Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - nobel

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Italia / milano hostellit
« : 10.03.2009, 19:29:46 »
heippa
oisko jollain suositella jtn kivaa hostellia milanosta.?? itse ekaa kertaa menossa.. katselin hostelworldista niin aika paljon tota parinkympin luokkaa.. mut siis jos jollain kokemusta jstn n 20e vrk hotskasta niin jos vois kertoa.. mistäpäin milanosta kannattaa ottaa hostelli?

2
Eurooppa / Bulgaria
« : 08.03.2007, 23:42:06 »
Heippa
Elokuussa lähtö Sofiaan, josta sitten alaspäin junalla etc bussilla..- Mut nyt kaikki tieto Sofiasta olis tervetullutta, esim. paikat mis käydä, baareista, ravintoloista, etc.. Ihan mitä vaan :) Joten kirjoitelkaa jtn kommentteja, jos on aikaa :) aiemmis keskusteluista löyty niin vähän kyseisestä mestasta ..

thanks

3
Eurooppa / Kokemuksia Istanbulista?
« : 01.03.2007, 12:56:25 »
heippa

Onko jollain tietoa, miten bussit kulkevat istanbulista esim. Burgasiin?? Matka kestää vissiin jtn 8 tuntia, vai?? ja eihän sinne mtn viisumeja tartte suomen kansalainen ku se kuuluu eu:nkin :D miettisin vaan sitä että vaikuttaako se jotenkin kun tulee turkista bulgarian puolelle... tyhmä kun olen ;)  Niin, ja niitä busseja menee vissiin yks per päivä, mut onko jollain tietoa että lähteekö ne aamulla vai illalla??  Kuinka paljon ennen olette varanneet bussiliput?? Ja pitääkö bussia vaihtaa kesken matkan? Ja miten sit taas burgasista istanbuliin päin bussit lähtee ? :)

Niin ja sitten vielä, miten menee bussit Istanbulista Bodrumiin??  Onko ne yö vai aamubusseja :)

Kiitooosss...

4
Junamatkustus / Reilaamaan sylivauvan kanssa?
« : 23.02.2007, 22:52:22 »
hmmm,... kaikella kunnioituksella, mutta en voi itsekään kieltää etteikö se ottaisi päähän, kun junassa, keskikesällä, 40 asteen helteessä, kaiken muun v*tutuksen lisäksi vastapäätä istuu lapsiperhe, joista lähtee enemmän ääntä kuin rukouskutsuista istanbulissa...  Ei lapsiperheiden kulkemista ole rajoitettu, eikä pitäisikään rajoittaa, mutta suosittelen ihan oman järjen käyttöä.. Jos ite tietää et mukulat on kiukku/itkuherkkää tyyppiä, (ja suurin osa on) niin pysyisin kyllä ihan suomen rajojen sisällä, joissa etäisyydetkään ei niin päätä huimaavia ole... Itse kerran jouduin istumaan 6-7 tuntia lentokoneessa, jossa takanani istui sylivauva, joka suunnilleen itki koko matkan.. Siinä oli hermot kireellä, eikä pelkästään vain mulla----

5
Yleinen / Suosituin maanosa?
« : 22.02.2007, 21:54:40 »
Lainaus käyttäjältä: "Meghara"
Aasiaan himoilisin, aika tarkkaan on Eurooppa koluttu jo. Tosin, pidän tässä samalla avoukkoselle pientä reissaajakoulutusta, minkä takia varmaan vielä yksi reili ennen "eksoottisia" paikkoja.. Ettei varmasti olla toistemme kurkussa ensimmäisen kolmen viikon jälkeen. Ja nihkeetähän sekin ois, jos toinen haluaisi kesken reissun kotiin; Euroopasta toisen lähettäminen Suomeen ei välttämäti käy ihan yhtä tyyriiksi kuin jostain huomattavasti kauempaa. Joten, opetellaan ensin "omalla takapihalla" ja sitten lähdetään eksymään.. Joko ukon kans tai ilman!


Ja nihkeetähän sekin ois, jos toinen haluaisi kesken reissun kotiin; Euroopasta toisen lähettäminen Suomeen ei välttämäti käy ihan yhtä tyyriiksi kuin jostain huomattavasti kauempaa.

---- Ei vitsi tää oli kyl hyvä :D Eikai sitä toista tartte kotiin lähettää, eikö molemmat vois vaan jatkaa omia reittejään ja tulla sitten sovituilla lennoilla kotiin.. Jos nyt riita ei niin suuri olis, ettei kestäis samassa koneessa sentään olla :D

6
Eurooppa / Vs: Istanbul alueet
« : 17.02.2007, 10:29:55 »
juu, koitin mä hakua mut ei mtn löytynyt, voi olla et mun hakusanani oli sit jotenkin väärä :) eli sit pitääkin kattoo sielt hostelli, okeey :)

7
Joo eli jos jollain on tarpeeton lonelyplanetin tapainen opas turkista, niin mä voisin ostaa sen ;) kunhan vaan se on tätä päivää, ja sisältää kaikkea hyödyllistä :)

8
Eurooppa / Vs: Istanbul alueet
« : 16.02.2007, 19:41:16 »
Moi..
Hei ku olen elokuussa lähdös istanbuliin, ni kannattaako hostelli ottaa taksimin läheisyydestä vaiko sitten sieltä sultanahmetilta? Mikä näiden alueiden välimatka on muuten toisistaan? Niin ja mites taksit, niiden pitäs olla kuulemma suht halpoja,, pitääkö paikkansa ?  
Thanks ;)

9
Lentomatkustus / Condorin kampanja 18-20.1.07
« : 16.02.2007, 00:22:35 »
in fact noi tarjoukset on koko ajan voimassa, mut kohteet vaan vaihtuu... päivittäin.. kannattaa sieltä katella, ite istanbuliin olisin suuntaamassa ja eilen ei näkyny mtn tarjouksia sinne, mut tänään oli 29e lento <=

10
Matkaseuraa / Istanbuliinnn....
« : 13.02.2007, 22:57:40 »
Moikka
Jos suuresti suunniteltu Espanjan matka ei toteudu, niin olisko joku kiinnostunut lähteä katsomaan itää ja länttä samanaikasesti ;) Kiehtois kauheest toi paikka mut olis kiva jos joku lähtis mukaan :)
Siel vois sit tehdä kaikkee mitä päähän juolahtaa.. Ei mtn varsinaisia suunnitelmii oo kyl tiedos :) AJattelin viipyy jtn viikon-kaks verran ja kilroylta lennot :)

Jos kiinnostaa niin ottakaa yhteyttä :)

11
Lentomatkustus / Las Palmasiin halvat lennot
« : 13.02.2007, 21:31:15 »
woow, voi vitsi mistä niistä laivoista sais tietoa? se vois olla aika hauskaa ;) tai oisko jollain tietoa?? kai niit googlettamallakin löytyy, hope so...

thanks :)

12
Lentomatkustus / Las Palmasiin halvat lennot
« : 12.02.2007, 19:58:36 »
eiku ryanair lentää vaan teneriffalle... :S mut pitää joo katella noit tallinnasta lentäviä.. :) thanks

13
Lentomatkustus / Las Palmasiin halvat lennot
« : 12.02.2007, 16:36:25 »
APUAAA
Nyt on sitten saatu selville. että tutun tutun tutulla on kämppä Palmasissa, ja kysymys onkin, mistä saisi halvimmat lennot?!?!
Nyt kun olen katsellut niin hki:Stä lentävät on jtn 350-500e luokkaa mikä on jo aivan naurettavaa.. Suoraan sanoen tekisi mieli vasaralla hakata lennonjärjestäjien päitä ;D;D Tukholmasta löysin spanairilta halvimmat lennot, 285e, mutta sitäkään ei tee mieli maksaa :D ...
   Joten, jos jollain upeella pallukalla olisi tietoa tarjouksista tai jstn sellasista niin viestiä vaan ;) lähtö olis toivottavasti huhtikuun alkupuolella :)

Niin ja sitten tietty on noi Germanin lentoyhtiöt, ja lontoostakin lentää, mut nyt ne mitä katoin oli jo 200£ ja hyvä tarjous niiden mielestä--- Hei haloo ;)

14
mä olin menossa 17-vuotiaana kreikkaan töihin ja sopimukset ja kaikki oli allekirjoitettu kunnes työnantajal tuli mieleen, että kreikan työlaki on 18 vuotta.. näin sielläpäin.. en kyl tiedä kuinka sitä kontrolloidaan..

15
Matkaseuraa / Thaimaahan huhti-toukokuussa
« : 14.01.2007, 23:10:21 »
Moi
Olisko ketään kiinnostunut lähtemään thaikkuihin muutamaksi kuukaudeks huhti- tai toukokuussa .. Olisin menos ihan perus kiertelyä ja sit rentoutumista ja juhlimista etc ;) Yksinkin voisin mennä, mut olis mukavaa saada seuraa.. Tää olis ensimmäinen matkani aasian seuduille :) Budjetti vähän riippuu, mut olis jtn  700e/kk

Pistäkää viestiä tai lisäilkää meseen..

ps. olen 18-vuotias tyttö turun seudulta :)

16
Moi

Tää viesti ei välttämättä nyt tue mtn pallontallaajien perus periaatetta, eli backpackingiä, :D mut kysynpä kuitenkin jos joku haluis ottaa nyt 6,7 tai 8 pvä tätä kuuta jonkinlaisen äkkilähdön,  "pakettimatkan" etelään... Olisi vaan kuitenkin halvempaa asua jonkun kanssa samassa huoneessa, ettei niitä yhen hengen huoneen lisiä tarttis maksaa... :) Ja nyt noi äkkilähdöt tuntuu vaan niin halvoilta :D
 
Matkaseurana oon tosi iloinen ja menevä.-, helposti tuun toimeen muiden kanssa :) Oisin menossa rentoutumaan, rannalle ja juhlimaan.. En millään jaksais odottaa yhtään pidempään..:D

Sitä kohdetta voitais sit vaikka yhes miettiä :)

Niin ja jos kiinnostaa, ni lisäileppä vaikka meseen tai sitten lähetä YV tai sähköpostia.. Kuitenkin aika kiire aikataulu olis :D

Opiskelijatyttö Etelä-suomesta

17
Matkaseuraa / Thaimaahan kesällä
« : 04.05.2006, 11:08:46 »
ei voi tietää, kaikki on mahdollista ;)

maybe

18
Matkaseuraa / Määränpäänä thaimaa-intia
« : 02.05.2006, 14:19:35 »
Noora, jos vaikka otat ton mun mesen käyttäjätiedoista niin voitaisiin jutella enemmän. YV sulle lähetinkin jo

19
Matkaseuraa / Thaimaahan kesällä
« : 01.05.2006, 10:38:41 »
jees,, oishan se mahdollista silloinkin :) jos vaikka lisäät mut sun meseen, jos sellaista löytyy niin voitais sit tarkemmin miettiä sitä matkaa !!

20
Matkaseuraa / Thaimaahan kesällä
« : 25.04.2006, 22:05:52 »
Heippa

Haluisin tossa heinäkuun alun-puolenvälin aikaan lähteä Thaikkuihin, josta oon jo tosi kauan ollut kiinnostunut :) Tää olis eka kerta Aasiassa, joten matkaseura olisin tarpeen ainakin alkuvaiheilla... Ensiksi ajattelin olla bangkokissa jonkin aikaa ja sieltä sitten siirtyä Pattayalle tai etelämmäksi jonnekin saarelle, ehkäpä ... En oo viel niin tarkkaan suunnitellut... :) Lentoja en oo viel hankkinut., nekin pitäs varmaa ku kallistuu koko ajan ja ei oo enää ees paikkoja niin paljon, mut kesällä vois stokiksesta saada halvemmalla... Mun kanssa tulee toimeen, jos vaan huumorintajua löytyy ja muutenkin "spontaanisuutta".... :D Mut jos jollain ois ees vähän samantapaiset suunnitelmat niin ilmotteleppa!

Oon opiskelija tyttö etelä suomesta, joka ei osaa olla paikallaan :) Niin ja kesto matkalle olis 3-5vk.. tai jtn sinnepäin... Menisin shoppailemaan ja juhlimaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin ja katselemaan jne :) kyl te varmaan tiedätte... :)

Sivuja: [1] 2 3 4