Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tuiskutin

Sivuja: [1]
1
Espanja / Vs: alicante
« : 05.11.2019, 13:01:09 »
Ensi huhti-toukokuulle olisi suunnitteilla reissu Alicanteen, lapset 9-14v mukana. Majoitusta ei ole vielä valittu, Airbnb:stä löytyy paljon tarjontaa.. Arvotaan vielä sen kanssa, että mistä päin majoitus otetaan. Millainen julkinen liikenne Alicanten seudulla on? Miten kauas keskustasta julkisilla vielä näppärästi pääsee? Torreviejassakin on paljon majoituksia, kumpi mahtais olla parempi / viihtyisämpi ja pääseekö Torreviejaan julkisilla Alicanten lentokentältä? -- Niin ja lisätään seurasta sen verran, että yksi lapsista kuvittelee olevansa uima-altaalla koko loman (säät tuskin sitä puuhaa vielä silloin suosii..), kaksi muuta kaipaa kyllä ihan aktiviteetteja päiviin :)

2
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Norwegian'ista?
« : 29.01.2019, 16:37:23 »
Jaahas, heinäkuun Dublinin reissu alkaa muuttua niin katastrofiksi, että kysyn miten helposti tai vaikeasti Norskilta saa rahat takaisin? Jälleen muuttui lentoaikataulut. Nyt lento Köpiksestä Dubliniin lähtee ennen kuin olemme edes Helsingistä lentäneet Kööpenhaminaan... >:(

3
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Norwegian'ista?
« : 07.01.2019, 13:50:22 »
Kesällä on edessä lento Norskilla Helsingistä Dubliniin, lentoajat muuttuivat nyt yhtäkkiä aika lailla.. Suoran lennon sijasta onkin 4h 35min vaihto Kööpenhaminassa. Ja iltapäivän sijasta lento lähtee klo 7 aamulla, joka tuo omat kommervenkkinsä matkaan..
No mutta, mitään ei ilmeisesti juurikaan ole asialle tehtävissä, joten näillä mennään. Ehtiikö tuolla vaihtoajalla käydä itse Kööpenhaminassa? Jotenkin reilu 4h kentällä lasten kanssa on ehkä hieman pitkän tuntuinen.

4
Kanada ja Yhdysvallat / Alaska-kokemuksia? :)
« : 09.08.2017, 20:41:50 »
Suunnittelen jo hyvissä ajoin matkaani muutaman vuoden päästä, Alaska olisi ajatuksissa. Kaikki kokemukset ja vinkit olisi tervetulleita! Lentojen hintoja nopsalla haulla katselin, lienee edullisinta itse sumplia lennot kuin ostaa esim. Icelandairin lennot..?

5
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - majoitus
« : 14.02.2013, 11:45:00 »
Onko kukaan kokeillut airbnb:n kautta majoitusta Lontoossa?

6
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - liikkuminen
« : 27.11.2012, 12:04:55 »
Mitenkäs lasten liikkuminen julkisilla, paljonko kustantaa? Tfl:n sivuilta en nopsasti haettuna löytänyt mitään. Olen kesällä lähdössä Lontooseen 7-vuotiaan tyttäreni kanssa ja mietin, tarvitseeko hän erikseen jonkin kortin vai matkaako samalla Oysterilla mun kanssa.

7
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - majoitus
« : 19.11.2012, 12:03:47 »


Miten Stanstediltä pääsee esim. Tunehotelsille Liverpool Streetille?

Vai mitä olette mieltä, jos majoittuisi pe-ma väliselle ajalle johokin lentokenttähotelliin, ja kulkisi sieltä la ja su Lontooseen? Pe iltana saapuminen kentälle on klo 22, ja lähtö ma aamuna klo 0700. Stanstediltä on karkeasti tunnin matka Lontooseen, joten se olisi likempänä klo 24 yöllä ennenkuin on hotellilla, mutta sekin vain oletuksella että se on siinä lähellä reitin varrella. Ja taas paluu on niin aikainen että jäisi vähän pelivaraa, ettei tarvitsisi nousta kolmen aikaan aamuyöllä.

Kai joku on tehnyt vastaavan matkan :)

Esimerkiksi Terravisionin bussilla pääsee Stanstedilta Liverpool Streetille. Itse oon tehnyt niin Stanstedilta aamulennolla lentäessä, että viimeinen yö ollaan majoittauduttu lähelle kenttää.  :)

8
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - majoitus
« : 01.08.2012, 18:40:31 »
Viimeisimmällä reissulla yövyttiin Welby apartmentsin pienessä huoneistossa Belsize Parkissa, voin kyllä suositella.  :) Ei ollut todellakaan hinnalla pilattu, kävelyetäisyyden päässä useampikin metroasema, bussi kulki ihan vierestä. Pienehköllä kävelymatkalla pääsi myös esim. Camden Towniin ja Primrose Hillille.

Näköjään en ollut edellisenkään reissun majoituksesta kertonut, eli suositukset myös Castletown houselle. Erityisplussat todella ystävällisestä ja avuliaasta henkilökunnasta!

9
Tyhmä kysymys liittyen booking.comiin! Ekaa kertaa ollaan tuota kautta (ehkä) varaamassa, Lontooseen suunta. Ensinnäkin oli hieman yllätys, ettei debit-kortin kanssa sieltä ilmeisesti saa juurikaan mitään varattua.. Näin ainakin sivujensa mukaan olisi, että vain harvat hotellit hyväksyvät debit-kortin.

Mutta se kysymys. Kuinka kauan se varaamisen yhteydessä tehtävä katevaraus roikkuu siellä, matkaan astiko? Ja kun siellä jossakin kohdassa sanottiin, että hotelli joko varaa sen koko summan katevarauksena tai tekee jonkin tarkistuksen, että oikeasti on tilillä varaa siihen.. Niin mistäs sen tietää, kumminko hotelli tekee?

10
Tää ei nyt ymmärrä tota CityDealia, apuva! Heitin nyt lonkalta toukokuulle Helsinki-Lontoo -välin, nappasin sieltä BA:n lennot.. Kun etenee varauksessa, niin price on 0 ja vain taxesissa on summa. Jos tuon nyt tuosta nappais, niin tuleeko tuohon vielä jotain maksuja jossain kohtaa lisää?

11
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - liikkuminen
« : 22.07.2011, 20:05:08 »


Tajusin juuri, etta ihmiset eivat ilmeisesti tieda, etta ostaessaan paivan/viikon/kuukauden travelcardin vaikkapa zonelle 1-2, saa kuitenkin busseja kayttaa ihan ympari Lontoota, siis vaikkapa ihan zone 9:lle asti ilman lisamaksua.

Tää oli ihan uutta tietoa, kiitos!

Ps. Miten travel card toimii busseissa? :)

12
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - liikkuminen
« : 16.06.2011, 19:37:24 »
Pääni lienee umpipuuta, kun en vaan tajua Oysterin ja Travel Cardin eroa. Kumpikos meidän kannattaa hankkia, kun Lontoossa ollaan pe-ma? Maanantaina ei luultavasti enää tarvita julkisia, perjantaina tullaan vasta illasta eikä oo vielä varmaa tarvitaanko silloinkaan.. Viimeksi oltiin to-ma, jolloin lauantaina & sunnuntaina ostettiin yhen päivän Travel Cardit. Mut oisko Oyster järkevämpi hankinta? Kun tuskin tämäkään käynti viimeiseksi jää.  ;)

13
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Norwegian'ista?
« : 27.05.2011, 11:22:00 »
Mitenkä tarkkoja Norwegianilla ollaan käsimatkatavaroiden koon kanssa? Pari senttiä on liian iso laukku joka mitalta..  ;D

14
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Norwegian'ista?
« : 12.05.2011, 11:15:02 »


Eli onko muilla kokemusta näistä Ebookersin kautta ostetuista lipuista ja matkatavaroista? Tai mitä mahtaa lukea suoraan Norwegianilta lippunsa varanneiden tositteissa, jos eivät ole ruumatavaraa halunneet ostaa? Onko kuitenkin tuo potentiaalinen kaksi laukkua vai 0? Lopullisesti asia tietysti selviää kentällä, mutta halpalentoyhtiöt tuntien emme odota iloista yllätystä. Mutta halpahan tuo matka joka tapauksessa on, matkalaukuilla tai ilman.

Kävin kurkkaamassa meidän matkaliput Norwegianin sivuilta, toisella siis ruumaan menevä matkalaukku ja toisella vain käsimatkatavarat.. Ja ihan noin ne siellä lipun tiedoissa luki, toisessa 1 lähtöselvitettävä laukku ja toisessa 0.

15
Lentomatkustus / Vs: Easyjet
« : 28.04.2011, 20:11:33 »
Onko muuten kaikki saaneet jo rahansa takaisin täällä?
Me saatiin vasta viime viikolla, vaikka peruutus-ilmoitus tuli 3 päivää ennen kuin Easyn lopetuksesta ilmoitettiin. En tiedä olisiko tullut silloinkaan, mutta aloin penätä perään, kun korvaavat matkat oli jo maksettu. Ei hävitty onneksi kuin 52e yhteensä kahdelta. Onneksemme meillä oli Easylta halpa meno, kalliimpi paluu ja paluun rahta tuli takasin.

Rahat tuli takaisin, tosiaan myös melkoisella viiveellä ja otettuani uudemman kerran asiakaspalveluun yhteyttä.. Kuinkahan kauan ois muuten saanut palautusta odotella.  ::) Satasen enemmän nyt sitten jouduttiin maksamaan lennoista toisella yhtiöllä ja paluuaika meni ikävän myöhäiseksi.

16
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Norwegian'ista?
« : 07.02.2011, 12:22:26 »
Löytyiskö tästä tuoreempia kokemuksia?  :)

17
Iso-Britannia / Vs: Lapsiperheen Lontoo
« : 05.11.2010, 11:05:56 »
Nostelen tätä ylös ja kyselen vinkkien perään.  :)

Mahdollisesti keväällä olemme koko porukalla lähdössä muutamaksi päiväksi Lontooseen, lapsilla ikää silloin 5v, 4v ja 7kk.  :)

18
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - majoitus
« : 03.11.2010, 17:54:03 »
Trip Advisoria selaillessa tuli mieleen, että onko kenelläkään kokemusta noista vacation rentalseista Lontoon seudulla?  :) Ihan kohtuuhintaisia tuntui löytyvän hyvälläkin sijainnilla.

Samoin Earl's Courtin seutuville otetaan majoitusvinkkejä vastaan! Itse olimme keväällä York House Hotelissa, tuskin toiste sieltä huonetta varaillaan. Tosin seuraavan reissun ajankohta ja kokoonpanokin (lapsilla tai ilman) on auki, mutta saahan sitä katella jo..  :)

Sivuja: [1]