Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Säijä

Sivuja: [1]
1
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 28.01.2013, 12:10:20 »

Sukelluksesta vielä sen verran, että tapasin El Nidossa suomalaisen joka toimii siellä nykyisin sukelluskouluttajana. ([email protected]). Sen lisäksi, että tarjoaa sukellusopetusta suomeksi, Maijalta vois varmaan kysyä jos on tarve saada jotain päivitettyä tietoa ennen reissua.
Hei pufferfish! Kiitos paljon hyödyllisestä vastauksesta. Osaatko kertoa missä sukelluskoulussa Maija on opettamassa. Olemme ajatelleet suorittaa sukelluskurssin ja suomenkielinen opetus olisi kyllä plussaa!

2
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 24.10.2012, 12:53:35 »
Ollaan lähdössä myös Palawanille helmikuussa. Kokonaisuudessaan reissuaikaa 17päivää, joista toki matkoihin menee ainakin pari. Onko kukaan löytänyt fiksumpaa lentoyhteyttä, kun Helsinki-HongKong-Manila-PuertoPrincesa? Nyt oon saanu menopaluun yhteishinnaks 850€/hlö. Miltäs kokeneemmista kuulostaa? Entä miten kannattaisi jakaa aika Palawanilla? Manilassa emme aio viettää paria lentokenttätuntia kauempaa ja Hong Kongissa joudumme lentoaikojen vuoksi yön molempiin suuntiin matkustaessa olemaan.
Palawanilla aikaa olisi siis 12 kokonaista päivää, (joka ei tietenkään ole riittävästi, mutta..) El Nidoon haluamme ehdottomasti. Kannattaako tuohon yrittää mahduttaa sen ja Puerto Princesan lisäksi vielä jokin muu paikka? Entä olisiko jollakin suositella majapaikkoja näistä kahdesta. Kahden hengen bungalow tai vastaava maja tuulettimella ja omalla vessalla olis riittävä. Rannalta tai rannan vierestä mieluusti.
Entä millainen on yleinen ilmapiiri näissä paikoissa? Haemme rentoa meininkiä, rauhallisia iltoja hyvässä porukassa livemusiikin tai tulen ääressä, emmekä kaipaa yökerho-jumputusta. Päivät varmasti saadaa kuluun lämmöstä, uimisesta ja snorklauksesta nauttien ja ainakin netistä katsottuna maisemat näyttäisivät melkosen upeilta! Mitäs muuta oleellista vielä tulisi tietää Palawanista? Lisää suosituksia siellä?

3
Nopeasti tarkkailtuna näyttäs hyvältä vaihtoehdolta. Onko Tulum kahen viikon paikka vai olisiko suositella toiseks viikoks toista kohdetta?

4
Matkaan lähdössä hieman vajaa  ;D kolmekymppinen pariskunta. Matkustusaika noin kaksi viikkoa tulevassa helmikuussa (tai tammi).
Kohteen oltava lämmin, mielummin kuuma (+30C). Etsimme kauniita rantoja, kirkkaita ja turkooseja vesiä, rentoa fiilistä, mahdollisesti muita reppureissaajia..
Emme kaipaa (ja mielummin välttelemme) yökerhoja/discoja, kaupunkeja, turistirantoja. Ei myöskään all inclusive resortteja, aurinkotuolirantoja, jne..
Mieluiten majoittuisimme bungalowissa (tai vastaavassa) rannalla tai sen välittömässä läheisyydessä. Pienellä budjetilla pärjääminen ei olisi pahitteeksi, hienot hotellit ja luksus eivät ole meitä varten..
Minne siis mennä?

5
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Karibian saarista
« : 28.08.2012, 13:10:33 »
Olisimme kiinnostuneet parin viikkon reissusta Karibialla. Kaipaisimme suosituksia paikoista. Lyhyen tutustumisen pohjalta Trinidad & erityisesti Tobago kuulostaisi hienolta paikalta, Trinidadissa voisi käydä karnevaaleilla ja sitten suunnata pienemmälle saarelle.. Onko näihin ja kaikkeen muuhunkin liittyen kokemuksia, suosituksia, mitä vain? Entä mitä kautta tuonne kannattaisi lentää? Onko kaksi viikkoa sopiva aika tutustua saariin?
Etsimme kauniita rantoja, kirkkaita vesiä ja rentoa fiilistä, mahdollisesti muita reppureissaajia.. Emme kaipaa (mielummin välttelemme) yökerhoja, kaupunkeja, turistirantoja. Ei myöskään all inclusive resortteja, aurinkotuolirantoja, jne.. Mitä Karibian kohdetta suosittelette? Matkustusaika siis noin kaksi viikkoa tulevassa helmikuussa ja matkustamassa hieman alla kolmekymppinen pariskunta..

6
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Trinidad & Tobago
« : 28.08.2012, 13:05:28 »
Olisimme kiinnostuneet parin viikkon reissusta Trinidad & Tobagossa. Kaipaisimme suosituksia paikoista. Lyhyen tutustumisen pohjalta Tobago kuulostaisi hienolta paikalta, Trinidadissa voisi käydä karnevaaleilla ja sitten suunnata pienemmälle saarelle.. Onko näihin ja kaikkeen muuhunkin liittyen kokemuksia, suosituksia, mitä vain? Entä mitä kautta tuonne kannattaisi lentää? Onko kaksi viikkoa sopiva aika tutustua saariin?
Etsimme kauniita rantoja, kirkkaita vesiä ja rentoa fiilistä, mahdollisesti muita reppureissaajia.. Emme kaipaa (mielummin välttelemme) yökerhoja, kaupunkeja, turistirantoja. Ei myöskään all inclusive resortteja, aurinkotuolirantoja, jne.. Olemmeko menossa oikeaan kohteeseen ja olisiko kenelläkään suositella vaihtoehdoksi jotakin muuta Karibian kohdetta. Matkustusaika siis noin kaksi viikkoa tulevassa helmikuussa.

Sivuja: [1]