Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kaj

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Yleinen / Vs: COVID10 pandemian vaikutus matkustamiseen
« : 03.05.2020, 15:53:44 »
Itse näkisin asian niin että ei toi Korona tule mihinkään katoamaan. Menee 3-5 vuotta kun Korona kiertää aaltoina eri maanosia ja maita.

Rajoitukset tulevat myös matkustuksesta kestämään saman verran 3-5 vuotta, välillä maita suljetaan ja lentokenttiä laitetaan kiinni ja välillä taas on useita kuukausia kun johonkin maahan pääsee.

Itse ajattelin harkita matkustamista kun rokote on saatavilla, sillä ainakin saa jonkinlaista perusturvaa joihinkin Koronan muotoihin. Matkat varaisin lyhyellä aikavälillä max. muutaman viikon päähän ja kohteessa olon kanssa aion rajata mahdollisimman lyhyeksi, koska tilanteet tulevat eskaloitumaan nopeasti ja tällöin lennot perutaan helposti ja rajat laitetaan kiinni muutamassa päivässä.

2
Terveys ja turvallisuus / Vs: Koronavirus
« : 06.04.2020, 21:22:23 »
Vaellusreissuni Portugali-Espanja päätteeksi olin varannut paluulennon Madridista Helsinkiin AirBalticilta toukokuun loppupuolelle. Tänään sain vihdoin sähköpostia, että saan lentoyhtöltä voucherin (more than a year) +20€. Täytyy vain toivoa, että yhtiö pysyy pystyssä!

Kuulostaa oudolta ottaa tässä tilanteessa paperin pala (voucher) vastaan. Jos lento on peruutettu rahat saa takaisin vaikka sitten reklamoimalla luottokuntaa.

3
En odottanutkaan täällä saavani muunlaista kommentointia kuin köyhien ulinaa :) Kiitokset hänelle, joka myi pisteensä ja ymmärsi lukemansa.

Kuinka oikeassa oletkaan. Kyseiset lauseet tiivistävät erinomaisesti koko foorumin keskustelun tason


4
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 29.03.2020, 17:53:34 »
Olen kerran polkenut pyörällä Espoosta Helsinkiin oli kyllä mukava reissu jos Korona hysteria laantuu ja budjetti antais myöten voisin kyllä tehdä tuon seikkailun uudelleen.

5
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 29.03.2020, 13:09:54 »
ajatellaan positiivisesti: maashoppailijat on saatu lukkojen taakse.
Olen Brasileiran kanssa samaa mieltä siitä, että tämä vailla järjen hiventäkään oleva lentäminen lentämisen takia on nyt aisoissa ainakin jonkun aikaa. Kuten Riku Rantala Hesarin kolumnissaan kirjoitti, nyt saattaa kotimaanmatkailu nousta arvoonsa.

Enemmänkin kyse on kateudesta. On vaikea hyväksyä se, ettei pysty itse tekemään tai ostamaan samoja asoita mitä naapuri. Tässä ei pitäisi olla mitään uutta, kyseessä on tyypillinen luonteenpiirre Suomalaisissa.

6
Terveys ja turvallisuus / Vs: Koronavirus
« : 15.03.2020, 20:27:49 »
Eiköhän nyt vaan kaikki rauhoituta ja laitetaan selviytymis moodi päälle. Prismasta saa vielä ämpäreitä ja vessapaperia. Lentoja ei kannata varailla pariin vuoteen vaan keskitytään pyöräilyyn ja kotiseudun tutkimiseen.

Pallontallaajat nyt on ihan turha foorumi puhua matkustamisesta, jos täällä nyt sitä ei joku ole vielä tajunnut.


7
Terveys ja turvallisuus / Vs: Koronavirus
« : 01.03.2020, 21:13:51 »
Itse olen viisaampi kuin muut, kun talven flunssakausi alkaa. Aloitan oman karanteenin viimeistään marraskuun puolessa välissä. Karanteenissa olen puolisen vuotta ja lopettelen huhtikuun puolessa välissä. Ilmoitan työnantajalleni olevani sairas ja ruuat tilaan kotiinkuljetuksena etuovelle.

Nyt kun tää Korona viruskin on alkanut levitä Suomessa olisi hallituksen toimittava mahdollisimman äkkiä sulkemalla kaikki mahdolliset maahan tulo -ja poistumisreitit loppuvuodeksi. Samalla estäisimme pakolaisten tulon Suomeen ja voisimme jo harjoitella mahdollista eroamme euroopan unionista.

8
Terveys ja turvallisuus / Vs: Koronavirus
« : 06.02.2020, 15:40:54 »
Nyt Tammikuun aikana lähtöselvityksissä ja portilla on kuuluteltu ja skannailtu terveydentilaa Tammikuun aikana Kiinassa käyneiltä sekä Kiinan passilla matkustavilta

9
Persian lahden alueista Saudeilla on vähien perusturisteille annettavaa. Isoimmat kaupungit on täynnä ostoskeskuksia, luksusmerkkejä ja pikaruokapaikkoja. Saudit on ehkä jonkinlainen versio Dubaista, mutta infra pilvenpiirtäjineen ei ole vielä niin massiivista ja kehittynyttä.

Taksit kentiltä kaupungeihin 200 rialin kieppeillä.

Itse olin 6 päivää ja kävin yhdessä maailman perintökohteessa ja parissa museossa. Itsellä ei ollut Saudeista yli 160 käydyn maan jälkeen mitään odotuksia ja hyvin arkisena ja tavallisena se turistille näyttäytyy.

10
Yleinen / Vs: Montako maata vuodessa?
« : 14.12.2019, 13:56:50 »
Listoja listaamatta. 10 uutta maata ja 4 vanhaa.

Enää pitäisi valita muodissa oleva viherpesu organisaatio, jolle voisin lahjoittaa 1000€ ja rauhoitella samalla huonoa omaa tuntoani ja samalla tarjota kyseisen organisaation omistajille hulppeat lounaspöydät ja juomat, jossain Ritz Carltonissa Balilla.

11
Kymmenien vuosien matkustelun jälkeen on vaikeaa vastata enää otsikon kysymykseen, koska en edes muista enää millainen olin nuorempana, mutta tuskin niin avarakatseinen kuin nykyään :)

Kiteytettynä:

Median luomat ennakkoluulot eri maista ja kulttuureista poistuneet. Elämän rajallisuudet ja mahdollisuudet ympäri maailmaa tulleet tutuksi. Todennut kaikkien ihmisten samanlaisuuden asuinpaikasta huolimatta, ihmiset vain yrittävät elättää perheensä ja tulla toimeen.

12
Lainaus
Herranjestas, miten monessa paikassa sitä on tullutkaan käytyä - pitäisi joskus väsätä oikein lista paikoista

Ei kannata julkaista sitä listaa täällä, aiheuttaa vain kateutta muissa palliksissa

13
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 19.11.2019, 11:03:18 »
Tuli parempi mieli kun sai kerrankin vetää kunnon lärvit halvalla punkulla. Asiaa auttoi myös noi hassut kissagraffitit Valparaisossa.

En suosittele sammumaan kadulle vieraassa maassa oli itellekin kitkerä herätys aamuyöstä, kun tuossa viereisellä kadulla käytetty kyynelkaasu alkoi tunkeutumaan suuhun, sieraimiin ja silmiin. On mua Djiboutissa kivitetty ja nyt voi listaan lisätä kaasutuksen Chilessä, arvokasta kokemusta.

Jos siirtyis tänään Casablancan viinitiloille kuulin, että maistiaiset on ilmaisia eli ihanat loiventavat jatkuvat auringon paisteessa ja kaasun katkussa.

En ollut ennen tätä käynyt kuin Brasiliassa Etelä-Amerikassa, mutta taidan jäädä tänne koko Suomen talveksi ja kiertää koko Etelä-Amerikan samalla.

Nythän täällä muutenkin saa hyvää kokemusta miten selviytyä vieraassa yhteiskunnassa kriisin keskellä. Oisko ketään muuta palliksista täällä päin? Nyt voidaan muuttaa maailmaa yhdessä ja taistella köyhyyden puolesta eikä tarvitse istua Suomessa pimeässä sohvalla ja elää sitku elämää

Viva la Revolution!!!

14
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 18.11.2019, 01:26:44 »
Vina del Mar Chile. Lensin tänne turistiluokassa, nyt hävettää. Ei mulla ole rahaa ja verkostoja, jotka järjestää mulle purjeveneitä ja miehistöä niinkuin sille ruotsalaiselle luksusmatkaaja Greta Thunbergille.

Taidan vetää pullon halpaa paikallista punkkua ahdistukseeni maapallon tulevaisuudesta

15
Balkanin maat / Vs: Makedonia - kokemuksia/vinkkejä
« : 13.11.2019, 22:27:03 »
Useamman kerran olen käynyt Makedoniassa. Skopjessakin pari kertaa, parasta Skopjessa on, että sieltä pääsee nopeasti pois vaikka Ohridiin tai sitten vaikkapa Albanian kautta Montenegroon. Yksi tyttöystäväkin tuolta Makedoniasta aikoinaan löytyi. Luojan kiitos ei tarvitse tuonne enää mennä

16
Kouvola tai ehkä Forssa molemmat tuntuu tällä hetkellä kaukaisilta haaveilta

17
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 12.11.2019, 00:57:36 »
Mulla ei ole varaa lukea kyseistä artikkelia, kun se on maksumuurin takana. Munkin mielestä yletöntä kulutusta pitäisi suitsia ja siirtää enemmän rahaa ja etuuksia rikkailta meille pallontallaajille, koska me osataan elää säästeliäästi ja matkustetaan ekologisesti joka paikkaan.

18
Lentomatkustus / Vs: Turkish Airlines
« : 02.11.2019, 16:32:10 »
No ite olen kyllä puhelimella muuttuneita lentoja hyväksynyt jne. Softan laatu voi olla kyllä heikkoa ja sä et jostain syystä saa tuota tehtyä. Näille voi kirjoittaa Suomeksi vastaavat parissa päivässä

[email protected]

19
Lentomatkustus / Vs: Turkish Airlines
« : 02.11.2019, 16:12:25 »
No klikkasitko tuota sinistä hyperlinkkiä? Siis klikkasit here sanaa, joka on sinisellä fontilla?

20
Lentomatkustus / Vs: Turkish Airlines
« : 02.11.2019, 14:39:45 »
Chrome on selain joka toimii. Mulla myös thy applari, jolla katselen ja pyörittelen varauksia. Helsinkiin voi kokeilla soittaa olen jopa yhden kerran saanut palvelua Suomeksi.

Yleisellä tasolla voin sanoa, että lentoyhtiöiden verkkosivut ja puhelin applarit on bugeja täynnä.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10