Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ekijii

Sivuja: [1] 2
1
Eurooppa / Vs: Gdansk ja ympäristö
« : 05.09.2015, 20:41:02 »
Kuulin että lentokentälle valmisteilla oleva juna-asema olisi valmis ja otettu käyttöön uuden terminaalin edessä, sekä bussitkin vaihtaneet paikkaa myös siihen eteen :)

2
Eurooppa / Vs: Gdansk ja ympäristö
« : 18.08.2015, 11:52:04 »
Kyllä se 110 menee sinne keskustaan ja päättärille myös, mikä on lähellä Galeria Bałtyckaa :) Tuo bussi vaan kiertelee hiukan enemmän...tuo 210 taas on ihan uus tuttavuus, en ole sitä ennen nähnytkään x) Edit: Toki jos tarkoitit ihan ydinkeskustaa pää rautatieaseman vieressä, niin silloin 110 ei ole se paras vaihtoehto :)

3
Eurooppa / Vs: Puola, tuo ihanien elämysten maa?
« : 04.08.2015, 23:45:33 »
Suosittelen käymään, kyl siellä saa aikaa vierähtämään jos malttaa tutkia koko paikan :)

4
Eurooppa / Vs: Gdansk ja ympäristö
« : 28.07.2015, 18:59:28 »
Niin ja se bussipysäkki on siinä lippuautomaatin kohdalla, kertalippu kannattaa leimata vasta kun bussi lähtee liikkeelle...yllättävän paljon tuolla linjalla näkee lipuntarkastajia. ;)

5
Eurooppa / Vs: Gdansk ja ympäristö
« : 28.07.2015, 18:50:35 »
Bussi on 110, aamupalapaikkoja on niin paljon ettei nyt muisti pelaa ihan täydellisesti :D

6
Kiitti vastauksesta Lech, no sitten ei pitäisi olla ongelmia..ajattelin juuri noita it-support hommeleita :)

7
Ite oon kans ajatellut mennä Puolaan duuniin jos mahdollista, jahka tässä nyt koulun kävis loppuun ensin (IT-ala) :D Mitenkäs se englannin kieli, kuinka hyvä se pitää olla? pärjään kyllä sillä ja tulen toimeen ihmisten kanssa, mutta olen vasta travelleri tasolla...eli kielioppi välillä hakusessa.

Intoa löytyy sitäkin enemmän ja puolan alkeitakin jo opetellut hiukan, tyttöystävä ja muutama paikallinen kaveri asuu myös siellä..joten tuttuja löytyy onneksi. :)

8
Huomenna Puolaan ja siellä 3 viikkoa tyttöystävän luona, mahtavaaaa! :D

9
Yleinen / Vs: Kielitaidon unohtaminen?
« : 05.04.2012, 23:05:17 »
Hehe..näinhän se menee, itekkin kun palasin parin viikon matkalta..niin kaupassa ihmettelin miks myyjä katselee kummissaan, olin sit vastaillu englanniks ihan pokkana. Jotenkin se enkkuvaihe jää aina päälle, kumminki päivittäin skypessä taaplaan englantia joka päivä enemmän kuin suomea täällä :)

10
Puolaan ja alle 5 tuntia koneen lähtöön, alkaa sukat jo pyöriä uhkaavasti jalassa  xD

11
naurattaa vallan vietävästi, tänään Puolaan jossa näen tyttöystäväni  ^^
yippeekayay!!!

12
Mjuuh, suomi tietenkin ja englannilla pärjään..puolan kieltä olen vasta alkanut itsenäisesti kahlaamaan :)

13
Viimeisimman kokemukseni mukaan suomessa sormenjaljet otetaan digitaalisessa muodossa.

Vahvistan tämän, passihakemuksen yhteydessä ottivat digitaalisessa muodossa moiset  ^ ^

14
pari viikkoa jos jaksais ootella vielä  ^^

15
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Elokuvat
« : 20.01.2012, 16:40:23 »
viimeks tuli katottua Pirates of the caribbean 4, olihan tuo taattua kamaa..mutta aikaisemmat jaksoivat naurattaa silti enemmän  :)

16
Eurooppa / Vs: Puola, tuo ihanien elämysten maa?
« : 17.01.2012, 01:52:52 »
Täysi noviisi matkustamisessa tiedustelee, että minkälaista budjettia pitäisi varata, jos aikoo kesällä (tod. näk. kesäkuussa) toteuttaa haaveen ja lähteä muutamaksi päiväksi (4-6 yötä, 2 henkilöä) Krakovaan? Suoria lentoja ei kai ole tarjolla, kuin korkeintaan Finnairilla, jos tällä hetkellä silläkään? Vaihdot sinänsä ok, jos ne vaan pitää suorittaa paikoissa, missä noviisikin pärjää ;) Majoituksen ei tarvitse olla missään viiden tähden hotellissa, ihan vaatimattomampikin passaa mainiosti. Ruokiin ei kai mahdottomasti pala, jos ei mitään luksusravintoloita etsi... Ihan perusruoka riittää. Baareihin ei tarvitse budjettia laskea, kun kumpikaan ei juurikaan alkoholia käytä. Shoppailuun ei myöskään ole tarkoitus varata kovin suuria summia. Auschwitz ja mahdollisesti suolakaivokset kiinnostaisivat, niihin saanee varata vuorokauden molempiin? Miten paljon lisää kuluihin tekisi, jos suuntaisi yhtenä päivänä vielä Zakopaneen?

Selviääkö koko paketista millään alle 1000 euron, vai pitääkö joko säästää ahkerammin tai vaihtaa lomakohdetta edullisempaan? :D

Edit: Ja lisätään, että matkan lähtö- ja paluupisteenä olisi Oulu.

Turustahan pääsee Wizzairilla hyvinkin edullisesti Gdanskiin josta taas koneella tai junalla pääsee kätevästi eteenpäin, tosin junalippu Oulusta Turkuun kustantaa enemmän kuin lentoliput yhteensä  ;)
1000 euroa puolaan kuullostaa riittävältä, ehkä liikaakin....siellä kun sattuu olemaan tosi halpaa, tietty riippuu minkätasoisessa hotellissa yövytte jne. Itse pärjäsin 300 eurolla ja jäi ylikin 10 päivän ajalta...tosin en tarvinnu hotellia ollenkaan.  :)

17
Eurooppa / Vs: Puola, tuo ihanien elämysten maa?
« : 17.01.2012, 01:28:08 »
Onko puolalaiset naiset sitten erityisen helppoja, vai? :D Tai itse ainakin olen elänyt siinä käsityksessä, että kovin vaativia ovat.

Joo, helppoja eivät ole, mutta sitäkin kauniinpia ja fiksuja. Haasteet ovat elämän suola.
Olen täällä käyttänyt ilmaisua: "suomalainen antaa aina"  ;DYhdyn edelliseen...helppoja eivät ole, mutta jos saat itsellesi tyttöystävän...pidä hänestä kiinni. Nimim puolasta tyttöystävän löytänyt  ;)

18
http://www.youtube.com/watch?v=ZmDhRvvs5Xw

Onkohan kukaan pallontallaaja vaeltanut tätä reittiä? Omaan makuuni hieman liian korkea pudotus. ;D

Tää on käyny monasti mielessä ja ois ehdottomasti meikän kohteena joku kaunis päivä.....tosin viranomaiset ei vissiin tykkää jos tuonne menee  :)

19
Lentomatkustus / Vs: Wizzair
« : 07.12.2011, 01:33:02 »
Hyvältä näyttää, toivotaan että se reitti pitää  :)

20
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Norwegian'ista?
« : 19.11.2011, 21:42:46 »
Kertokaahan oi tallaajat, kun käsimatkatavarana vain mukana kulkeva reppu ja kotimaan lento kyseessä...tarvitseeko jonotella check-innissä vai voinko tampata suoraan portille? ainakin Wizzairilla tuo onnistuu.....

kiittäen ja syvään mumisten kumartaen odottaa hän  :)

Sivuja: [1] 2