Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - esa

Sivuja: [1] 2 3
1
Aasia / Thaimaan Trat, HatLek pääseekö Kambodzhaan.
« : 12.09.2006, 13:36:19 »
Koh Kongin kautta pääsee Thaimaasta Sihanoukvilleen laivalla kuulemma hyvinkin kätevästi, näin olen kuullut. Myös toiseen suuntaan onnistuu. Paikan päältä löytyy paljon infoa, eikä todellakaan jää rannalle ruikuttamaan.

2
Lainaus käyttäjältä: "nl"
Liekö puutteita biologian vai laskennon taidoissa, mutta raskausaika kai yleensä on yhdeksän kuukautta. Tuosta tulee vasta kahdeksan. Toki voi keskosenakin syntyä (niin minäkin tein), mutta sitä lienee kovin paljon etukäteen hankala ennustaa.


Damn, se kuulostikin liian hyvältä jutulta ollakseen totta. Niin, voisihan tuota vähän laskeskella ennen kuin laskee floodia foorumille.  :oops:

3
Ei mutta on pakko kommentoida. Lapsi syntyy siis 11.9. Minä kävin Lontoossa tammikuun alussa. Mehän tapasimme juuri tuolloin, muistaakseni 12.1. Eihän parista halauksesta voi tulla raskaaksi? Pitää varmaan kysyä demin foorumilta.

Voin jo kuvitella keskustelun kumppanini kanssa: "Muistatkos sen kun minä kävin Lontoossa muutaman miespuolisen kaverini kanssa tammikuun alussa.. minähän tapasin hileenkin siellä, sinähän muistat hileen, eikö? No, hile saa vauvan syyskuun alussa!!! Eikö ole mahtavaa!?!" Hetken miettiminen, hieman ynnäämistä ja sitten arveluttavia katseita, kysymyksiä ja niin edelleen.

Ei mutta kuitenkin, aivan mahtavia onnitteluja tulevalle äidille ja isälle ja vauvalle!!

4
Pohjoismaat / Norja liftaamalla
« : 12.07.2006, 15:11:38 »
Suomen lomakauden (kesä-elo) aikana suurin osa autoista Pohjois-Suomessa on karavaanareiden valkoisia "en ota sinua kyytiin"  tai "neljä pientä heiluvaa käsiparia takapenkillä" -tyyppisiä ratkaisuja No, off-topic.

Asiaahan minulla ei ollut, mutta itse sain ainakin kyydin kahden aikaan yöllä kymmenessä minuutissa Pohjois-Norjassa Skibotningissa (?). Taisi olla hieman onnea matkassa. Velipoika on kyllä matkannut koko Norjan läpi ilman minkäänlaisia ongelmia. Sinne vaan. Niin ja asiaahan ei ollut. Aina kannattaa mennä.

5
Tyhmät kysymykset / Mitä ostaa jenkeistä?
« : 24.05.2006, 11:37:49 »
Kiipeilyvarusteita saat siellä kutakuinkin puoleen hintaan Suomeen verrattuna. Eipä ne vieläkään halpoja ole, noin niinku opiskelijabudjetille.

6
Tyhmät kysymykset / Stanstedilta ytimeen
« : 20.01.2006, 09:57:25 »
Eipä tuo Terravisionin menopaluulippu maksa sen enempää, eli 14 puntaa/20 euroa siellä maan kamarallakaan. Taitaa olla kaikkein halvin vaihtoehto päästä suoraan Victorian asemalle (tietääkseni).

Jonottamaankaan ei välttämättä joudu yhtään, mikäli ei jää näppäilemään sinne terminaalin puolelle ja kovin montaa lentoa ei ole juuri saapunut täysine lasteineen. Näin ainakin tuossa viime viikon keskiviikkona eli 11.1.

Ainoastaan Nationalilla olen joutunut odottamaan. Tosin taisi vain käydä viimeisimmällä kerralla hyvä tuuri.

7
Otsikon mukaisesti ostoon kyseinen opus. Pari vuotta vanha saa olla. Yhteydenotot yksityisviesteitse tai maililla osoitteeseen [email protected]

Tapahtumalla ei ole kiire, joten kirjan sijainti ei ole ongelma, tuleehan sitä joskus ympäri Suomea pyörittyä.

8
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Matkustusunet
« : 26.04.2005, 17:37:24 »
Joskus tässä viime vuonna näin sellaista unta, että olin hostellissa, jossa oli ylläpito järjestetty hieman jännällä tavalla. Jokainen vieras vuorollaan piti kirjaa ketä paikalla oli ja toi respana muutenkin. Ja tietysti oli juuri minun vuoroni. Sekin jäi mieleen, että paikalla oli melkosen paljon ausseja ja hostelli oli mummolassani, mutta kuitenkin ulkomailla.

9
Tyhmät kysymykset / tuntemattoman majoittaminen
« : 31.03.2005, 16:39:48 »
Itse kyllä voisin vaikka passista ottaa hieman infoa ylös, vaikka passin numeron ja jotain. Niinhän nuo tekevät "oikeissakin" paikoissa.. :)

Mielestäni ihmisiin pitää luottaa tiettyyn rajaan saakka. Se helpottaa elämää kummasti. Tietysti tällainen "sinisilmäinen" suhtautuminen voi joskus hieman potkaista takaisin, sääli.

10
Tyhmät kysymykset / reppu-rinkka-ongelma
« : 03.12.2004, 11:36:38 »
Itse pidän reppua (sellaista lötkömallia, ei mitään tukirakenteita) rinkan läpän alla, siinä missä yleensä makuupussi kulkee. Vähän sitä joutuu tunkemaan ja taittamaan, mutta toimii oikein mainiosti. Paljon paremmin kuin tuo "reppu etupuolelle" -malli, kun sitäkin olen joutunut repunvaihdon myötä kokeilemaan.

11
Iso-Britannia / Musikaalit Lontoossa?!?!
« : 27.10.2004, 23:30:32 »
Lainaus käyttäjältä: "Swingbream"
Lopulliset hinnat siis jotain 20-30£, muistaakseni.
Jos taas haluaa nähdä nimenomaan jonkun tietyn musikaalin tiettynä päivänä, niin kannatta ehdottomasti ostaa liput etukäteen nettikaupasta (niissä on joskus ihan hyviä tarjouksiakin).


Viime viikolla muutaman kaverin kanssa kävimme tarkastamassa tuon Oopperan kummituksen, oli oikein mainio  :) . Liput olivat 15 puntaa kipale, tosin pienellä näköesteellä. Tämä tarkoitti pientä osaa lavan etuosasta oikealta. Ei haitannut hetkeäkään juonen seuraamista tai muutenkaan aistinautintoa.

Liput ostimme suoraan teatterista, eikä jonottamaan tarvinnut yhtään (olimme paikalla pari tuntia ennen alkua). Päivä tosin oli tiistai, epäilemättä viikonloppuna ei ole samanlainen tilanne... :)

Catsia emme muuten löytäneet, sitä oli tarkoitus mennä katsomaan aluksi. Ei kai se vallan ole lopetettu... ei kai sentään, tauolla ovat varmaankin vaan  :lol: .

12
Kaikilla tuntui olevan jonkun viisaan henkilön sanomisia signaturena, joten ajattelin itse läväyttää jotakin siihen suuntaan. Hieman selvennystä löytyy kotisivuiltani.

13
Pari kertaa olen tuolla Itä-Euroopassa repun kanssa käynyt pyörähtämässä, eikä koskaan ole tullut vastaan mitään ryöstöön viittaavaa. Tarinoita (tuoreitakin) olen kyllä kuullut tiheään.

14
17.10. Lontoo, 21.10. Glasgow, 26.10. tillbaka. Iloinen on tunnelma. 8)  :D  :P

15
Kyseisiltä sivuilta bongattua:

"Vodkaa saa Romaniassa 1,2€/litra."

Hävytön hinta. Ovat jotain Finlandia-vodkaa ostaneet. Eihän tuosta aineesta Romaniassa kuin enintään 50 senttiä litralta maksa... :)

16
Lainaus käyttäjältä: "pelokas nainen"
miten t-paidan toimituskulut voi olla 7€?
t-paidan painatus maksaa about 6€, kirppikseltä löytää t-paitoja parilla eurolla. näin mekin teimme "mun peppu on pop"-paitamme.  :D
itse asiassa vielä parempi idea ois olla askarella sabluuna jolla ois ite voin värittää tekstin paitaan; 2,5 eurolla saa askartelukaupoista kivat kangasvahaliidut. tai ihan tavallinen permanenttitussikin kelpaa. tai jopa tiimarin maalit!

Erinomainen ajatus!! Miksi sitä turhaan ammattilaisia häiritsemään, kun itse saa omaperäisempää tulosta pienin kuluin. Paitamiitti vaan tekeille.  :D

17
Lainaus käyttäjältä: "Toni X"
Lainaus käyttäjältä: "smilla"
Joo, niinku vaix "pallontallaajat.net" !!1


Aika hauska idea. Tollasta vois käyttää  ihan koti-Suomessakin.  8)


En tiedä miten pitäisi suhtautua itseeni, mutta kuinka sen nyt kertoisi... ei niin uskomattoman paska idea. Ylittäisikö se jonkun tämän sivuston rajan? Onhan sitä painettu paitoja paljon huonommistakin herjoista.

18
Pallontallaajaklubi / syysmiittailua Helsingissä?
« : 03.10.2004, 18:27:21 »
Eiköhän sitä taasen ilmesty tapailemaan.  Mutta myös töitä ke, joten ei vallan aamuun asti tarvitse tällä kertaa maratoonailla.

19
Eurooppa / God save Romania
« : 01.10.2004, 13:37:54 »
Lainaus käyttäjältä: "Janme"
Lainaus
Lautta Helsingistä Tallinnaan 10-15 euroa, bussi Tallinnasta Krakovaan 45-50 euroa, juna Krakovasta Romaniaan... hmm... 10-30 euroa. Tässä yksi vaihtoehto. Kahdella bussilla Krakovasta Popradiin Slovakiaan pääsee viidellä eurolla, joten siinäkin yksi vaihtoehto, jopa kenties parempi.

Noinkohan on nuo hinnat... Oltiin menossa Kocisesta Slovakiasta Popradiin junalla ja hintaa ois tullu 45€. Siis menopaluu johonki lähelle, ei Popradiin asti. Eipä sitten menty.
Krakovasta slovakiaan ei pääse 5€. Brnoonki maksaa bratislavasta yli 6€. Krakovaan on vielä vähän pidemmästi.


Piti oikein kaivaa kuitit esille... (tässä taas yksi hyvä syy kaikkien mahdollisten matkalla kertyneiden lippusten ja lappusten säästämiseen... :D ) ja kuinkas ollakaan, valehtelin. Hinta olikin lähempänä kuutta euroa. Pyydän anteeksi. Eli selitys: Krakovasta Zakopaneen, 11 slotya, Zakopanesta Popradiin, 15 slotya. Tämä matka taitettu viime heinäkuussa ja toimii. Eikä yhteydet olleet edes mitään kerran kuussa matkustettaessa kolmen muulin kanssa, vaan useampi bussi päivittäin molempia reittejä.

Tinja voi todistaa, olihan hän mukana :) . Ah, on mukavaa olla oikeassa.

20
Eurooppa / Re: ai siis miksi Romaniaan?
« : 22.09.2004, 09:37:22 »
Lainaus käyttäjältä: "juspu"
Lainaus käyttäjältä: "Ohaio"
Itse tulin juuri Romaniasta ja ihastuin toden teolla Sighisoaraan ja Nathan's Villa hostelliin!

Mites, onko tämä Elvis Villa Hostels -ketjuun kuuluva? Sama pulju mut nykyään eri nimi? Kuuluuko enää ketjuun? Jos on sama hostelli niin kieltämättä ihastuttava paikka. Ja kaupunki myös.

Nathan taisi polkaista oman ketjunsa pystyyn. Laittoi äijä hostellit myös Varsovaan ja Krakovaan. Kaikista hostelleista olen kuullut pelkkää hyvää, joten taitaa tyyppi osata asiansa  :) . Elvis villa -ketjun entinen hostelli myös Brasowissa on näköjään myös laittanut oman ketjunsa pystyyn: http://kismetdao.com

Pelästyin, että Elvis on viimein joutunut nöyrtymään ja myymään tonttinsa, jotta alueelle voitaisiin rakentaa jonkinlainen kauppahirviö, mutta onneksi löysin vielä: http://www.elvisvilla.ro

Ja todella Ohaio, Sighisoara ja sen hostelli on yksi niistä paikoista, minne poljen vielä joskus takaisin! :D Enkä usko, että aivan kahden jaamme tämän tunteen!

Sivuja: [1] 2 3