Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Traveller69

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Lokakuussa reilille?
« : 05.09.2005, 21:15:23 »
20 vuotiaalla nuorella miehellä olisi tarkoitus lokakuun jossai vaihees lähtee tanska,saksa,hollanti,ranska,espanja,portugalia,italia ja jos aikaa niin itään päin reissuun...saksa ja ranska olisi iha läpikulkumaita eli etelä-eurooppaan ja jos aikaa niin itä-eurooppaan olisi tarkoitus mennä..idässä unkari,slovenia,tsekki ja puola. Ei olisi matkaseuraa jossai vaiheessa reissui,esimerkiks espanja,portugali,italia??

2
Uskallan vaittaa, etta sellaista taskuvarasta ei maailman kaduilla olekaan, joka vie huomaamatta setelin, josta pidan kiinni.
.pi.

aivan varmasti löytyy, ja jos joku tulee puukon kaa kysyy niin sama kai se missä ne on.. mut voihan se tapahtua vaikka helsingin stockmannilla siinä missä itäeuroopassa. jos pitää paljon käteistä rahaa mukana, ite tykkään enemmän rahavyöstä ku mistään mikä roikkuu kaulassa..

3
Junamatkustus / Kuukausi vyöhykkeillä C, D, G ja H
« : 05.09.2005, 15:01:53 »
Budjetista sen verran et viime syksynä olin Länsi-euroopas kalliissa maissa (mm. Hollanti, Sveitsi, Belgia, Itävalta, Saksa yms.) 25 päivää ja budjetti ilman reilikorttia oli n.900 ja tuli ostettuu viel jotai vaatteitakin, eli eiköhän tolla idempänä pärjää mainiosti kuukauden päivät......se riippuu tietenkin iha miten nukutte ja syötte..

4
Yleinen / hinnat
« : 18.07.2005, 13:07:59 »
Hostellien hintoihin vaikuttaa suuresti myös vuodenaika. Syksyllä hinnat halvempia jopa ranskan rivieralla.. syys- lokakuussa Nizzassa yö taisi olla parissakin hostellissa 18e..

Sivuja: [1]