Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - hunio

Sivuja: [1] 2
1
Tyhmät kysymykset / Vs: Junalla Thaimaassa
« : 30.10.2012, 11:08:50 »
Thaimaassa junalla kulkeminen uskomattoman helppoa ja ihan halpaakin. Kakkosluokan sleeper on jo kovasti halvempi kuin lento ja mikäs sen parempaa kuin istua ja katsella vaihtuvaa maisemaa ikkunasta. Junan työntekijät kulkee käytävällä ohi ja tarjoaa menuta josta voi tilata ruokaa halpaan hintaan. Jos olet yöjunalla menossa, illalla työntekijät avaavat pedit ja petaavat ne sinulle valmiiksi. Sängyt on pehmeitä ja verhoilla saa oman yksityisyydenkin. Huonopuoli on se että välillä junat saattaa olla myöhässä. Omalla kohdalla kerran oltiin 5h myöhässä.

2
Aasia / Vs: Don det!
« : 30.10.2012, 10:43:57 »
Heinäkuussa vietin viikon verran don detillä. Ensimmäiseksi yöksi majoituttiin Mr.B.n bungalowiin, saaren sunset puolelle. Maksoi 50 000 kip ilman omaa vessaa ja kahdella eri sängyllä, jaetulla terassilla(mikä voi toisaalta hyvien naapurien kanssa olla kivakin juttu). Maja oli aika mörskä ja katon rajassa seittejä punoavat valtavat hämähäkit sai meidät siirtymään toiseen paikkaan heti aamulla. Voin suositella Madame Phinhin bungaloweja, hinta oli 35 000kip , omalla vessalla ja omalla rajatulla terassilla. Maisema ei ollut sunset puolelle, mutta upeat näkymät silti. Kannattaa kävellä ja kysellä hintoja... huomattiin että ne heittää sen hinnan täysin naamalukeman perusteella ja yleensä sai bungalowin omalla vessalla halvemmalla tai väh. samaan hintaan kuin jaetulla vessalla, jos jaksoi vähän nähdä vaivaa eikä ota ensimmäistä majaa mikä eteen tulee.

3
Matkapäiväkirjat / Vs: Pallontallaajien reissublogit
« : 04.10.2012, 23:57:30 »
http://iloisetseuramatkat.blogspot.fi/ blogi reppureissaamisesta ympäri Aasiaa.

4
Matkapäiväkirjat / Vs: Matkablogi Aasiasta
« : 04.10.2012, 23:54:06 »
Löytyy nykyään osoitteesta http://iloisetseuramatkat.blogspot.fi/

5
Aasia / Vs: Laos
« : 13.09.2012, 11:53:03 »
Luang prabangissa voin suositella "souvamabumi" (en muista tarkkaan kuinka nimi kirjoitetaan) etc nimistä temppelivisiittiä. Temppeli itsessään ei mitenkään vaikuttava, mutta jos kiinnostaa osallistua munkkinoviisien englannintunnille, niin ihan mainio paikka. Yksi parhaimmista muistoistani Laosista jäi juuri tuosta kyseisestä temppelistä ja parin tunnin höpöttelystä munkkipoikien kanssa. Kertoivat että englanninkielen taitoisia kaivataan kipeästi. Jos jotain kiinnostaa niin temppeli löytyy kadulta jossa pidetään iltaisin nightmarket.

Kallkalle voin suositella pysähtymistä Vang Viengissä. About pari kuukautta sittten kun itse siellä pyörin, paikka oli positiivinen ylläri. Mennessä ajattelin ettei siellä ole muuta kuin ne kännäävät brittiteinit ja frendien tuijottajat ravintoloissa. Totta tämäkin, mutta vang viengistä löytyi myös Laosin matkani upeimmat luolat ja vesiputoukset. Parin päivän luolavisiiteillä ei tullut kuin pari muuta reissaajaa vastaan. Brittiteinit pysyi kaupungin sisällä ja saatiin ihan rauhassa mönkiä luolissa.

6
Aasia / Vs: Laos
« : 29.08.2012, 13:21:27 »
Hupsista, selvisi vasta Laosista ulospäästyämme että paikallista valuuttaa kippiä ei pysty vaihtamaan Laosin ulkopuolella muuksi valuutaksi. Ei olla vähään aikaan suuntaamassa Laosiin, joten olisiko jollain halua ostaa 620 000 kippiä edulliseen hintaan? :)

Ja tosiaan jos joku on kiinnostunut ostamaan, niin rahat sijaitsee helsingissä.

8
Yleinen / Vs: Mihin et uskaltaisi matkustaa?
« : 02.05.2012, 09:27:23 »
Jamaica! siitä unelmoinut monta vuotta kunnes luin uutisia että eivät porukka siellä kummemmin tykkää homoseksuaaleista ja on turvatonta siellä homona matkustaa. Toki voisin feikata heteroa, mutta tyttöystävän kanssa sinne kuitenkin olisin menossa niin taitaa jäädä maa näkemättä. Harmittaa :(

9
Yleinen / Vs: Hullunhauskat hostellien nimet
« : 10.04.2012, 10:09:50 »
Pippelipensione Kambodzassa


http://www.pippelipensione.com/

10
Keskustelussa mainitaan että pitää olla maastapoistumislippu 30vrk sisällä, voiko kyseinen lippu olla myös JUNAlippu? Onko kukaan päässyt tällä läpi check-inistä? Tarkoitus siis Bangkokista jatkaa matkaa Laosiin maateitse ja tällä budjetilla ei ylimääräisiä lentolippuja ostella. Kaiken järjen mukaanhan maastapoistumislipuksi kelpaisi tällöin myös junalippu?

11
Aasia / Hanoi vs. Phnom Penh
« : 31.03.2012, 10:29:09 »
Kesällä tarkoitus lähteä kiertämään Kaakkois-Aasiaa. Ollaan suurpiirteinen reittisuunnitelma laadittu sen perusteella mitä halutaan nähdä, eli joustovaraa kyllä löytyy. Ajateltiin kuitenkin reissata lungilla asenteella, ettei tule minuuttiaikataulua ja tän pohjalta todettiin, että ehditään lopuksi vielä joko Phnom Penhiin tai Hanoihin.

Kysymys kuuluukin, kumpaa kaupunkia suosittelette? Molemmissa riittää nähtävää paljon. Kambodzhassa oltiin kyllä jo viime kesänä, mutta ei silloin Phnom Penhiin ehditty.

Olisi kiva kuulla kokemuksia kumpi noista on teille napannut enemmän?

12
BMK Center! siinä vieressä oli joku toinenkin, en muista nimeä. Löytyy niin 8 kerroksisia merkkivaate-keskuksia joissa sisällä mm. luisteluradasta elokuvateatteriin ja Madame tussaudsin vahakapinettiin. Jej! Ja vieressä se halvempi paikka.

Toinen ja ihan erilainen kohde jossa kannattaa käydä on Siriraj hospital. Siellä on sellanen näyttely/museo, jossa mm. havainnolistavasti ihminen halkaistuna kahtia, siamilaisia kaksosia etc.

13
Italia / Vs: Venetsiasta Roomaan?
« : 14.03.2012, 23:22:38 »
Onko vinkkejä halvimmasta matkustusmuodosta Rooma-Venetsia välille? Onko junaliput nykyään minkä hintaisia suuntaansa?
Itse löysin lentoja tolle välille alk. 90e meno-paluu ja junalla 80e meno-paluu. Auts nää hinnat! kävelenkö vai otanko bussin?

14
Aasia / Vs: Laos
« : 05.03.2012, 01:04:16 »
Kolmisen viikkoa Laosissa heinä-elokuussa, mitä tehdä ja mitä ehdottomasti nähtävä? Ja kaikki ei niin "massanähtävyydet" (lue:Vang vieng) kiinnostaa! Varmaan täytyy käydä tuubeilutkin heittämässä jos aikaa jää ja säät suosii..

15
Aasia / Vs: Gibbon Experience - Laos
« : 29.02.2012, 21:46:37 »
Mihin aikaan vuodesta olette olleet tekemässä Gibbonit? Lähdetään heinä-elokuussa melko joustavalla aikataululla aasiaan kiertelemään, eikä haluttaisi varata mitään etukäteen vaan mennä fiiliksen mukaan. Löytyyköhän low seasonilla paikkoja ilman varausta?

16
Thaimaa / Vs: Trangin saaret?
« : 19.02.2012, 11:56:15 »
Osaako joku kokemuksen pohjalta sanoa että kannattaako trangin saarille matkata heinä-elokuussa? vai tuleeko sitä vettä KOKOajan?

17
Jos turistikohteet EI kiinnosta, ei varmaan kannata sinne Phukettiin suunnata...? Ja yöjuna bangkokista - surat thaniin tai eteenpäin on huomattavasti halvempi ja mukavempi vaihtoehto kuin lentokone + kentällä säätäminen. Voin suositella koh samuin vieressä sijaitsevaa Angthongin saarirykelmää.

18
Yleinen / Vs: Kohde joka EI kiinnosta ?
« : 31.08.2011, 13:25:19 »
USA ei kiinnosta pätkääkään, samaan kategoriaan voisin laittaa Kanariansaaret, Turkin, Tallinnan jne...

19
Suosittelen takseja tuktukien sijaan! Taksit halvempia(jos saa suostuteltua mittarin päälle) + takseissa on ilmastointi ;) mielummin siellä istuu bangkokin ruuhkissa kuin tuktukissa. Kaikkein paras ja halvin vaihtoehto paikasta toiseen on skytrainit!

Voin suositella Siriraj sairaalassa olevaa lääketieteellistä museota!

20
Aasia / Vs: thaimaa-kabodza-vietnam
« : 13.08.2011, 15:05:24 »
Suosittelen Kambodzhan puolella käymään Battambangissa, oli mielenkiintoinen paikka. Ja tietysti Siem riepissa pakko käydä katsastaa Angor wat :)

Sivuja: [1] 2