sama näyttäs vaadittavan lensi sitten SpiceJetillä tai Indigolla. Lennolle pääsy voidaan jopa evätä ilman tätä toimenpidettä. Mitenkäs kun suomalaisen ei tarvitse etukäteen mitään viisumia hankkia alle 30 päivän matkaan ja leima isketään saapuessa passiin.

Osaiskos joku neuvoa kuinka saan itseni "ok to board" kuntoon? :)


All passengers travelling to UAE, Kuwait, Bahrain, Sultanate of Oman and Qatar are requested to have their VISA on ARRIVAL message (OK to board) updated from an Air India office unless the original Visa is stamped in their passport. (air india)

5
Moikka Mari.

Matkasuunnitelmani ovat täsmentyneet eli lähden reissuun 30.1, sillä lentojen hinnat olivat joulun alla pilvissä. Suuntaan ensimmäisenä Malediiveille, jossa tulee oltua pari viikkoa. Kaveri lähdössä mukaan, mutta jos siellä satut olemaan samoihin aikoihin niin nähdään ihmeessä. Lennän Colomboon 14.1. Lentoa andamaaneille ei vielä ole, mutta meno tulee ajoittumaan viikonlopun 8/9/10.4 tienoille, jolloin viisumin pitäis umpeutua. Jos siis olet Sri Lankassa tuolla aika välillä tai Andamaaneille kiinnostaa liittyä seuraan niin seura tervetullutta. Iältäni olen reilu 30-vuotias.

6
Moikka.

Olen lähdössä tekemään työharjoitteluani Sri Lankaan tammikuusta maaliskuun lopulle. Suunnitelmissa kuitenkin lähteä reissuun jo heti jouluaaton tietämillä. Reittisuunnitelma hakee vielä muotoaan mutta ajatuksissa ujuttaa Sri Lankan oheen Andamaanit, Malediivit ja Etelä-Intiaa. Intiassa joskus tullut käytyäkin.. Olisi kiva saada seuraa Sri Lankaan jos joku siellä päin pyörii ensi vuoden puolella.. Näillä näkymin asetun Gallen lähettyville 3 kk:deksi.  Myös mikäli jollain on matkaseura hakusessa joulukuun puolivälistä tammikuun alkuun tai huhtikuulle ja yllä mainitut kohteet kiikarissa niin olisi kiva reissata yhdessä. Olen myös avoin muille ideoille kun lentoliput vielä hommaamatta!

-Niyna

7
Matkaseuraa / Vs: Sri Lanka joulukuu 2016-maaliskuu 2017
« : 12.09.2016, 20:58:00 »
Moikka.

Viestisi oli iloinen ylläri! Itsellä lähes samanlaiset suunnitelmat eli sri lankaan 3kk:ksi joulu-maaliskuun tienoilla ja kenties päälle yks kuukausi jossain. Olen 32-vuotias ja menossa tekemään työharjoittelua. Laitan yv:n tätä kautta niin olisi kiva vaihtaa enempikin ajatuksia.

-niyna

8
Matkaseuraa / Matkaseuraa syyslomalle?!
« : 17.09.2014, 22:15:56 »
Heiii.

Löytyykös täältä pallontallaajista ketään muuta kuka kärkkyis äkkilähtöä tai halpoja lentoja esim. johonkin päin Eurooppaa syyslomalla eli vko 42.
Olen kolmekymppinen nainen, jolle on kertynyt reissaamisesta kokemusta, jos jonkin verran. Nykyinen elämäntilanne sallisi tällä erää vain lyhyen pyrähdyksen. Myös pelkät lennot ja sohvasurffaaminen voisi olla hyvä kombo. Tai jopa kylpyläreissu Pärnuun ;D Ideoita ja matkaseuraa otetaan vastaan.

-N

9
Ospreyn rinkka myyty !

10
Matkaseuraa / Vs: Heinäkuussa Nizzaan
« : 09.05.2013, 09:33:48 »
Millaista majoituspuolta olet miettinyt, entä tosiaan tuo reissun kesto? Olen etsimässä myös reissuseuraa kesälle, kunhan kohde ja seura vain löytyisivät. 12-14.7 viikonlopun olen kiinni muutoin joustoa ajankohdan suhteen löytyy.

11
Matkaseuraa / Vs: Heinäkuussa Islantiin
« : 09.05.2013, 09:29:39 »
Hei.

Islanti kiinnostaa kovasti ! Olen hieman alle 30v nainen ja toiveissa olisi heittää jonkinlainen reissu kesällä. Kohde on hakusessa ja seura myös. Islannin lisäksi olen tuumaillut mahdollisina maina Kroatiaa, Kreikkaa mutta mitään en ole vielä lyönyt lukkoon...  Pitäisikö vaihtaa ajatuksia yksityisviestein josko ajatukset Islannin reissun suhteen osuisivat yhteen? :)

12
Löysin paluupäivänä Hong Kongin kentältä Muji:n toilettilaukun. Niillä tuntui olevan muutenkin tarpeellista matkustussälää :)

http://www.muji.eu/index_portal.asp

13
Myydään Everest 2070 rinkka eli 70+10. Väritykseltään rinkka on harmaa-musta ja kunto hyvä.

Rinkka sijaitsee Tampereella. Saa lisätiedustella.

Tarjoa !

14
Vieläkö etsit suurempaa rinkkaa? Täältä löytyisi Everest 2070 eli 70+10l. Kiinnostaako?

15
Myydään parilla reissulla käytössä ollut Osprey Kestrel 48 rinkka. Kaikki säädöt ja hihnat sekä ohjeet sun muut tallella. Ostettu Partioaitasta jokin vuosi sitten. Ovh. ~100e. Kuvaa voi tutkailla esim. http://www.rei.com/product/828434/osprey-kestrel-48-pack

/Tarjoa !


Rinkka sijaitsee Tampereella. Nouto tai postitus, postitettaessa vastaanottaja maksaa kulut.
Tiedustella voi yksityisviestien kautta. Ja voin lähettää tarvittaessa kuvan.

16
Täälläkin yksi tallaajat lisää joka suuntaa Uudesta Seelannista tammikuun lopulla ausseihin, jossa tarkoitus reissata ~kk ajan pieni pätkä itä-rannikkoa..

17
Varusteet ja pakkaaminen / Ripustettava toilettilaukku?
« : 30.11.2012, 22:11:14 »
Osaisiko joku vinkata mistä voisi löytää kevyen, kätevän, peilillisen ja tietenkin ripustettavan toilettilaukun? Netistä tutkittaessa näilläkin tunnutaan osattavan rahastaa kun Deuterin (Deuter wash bag) versioiden lähtöhinnat olivat 20e->. Ei tarvitsisi reissussa puljata taas monen pussukan kanssa ja koittaa vältellä kylppäreiden likaisia tasoja. hjälp vinkkejä! 23 päivää lähtöön :)

18
Matkaseuraa / Vs: Filippiinit helmi-maaliskuussa 2013
« : 18.11.2012, 08:28:05 »
Oon suuntaamassa kans yksin Filippiineille, mutta vasta huhtikuussa. Sieltä sitten Hongkongiin huhtikuun lopulla. Saa ilmoitella, jos sun reissu siellä päin vaikka venähtääkin ;)

19
Matkaseuraa / Vs: Aasiaan syyskuu 2012 - kesäkuu 2013
« : 31.10.2012, 08:55:20 »
Voi ei! Toivottavasti jalkasi parantuu. Mä köpöttelen vieläkin, vaikka onnettomuudesta 1,5 kk ja kipsi jo veks. Kivaa reissun jatkoa !

20
Joku muukin menossa huhtikuussa Filippiineille kiertelemään? :)

Sivuja: [1] 2 3