Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - efuman

Sivuja: [1]
1
Balkanin maat / Vs: Kroatia
« : 21.08.2017, 23:27:45 »
Kotoria ei kannata ohittaa. Ollaan nyt majoituttu täällä 3 päivää ja 2 jäljellä. Itse kotorinlahteen riitti 1 päivä mutta tästä on ollut kiva tehdä vuokra-autolla päivän reissuja ympäriinsä.  Kuvia reissusta löytyy instasta #dahlmanit2017 päivittelen jotain juttua omaan threadiin reissusta matkan varrelta ja teen sit isomman kirjoituksen kun pääsen suomessa tietokoneen äärelle.

2
Tänään käytiin kävelemässä Kotorin vanhaa kaupunkia ja siinä olevia turistirysiä. Muutaman tunnin siinä sai menemään mutta ei vanhasssa kaupungissa ollut mitään erikoista. Kalliita baareja ja matkamuistomyymälöitä. Koska Kotor ei ole varsinainen rantapaikka matkaamme huomenna Budvan lähelle hiekkarannoille mikäli keli on sopiva siihen touhuun. Samalla saadaa jääkaappiin täydennystä isoista marketeista turistirysien ulkopuolelta.

3
Lähestymme reissun puoliväliä. Lensinme Dubrovinikiin josta vuokrasimme auton. Ajoimme Montenegroon josta meillle oli vuokrattu mukava apartamentos huoneisto. Olemme ajelleet ympäri montenegroa ja nähneet huikeita maisemia vuoristoteiltä. Onneksi on ajokokemusta ahtaistakin paikoista koska auton mittojen arviontia on tarvittu. Tänään ajelimme Montenegron pääkaupunkiin Podoricaan. Kahvilla istuessa saimme idean ajella takaisin Kotoriin alvanian kautta. Onneksi ajoimme näin päin ei rajalla tarvinnut jonottaa. Oli mahtava nähdä Albanian hyvin erinlaista maisemaa. Vaikka meillä ei ollut mukana paikallista valuuttaa saimme kahvit maksettua euroilla. Korti ei käynyt kahvilassa eikä kaupassa jossa kävimme. Kahvi ja Fanta maksoivat 2 euroa joten jos meitä huijattiin niin hymyssä suin lähdettiin jatkaman matkaa. Nyt takaisin majoituksessa. Olipa huikea päivä. Huomenna matka jatkuu taas jonnekkin. Kuvia reissusta löytyy instasta #dahlmanit2017
Muutama päivä vielä Kotorissa jonka jälkeen siirymme Dubrovinikiin muutamaksi päiväksi ennen paöuuta kotiin

4
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 19.08.2017, 23:34:55 »
Kotor montenegro.

5
Balkanin maat / Vs: Montenegro
« : 28.06.2017, 14:12:31 »
Omalla autolla ajettuna esim Pulasta ulcinjiin meni meillä 6 yöpymistä, joskin emme pitäneet mitään kiirettä. Nyt 2017 lennämme Dubrovnikiin ja vuokraamme auton, sellaiselta vuokraamolta, millä saa ajaa Montenegron puolelle ja ajelemme siellä pari viikkoa, yövymme 20-40 paikoissa ja emme pidä mitään kiirettä. Albanian puolelle emme nyt mene, on nähty jo ja me halvat hinnat eivät enää kiinnosta, koska sieltä ei ole mitään" ostettavaa!

Joko reissu oli? Onko kokemuksia jakaa? Meillä olisi reissu edessä elokussa

6
Laitellaampa vähän päivitettyjä hintoja, ovat näköjään nousseet jonkun verran. Toukokuussa lippu CDG kentältä keksustaan maksoi 9,5e ja kolmen päivän lippu 22e joka maksoi helposti itensä takaisin, jos reissaa paljon metroilla. Metrolla lentokentältä Malakoffiin pääsi nopeammin kuin taksilla johtuen Pariisin ruuhkista :-)
Kentältä saa ilmaiseksi metrokarttoja joita kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Sivuja: [1]