Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hanna*

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Tulossa torstaina :)

2
Miitti Bakersissä torstaina klo 17:00. Minä ja Mandariinikala ainakin tulossa :)

3
Terveys ja turvallisuus / Vs: lariam/doksisykliini...?
« : 07.03.2009, 18:36:04 »
Aloitin doksisykliini kuurin Indonesiassa ja sain allergisen reaktion; toinen silmä muurautui umpeen. Kävin paikallisella lääkärillä, joka oli sitä mieltä että me länsimaalaiset ollaan turhan herkkiä tällaisten asioiden suhteen. Jos kymmenen vuoden sisällä on ollut ýksi malariatapaus, niin siitä puhutaan vieläkin :) Moni turisti oli myös käynyt vastaaotolla samasta syystä kuin minäkin, eli sivuvaikutukset oli hänen mukaansa ainakin yleisiä. Mulla jäi tietysti lääkityksen jatkaminen siihen, ei sitä silmä ummessa viitsi matkaansa jatkaa ;D

4
Pallontallaajaklubi / Vs: Pallontallaajien kokkiklubi!
« : 07.03.2009, 14:11:11 »
Jos esim. kimppakyyti järjestyy Etelä-Karjalasta, niin mikä ettei sitä Tapiolaankin voisi tulla.

Mä voisin hyvin hypätä samaan kyytiin, auto vaan puuttuu  ::)

5
No höh, tulen Hkiin vasta keskiviikkona :(  Mutta jos joku on innokas ke tai to- iltana kuluttamaan penkkejä niin laittakaahan viestiä ;D

No, kyllähän sä mut tunnet, eli käy :) ...että laita vaan viestiä mennääkö ke vai to...

Hyvä hyvä ;D Soittelen sulle vaiks alkuviikosta monelta olen keskiviikkona siellä!

6
Pallontallaajaklubi / Vs: Pallontallaajien kokkiklubi!
« : 05.03.2009, 10:29:13 »


Itse palasin muuten juuri Intiasta ja mulla olis mausteitakin tuliaisena :)

PS. Mä oon ihan kokkaushullu...

Hyvä Inkku, loisto idea! Rakastan kokkaamista ja varsinkin hyvässä seurassa. Mä voin sitten roudata Thaimaasta lisää mausteita, ettei heti lopu kesken ;)

7
No höh, tulen Hkiin vasta keskiviikkona :(  Mutta jos joku on innokas ke tai to- iltana kuluttamaan penkkejä niin laittakaahan viestiä ;D

8
Pallontallaajaklubi / Vs: Pallontallaajamiitti la 7.2.
« : 31.01.2009, 15:55:49 »
Valitettavasti multa taitaa jäädä väliin tällä kertaa. Pitäkää hauskaa ja nähdään toivottavasti seuraavassa miitissä! ;D

9
Thaimaa / Rento fiilistelyranta Koh Phanganilta??
« : 27.01.2009, 21:12:52 »
Paljon näyttää löytyvän tietoa Koh Phanganin rannoista, joten tuottaa vähän vaikeuksia päättää, että mikä olisi itselle se paras ;)  Jos haluaa letkeää fiilistelyä, rentoa meininkiä, rauhaa, mutta kuitenkin mukavia rantaravintoloita joissa voi istuskella ja ottaa muutama kalja sekä tavata ehkä muitakin reissaajia niin mikä olisi hyvä vaihtoehto? Haad thong nai pan tai jotakin länsirannikolta?

Keskustelunavaus siirretty vanhan ketjun jatkoksi -Milma

10
Entinen poikaystävä lupasi maksaa ruoat persuksellaan, eli "arsella", kun tarkoitti ours...

11
Thaimaa / Vs: Thaimaa juna- / bussimatkojen kestot.
« : 15.01.2009, 15:44:58 »

Lainaus
Itsellä vähän samat kysymykset mielessä että miten helpoiten pääsee surat thanista koh taolle? Bkk lento surat thanii ja takas reilu 2000 batia.... kun taas lento samuille ja takas reilu 7000 batia.

Eli millaiset jatko yhteydet surat thanista taolle.... vai onko helpompi/nopeampi ottaa toi yö dösä bkk:sta cumphoniin ja sieltä sitte botskilla taolle.

Varattiin Bkokista edestakaiset lennot Surat Thaniin. Raja ( racha) Ferryn sivuilla näyttäisi ainakin Samuille menevän paatteja tunnin välein, jossakin muualla sivustolla luki, että seitsemän kertaa päivässä. Säästää  yhden kokonaisen matkustuspäivän ( vietetään se Bkokissa), sekä 5000 batia kun ei lennä suoraan Samuille. Sieltähän pääsee sitten taas Taolle ;)

12
Thaimaa / Vs: Bkokin lentokentältä Chumponiin?
« : 12.01.2009, 20:42:38 »Lainaus
Voit tietenkin myos lentaa suoraan Samuille www.bangkokair.com

Liput on vaan sen verran kalliimpia Samuille suoraan, että tuo Surat Thani olisi parempi vaihtoehto..

13
Thaimaa / Vs: Ummikot kysyy miten halvalla Thaimaaseen?
« : 12.01.2009, 12:12:51 »
Sama täällä. Mietittiin Intiaa, mutta sielläkin jo käynyt ja mielummin Thaimaahan. Saatiin sitten 397, kun Intiaan olisi ollut 395 plus viisumi päällle. Pakkohan se oli heti varata ;D

14
Thaimaa / Vs: Bkokin lentokentältä Chumponiin?
« : 12.01.2009, 12:02:58 »
Kiitos!

Tuli äsken mieleen, että lentäen päästäisiin Surat Thaniin saakka, joten jos lähtisimme vasta seuraavana päivänä Bkokista, kone olisi Surat Thanissa 12.30. Katselin sen verran, että Don Sakista pitäisi mennä 7 lauttaa päivässä Samuille, kun muuten näyttäisi muualta menevän harvemmin. Onko näin? Eli jos oltaisiin Surat Thanissa klo 12.30, kauanko menisi Don Sakiin ja onko tarkkoja tietoja aikatauluista Samuille?

Kiitos :)

15
Thaimaa / Bkokin lentokentältä Chumponiin?
« : 11.01.2009, 23:43:37 »
heips,

lennot Bkokiin maaliskuun puolessa välissä ja ajateltiin lähteä suoraan kentältä bussi-asemalle ( eteläinen?) ja siitä Chumponiin, josta matka jatkuisi Taolle, Phanganille tai Samuille.
Mites, onko tietoa miten bussit menee sinnepäin ja pääseekö bussilla bussiasemalle vai täytyykö ottaa taksi? meillä on lento 13:00 perillä ja ei haluttaisi jäädä Bkokiin pyörimään. Saako kentältä pakettia esim. Taolle suoraan, vai myydäänkö niitä vain kaupungissa? Mikähän ois fiksuin vaihtoehto kun aikaa on vähän eikä haluttaisi tuhlata sitä liikaan matkusteluun paikasta A paikkaan B? Chumponissa varmaan kuitenkin joutuisi olemaan yötä, jollei mene yöpaatilla ( kokemusta ja ei mielellään uudestaan...)

Vinkkejä kiitos :)

16
Kiitos munkin puolesta, vaikka ilta jäikin lyhyeksi teidän seurassa! Kaikilla tuntuu olleen hauskaa, kiva kuulla ;D

17
Hyvät rasvat pintaan ja canestenia reppuun ;)

18
Jenni Vartiaista, jee!

19
Jes, kerrankin pääsen kirjoittamaan tänne... no niin, nyt se on tehty ;D

20
Vinkkinä tälläisestä...

Olen lähdössä Indonesiaan ja Lombokille suositellaan malarian estolääkitystä. Kävin ottamassa polion ja tuli puhetta tuosta malariasta... olin jo ajatellut, etten ota koko lääkettä, mutta th kertoi, että meidän opiskeluterveydenhuollossa lääkäri määrää doksisykliiniä (Doximed) aika usein. Lääkettä ruvetaan syömään päivää ennen kohteeseen menoa, eli riittää kun aloittaa Balilla edellisenä päivänä. Lääkettä tulee syödä 4 vkoa Lombokilta lähdön jälkeen, joten laskeskelin 5-6 vkoa riittävän. Ja hinta sitten: 40 päivän kuurin hinnaksi n.20e. Itse olen aikaisemmin syönyt em. lääkettä poskiontelotulehdukseen, joten tiedän ettei silloin ainakaan haittavaikutuksia tullut. Lääkettä on käytetty esim. klamydian hoitoon tai tukilääkkeenä akneen.

Maanantaina lääkärin vo, joten pyydän kirjoittamaan reseptin jos lääkärikin sitä suosittelee.

Sivuja: [1] 2 3 ... 8