Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ompukka

Sivuja: [1]
1
Eurooppa / Aegina, Kreikka
« : 04.05.2006, 19:51:36 »
Aeginaan liittyy yksi kivoimmista pienistä kokemuksistani viime kesän reilillä.

Olin yksin liikkeellä ja tein saarelle päiväreissun, aikaa kun (mukamas :) ) ei ollut paljoakaan. Se kolkka, jolle laivani tuli (taisi olla Aegina Marina), oli todellakin turistipaikka. Kovin pitkälle ylös paahteista maantietä ei tarvinnut kuitenkaan kulkea ennen kuin turistit jäivät kauas taakse. Satuin kulkemaan ohitse perheestä, joka oli korjaamassa pistaasisatoa. He hakkasivat kepeillä puita saadakseen pähkinät putoamaan suurille pressuille, joita vedettiin puulta toiselle sitä mukaa kun sadonkorjuu edistyi. Jäin siihen sitten katselemaan ja ihmettelemään, en edes tiennyt vielä, mikä kasvi siinä oli kyseessä. Perheen isä huomasi minut, ja viittasi hymyillen lähemmäs. Hän antoi minulle maistiaisia ja kävipä vielä hakemassa pussin, johon pakkasi pähkinöitä evääksi.

Kannattaa aina poiketa syrjäisemmille paikoille. Siellä ihmiset eivät ole vielä kyllästyneet turisteihin, ja arvostavat sitä, että on tullut kaukaa katsomaan juuri heidän kotiseutujaan.

2
Elokuun alussa olisi odotettavissa lähes 36 tuntia Varsovasta Sofiaan - harmittaa moinen tahti, mutta perille olisi päästävä ja kiireesti, enkä haluaisi lentää.

Kaiken lisäksi olen menossa yksin, nuori vaalea nainen ensimmäistä kertaa Itä-Euroopassa. Jos joku on ollut vastaavalla reissulla, niin kertokaa ihmeessä, mitkä ovat mahdollisuuteni selvitä hengissä... Myös reittivinkkejä otetaan vastaan!

Sivuja: [1]