Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - saa-mari

Sivuja: [1]
1
Aasia / Vs: Moskiittoverkon tarve
« : 12.10.2010, 17:28:47 »
Ei se luulis olevan liian vaikea ottaa mukaan, ja just sen kerran kun sitä ei ole mukana niin tarvisi! Itsellä ainakin moneen kertaan tullut tarpeeseen... Ehkä ei malariaan sairastu ilman verkkoa mutta mielummin otan verkon kuin riskin  ::)

2
yleensä en unohda mitään, olen sen verran tarkka tavaroistani että pakonomaisesti tarkastan kaiken tärkeän (eli kaiken mitä on mukana) vähintään kymmenen minuutin välein, mutta tätä en osannut odottaa kun upouusi ihana paddington nalle tippui laukusta kentälle! pihi minä olin vielä pitkään miettinyt raaskinko ostaa sen. itkuthan siitä tuli vaikka tämä tapahtui vasta viimevuonna, mutta mukana taisi olla vähän vitutusta kun piti lontoosta lähteä, ei sitä usein parikymppinen itke koko lentoa nallen perään... mutta piti lähteä sitten uusi ostamaan ;) nallessa on muuten lappu missä lukee jotenkin "please look after this bear" eli toivottavasti joku katsoi!

3
Terveys ja turvallisuus / Vs: Matkalla sairastuminen
« : 15.09.2010, 10:13:58 »
Ei ehkä yhtä pahalta kuulosta kun edelliset selitykset, mutta Saksassa sain maailman pahimman oksennustaudin. Tosi kynyssä hotellihuoneessa viruin useamman päivän aivan yksikseni kun kaverit kävi hullun kiireellä töissä (tekivät munkin vuorot). Välillä ne kävi tuomassa jotain appelsiinia... Kokata siinä huoneessa ei voinut niin siinä vaiheessa kun tuntui että vois jotain vetää nassuun niin piti tyytyä johonkin take-out ruokaan, ja siinä tilanteessa olin mielummin syömättä. Tuli käytyä lääkärissäkin, huonolla saksalla se ei ollu hyvä käynti. En tiedä onko tässä jo joku kerenny tästä kertomaan, mutta naisille minun mielestä vielä turistiripuliakin pahempi on hiivatulehdus, mikä on aika todennäköinen varsinkin jos lähtee jonnekkin kuumaan ja kosteaan, siihen kannan aina lääkkeitä mukana. Ehkä epämiellyttävin tunne ikinä ja lääkkeet voi olla kiven takana, niitä kyllä tohtoreilta löytyy mutta yritäppä selittää apteekkarille että mikä on ongelma jos paikalliset kielet ei suju.

4
Haha, itseasiassa olen jo jokusen aikaa tiennyt että marraskuun loppu- joulukuu menee Saksassa :) olin siellä viimevuonnakin. Mihinpäin meinasit? Joulumarkkinoille, vai?

5
Yleinen / Vs: Kaiken maailman tupakit
« : 20.08.2010, 10:34:48 »
Itseä jaksaa aina ihmetyttää suklaarööki sokeroidulla filtterillä, nam! kuin myös jotkut pinkit röökit mitä kaveri toi joltain aurinkomatkaltaan...

6
Ite oon aina "kerännyt" pikkupulloja mitä tulee erinäisten shampoo, hoitoaine tai suihkusaippua pulloissa kylkiäisenä. Niitä ollaan sitten kavereiden kesken täytelty :) ne on yleensä aika kevyisiäkin. Toinen on näytepakkaukset, niitä vain ei ehkä hirveän pitkällä reissulla jaksa raahata... Mutta kasvonjenpuhdistuksessa Vichyn jokin 3-in-1 purete thermale juttu on aina loistava, pakkaus nyt ei ehkä mikään kaikkein käytännöllisin ole, mutta se käy meikinpoistoon, ihon puhdistukseen ja kosteutukseen ja on kuulemma kasvovesikin mukana, heh. Enkä ole ikinä siitä pahaa sanaa kuullut!

7
Oikeastaan kaikki ovet on avoinna, Espanja, Saksa ja UK on sinäänsä parhaita vaihtoehtoja kun niiden kieltä osaan... Ainoa vaikea tässä on että kun olisin niin lyhyen aikaa.

8
niin tietenkin, jostain syystä ajattelin että jos jätän mainitsematta niin käy selväksi että tässä nyt ei olla minkään huippukoulutuksen saaneita... mutta ihan lukiopohjalla välivuoden ratoksi, mutta matkailunpuolella on töitä tullu tehtyä ;) ihan ajattelin että mikä tahansa idea kelpaa..

9
Etsisin jostain päin ulkomaailmaa 2-4 kuukauden pituista työrupeamaa kesätöiden jälkeen, mutta iso osa paikoista haluaa työntekijöitä pidemmäksi aikaa ja kun mikään sesonki aika ei ole niin on osottautunut hieman vaikeammaksi tuo etsiminen :) onko kellään kokemuksia tai jotain tietoja paikoista jotka haluavat lyhyimmiksi ajoiksi työntekijöitä? Tai muita ideoita miten käyttää nämä tyhjänpäällä olevat kuukaudet ;)

10
Tyhmät kysymykset / Vs: Dormitorien turvallisuudesta
« : 08.08.2010, 12:24:59 »
Kyllä se on helppo aikuisten miesten puhua että julmaa yleistystä, mutta kun tottahan se on että aika todennäköistä se on että dormeissa tulee miehet ahdistelemaan, jos ei huoneessa niin käytävillä, respassa ym. itelle on näitä tullut melkein jokaisessa hostellissa vastaan ja yleensähän ne on kännissä kun käet, mutta mitään sen vakavampaa ei oo tullu kun kähmintä yrityksiä ja loistavia iskurepliikkejä... paitsi kerran eräs mies joka seurasi mua kaupungilla ja huoneen ovelle asti :/ ei ollut edes huonekavereita silloin. mutta yleensä jos kokee olonsa oikeasti ahdistuneeksi niin on muita asukkaita (miehiä) jotka ainakin on minua tullut puolustamaan ja auttamaan.

11
Yleinen / Vs: Monessako maassa olet maleksinut?
« : 06.08.2010, 21:58:16 »
1. Ruotsi
2. Suomi (lasketaanko edes?)
3. Norja
4. Australia
5. Indonesia
6. Singapore
7. Belgia (x4)
8. Ranska (x3)
9. Sveitsi
10. Iso-Britannia (kahdesti)
11. Saksa
12. Viro
13. Tanska
14. Hollanti
15. Venäjä


Oho, ei olutkaan niin pitkä lista kun olen aina luullut :D

12
itsellä ainakin on oluen juonti aika isona osana kaikkia matkojani! täysin siitä syystä, että pidän oluesta ja haluan maistaa paikallisia oluita. tämä tarkoittaa siis vaihtelevasti paria olutta päivässä. huimaa. tämän takia on tullut juotua myös ulkosalla esimerkiksi siellä puistoissa. missään euroopan maassa ei ole tultu suuremmin valittamaan (luultavasti siksi että en ole känissä...), eikä paikallisella poliisilla luultavasti ole hirveästi halua sakottaa paria kaljaa ryystävää turistia... Ja paras tapahan on seurata paikallisia! jos paikalliset juovat olutta julkisilla paikoilla niin voit sinäkin. maalaisjärki tietenkin mukana, heh.

13
Iso-Britannia / Vs: Manchester
« : 05.08.2010, 20:30:38 »
Manchester on omasta mielestäni yksi koko Brittein parhaista kaupungeista, ja sen saaren olen aika hyvin kolunnut läpi. Ihmiset on aidosti melkein poikkeuksetta ystävällisiä ja tekemistä riittää vaikka samanlaisia "tosi" nähtävyyksia kuten Lontoossa ei ole... Ihan pakko suositella keskustan Oxford streetin Cornerhouse cinemaa, missä näytetään mahtavia kansainvälisiä ja brittiläisiä filmejä Hollywood puuron sijaan. Sieltä saa myös maailman parasta pitsaa halvalla ja paikalla pyöri ainakin siihen aikaan suloinen suomalaismummo melkein joka päivä... Ja ihania pubejahan löytyy joka paikassa superhalvoista räkälöistä vähän kalliimpiin räkälöihin. Klubeja ei omasta mielestäni niin hirveästi tuolta lähiöiden tienoilta ainakaan löytynyt. Ihan näin perusiltojen piristykseksi :)

14
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 05.08.2010, 20:02:08 »
Saksalaisille hymyilemistä ja vielä vähintään kaksi kuukautta matkamuistomyymälässä Inarissa ennenkuin pääsee itekkin turistiksi... Kyllä sitä kaikkia p-hommia tuleekin tehtyä matkojen eteen :/

15
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 05.08.2010, 20:00:22 »
Saksalaisille hymyilemistä vielä vähintään kaksi kuukautta matkamuistomyymälässä Inarissa ennenkun pääsee itekkin turistiksi... Kyllä sitä kaikkia p-hommia tuleekin tehtyä matkojen eteen :/

16
Yleinen / Kokemuksia Allianssista?
« : 04.08.2010, 21:06:23 »
Olen miettinyt tammikuussa lähtöä Allianssin järjestämälle kielikurssille joko Costa Ricaan, Ecuadoriin tai Meksikoon. Onko kellään kokemuksia Allianssin kielikursseista kyseisissä maissa tai yleisesti? Kaikki tieto on hyödyksi  ;)

Sivuja: [1]