Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ma-tu

Sivuja: [1]
1
Saksa / Frankfurt ja Berliini
« : 11.09.2011, 12:59:26 »
Olen koittanut selailla näitä ketjuja, mutten ole löytänyt vielä etsimääni.

Haluaisin siis vinkkejä persoonallisista, mukavista ja viihtyisistä kahviloista, ravintoloista sekä kaupoista Frankfurtissa ja Berliinissä. Berliiniin olen vasta menossa, Frankurtissa olen nyt käynyt muutaman kerran, mutta kaupunki vaikuttaa tosi ankealta, kun ei ole oikein minkäänlaista tietoa kivoista 'pikkupaikoista'.  ??? Matkaoppaat tarjoavat perinteisiä turistikohteita, mutta haluaisin löytää hiukan persoonallisempia vintage- yms. kahviloita ja putiikkeja, vaatteita, laukkuja, kenties huonekalujakin.

Berliinistä luulisin löytyvän kaikenlaista 'vahingossakin', joskin vinkin ovat erittäin tervetulleita! Onko esimerkiksi jotakin tiettyä kaupunginosaa tai aluetta, joka ei olisi niin turistien suosima ja josta löytyisi pikkuputiikkeja ja tunnelmallisia kahviloita? (vaikka eipä sillä, turistihan minäkin olen..) Myös erilaiset designiin keskittyneet liikkeet ja kahvilat kiinnostavat.

Vinkkejä, anyone?  Kiitos jo etukäteen.


Sivuja: [1]