Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Nachos

Sivuja: [1]
1
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Reppumatkaajan Kuuba
« : 17.08.2017, 16:16:08 »
Pari viikkoa Kuubassa tiedossa maaliskuussa, lennot Havannaan ja puolet ajasta olisi tarkoitus viettää jossain rannalla. Mistä löytyisi kaunis ranta ja hyvät snorklailumahdollisuudet kohtuullisen matkan päässä Havannasta, ilman pahinta turistiruuhkaa? Playa Anchon tai Jibacoa, kellään kokemuksia näistä?

2
Lähi-itä / Vs: Dubai
« : 04.05.2013, 13:19:30 »
Hei, onko kellään tietoa miten tiukat turvatarkastukset on rajalla?

Vastailenpa nyt sitten itsekin omaan kysymykseeni :) Passintarkastuksessa sai jonottaa reilusti, ja matkalaukkujen penkominen tehtiin vain yhdelle meistä. Mitään erikoislaitteita siinä ei käytetty mutta kauan se kesti, esim. kaikki vaatteet kalsareita lukuunottamatta tutkittiin todella tarkkaan, ja tullimies oli ottanut laukun pohjalta jotain vaatenöyhtää sormiensa väliin ja silmäillyt sen tarkasti läpi... En ole muualla vastaavaan törmännyt, onneksi se nöyhtäkasa ei ilmeisesti sisältänyt mitään jatkotutkimuksia vaativaa :) Lääkkeitä meillä ei ollut, joten niistä en tiedä, olisivatko kuinka tarkkaan reseptit tarkistaneet.

3
Lähi-itä / Vs: Dubai
« : 14.10.2012, 09:48:04 »
No hyvä, ettei mitään erikoistarkastusta siellä pidetä :) Luin myös, että jollekin oli häkki heilahtanut sen takia, että lähtökentällä oli syönyt sämpylän, jonka päällä oli ollut unikonsiemeniä, ja muutama siemen oli jäänyt vaatteisiin. Mutta ehkäpä nämä henkilöt olivat olleet jotenkin muuten epäilyttäviä tai käyttäytyneet omituisesti, ja heidät oli siksi otettu supertarkkaan syyniin. Kaikki artikkelissa mainitut olivat brittejä, ehkäpä suomalaiset pääsevät vähemmällä...
Ja toivottavasti meitä ei pidetä epäilyttävinä siksi, että emme ole menossa hotelliin vaan olemme vuokranneet asunnon :)

4
Lähi-itä / Vs: Dubai
« : 12.10.2012, 22:00:30 »
Hei, onko kellään tietoa miten tiukat turvatarkastukset on rajalla? Varattiin just lennot Dubaihin, ja nyt satuin lukemaan vuodelta 2008 olevan uutisen brittimiehestä, kuka sai neljän vuoden vankilatuomion kun kengänpohjasta löytyi 0,003g hasista... Sellainenhan on voinut tarttua ihan mistä vaan, eikä sitä pysty ainakaan paljain silmin huomaamaan. Tietenkin on itsestään selvää, ettei sinne tai minnekään muuallekaan ole viemässä mitään laitonta, mutta mitä jos vaikka lentoa edeltävänä päivänä sattuu kävelemään pitkin Hesaria, ja kengänpohjaan tarttuukin jotain laitonta? Minä kun luulin, että vain pukeutumista pitää miettiä ja sitä, ettei pussaile tai kävele käsi kädessä, mutta vähän pelottavaa tuollainen, mihin ei itse voi välttämättä vaikuttaa... Ehkä olen turhan vainoharhainen, eipä taida kukaan suomalainen olla joutunut vankilaan tuollaisen takia siellä, vaikka aika moni on siellä käynyt  :)

5
Italia / Vs: Sisilia/ Taormina
« : 26.06.2012, 21:23:18 »
Nachos: Olin itse Palermossa elokuussa, ja silloin oli kyllä alet jo ohi. Luulen, et heinäkuun loppu vois vielä olla ale-aikaa. Kaupungissa on kivasti kauppoja. Paljon samoja ketjuja kuin Suomessa, mutta erilaistakin löytyy. Jos haluat nähdä vaatteiden eteen vähän enemmän vaivaa, niin lauantaisin järjestetään Palermosta (Piazzale Giotto) ilmainen menopaluu-kyyditys Ennaan Sicily Outlet Villageen. Matkoineen meni koko päivä, mutta ei kyllä kaduttanut reissu. Hyvät valikoimat, joskaan ei ihan hinnat tyyliä Jenkkien outletit. Jos haluaa varmistaa, että mahtuu bussiin mukaan, niin kantsii pyytää hotellilta soittaan ja varaan paikan siihen. Itse ei tuota tehty, mutta pari tyyppiä jätti saapumatta, joten mahduttiin just ja just muuten täyteen bussiin. Ouletin sivut:  http://siciliaoutletvillage.it/outlet.php

Kiitti vinkistä! Täytyy katsoa, jos ehtisi tuonne  :)

6
Italia / Vs: Sisilia/ Taormina
« : 18.06.2012, 10:54:10 »
Onkohan muuten Palermon shoppailumahdollisuudet minkälaiset heinäkuun lopussa? Häät tulossa elokuussa, ja mietinkin, että voisiko olla mahdollista löytää alennusmyynneistä (?) juhlavaatteita...

7
Italia / Vs: Sisilia/ Taormina
« : 06.04.2012, 14:31:14 »
Lennot Ryanairilla Trapaniin heinäkuussa, ja tarkoitus olisi mennä bussilla suoraan Palermoon. Terravisionin sivuilla yritin varata bussia, mutta en saa varattua (time- ja book-nappulat eivät toimi)... Voikohan se tarkoittaa että bussi on jo täynnä? Mikä olisi vaihtoehtoinen tapa päästä Palermoon yöllä?
Ilmeisesti toinen bussi olisi http://www.trapaniwelcome.it/salemi_palermo_birgi_2011.pdf , onko kellään kokemuksia siitä? Jostain syystä en saa Ryaniarin sivuiltakaan varattua bussia, tosin osa tekstistä on italiaksi (jota en osaa sanaakaan), joten jotain voi olla jäänyt ymmärtämättä. Yleensä olen kyllä osannut varata netistä kaikenlaisia matkoja :-)

Sivuja: [1]