Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Vin

Sivuja: [1]
1
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 02.08.2013, 07:22:48 »
Lisäksi olisi tietty hyvä tietää, kun perheessä lähinnä iPhonet ovat käytössä puhelinrintamalla, että mikäs näiden älypuhelinten toimivuus/toimimattomuus on tuolla suunnassa, vai kannattaako ennemmin ottaa käyttöön ns. reisukännykkä? Ja onko mitään järkeä missään tilanteessa käyttää esim. puhelimen "Suomiliittymää" NZ:ssa vai hommaanko heti kun vain mahdollista jonkun lokaalin prepaidin esim. iiPadiin..??

Ni mim. Ja taas se kyselee... ;)

Mita tuossa DNA:n hintoja katselin niin ei tuota kannata kylla yhtaan ylimaaraista soitella. Puhelut olivat ymmartaakseni 1-3e/min, tekstarit eivat olleet niin pahoja. Datasiirto olikin sitten mehukkaat 11e\mt  ;D

Paikallinen liittyma pitaa ottaa pikapuoliin, jahka keksii sopivan.

Tuosta loytyy nuo dna:n hinnat:http://www2.dna.fi/web/yksityisille/puhe/laskutusliittyma-ulkomailla

EDIT: Niinjoo, paasin perille, taalla ollaan.

2
Itse ostin 75 litraisen rinkan, vaikka pienemmälläkin pärjäisi. Tuo isompi nyt vaan sattui istumaan pitkäselkäisen selkään paremmin kuin pienemmät rinkat. Eikä sitä kukaan onneksi pakota täyteen änkeämään. Käsimatkatavarat kulkevat pikku repussa, mikä ei ole ehkä aivan paras yhdistelmä, mutten jaksanut rueta hommaamaan enää olkalaukkua tms laukkua käsimatkatavaroille. Liikaa tavaraahan tuolla combolla saa mukaansa ängettyä, mutta oman reissun luonteen huomioon ottaen se ei ole niin vakavaa. Jos lähtisi reilaamaan, tai olisi muuten koko ajan liikkeessä, osa tavaroista jäisi varmasti pois.

3
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Lukeminen matkalla
« : 24.07.2013, 22:11:19 »
Itse meinasin ottaa lennolle mukaan jotain luettavaa. Mahtavat pitää minua varsinaisena räkänokkana, kun nappaan laukusta lukion oppikirjan jonka kansi huutaa kissan kokoisilla kirjaimilla GRAMMAR RULES. Englantia meinasin palautella muistiin  ;D

Varmaan jonkun toisenkin kirjan napaan matkaan lennolle/venttailun varalle.

4
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 11.07.2013, 19:55:36 »
Mielenrauhoittelukysymys: Olen matkustamassa WH:lla kuun lopussa uuteen seelantiin, mitä kaikkea tarkastavat ennen maahanpääsyä? Netistä se WH-lappunen tulostettava mukaan, passi luonnollisesti, tilitiedot rahatilanteen tarkistamista varten, matkavakuutuksestakin pyysin kaikelta varalta englanninkielisen todistuksen jos kyselevät. Lentolipun löytyvät molempiin suuntiin, joten sen suhteen ei pitäisi olla ongelmia. Oliko muuta mitä pitää ottaa huomioon?

Missä vaiheessa lentoja/vaihtoja wh-asioita tarkastetaan? Kaiken järjen mukaan siinä vaiheessa kun ollaan astumassa maahan menevään koneeseen, eli omalla kohdallani Tokiossa.

T: Hermoheikko Os Raunio joka on lähdössä ensimmäiselle matkalleen sitten lapsuuden. Ihan pikkusen meinaa jännittää ja mietityttää että eihän vain ole jäänyt jotain huomioimatta.  :)

5
Noniin,

Air New Zealand ei päästänyt pelkällä menolipulla koneeseen Brisbane-Auckland lennolle. Visa waiver kun vaatii että on poistumislippu maasta. Eka kerta kun mun kohdalle sattui että näin tarkkoja ovat viisumisäännöistä missään.

Ostin kentältä $499:lla full-flex lipun takaisin Brisbaneen, lipun peruuttamalla saan rahat takaisin, miinus $50 palvelumaksu. Hinnat AUD.

Eli mutkien kautta matkaan ja saavuin Aucklandiin. Onneksi oli kentällä aikaa säätää ja luottokortissa limiittiä.

Tiedoksi muillekin Air New Zealand asiakkaille. Kone oli siisti ja Brisbanen loungen tarjoilut hyviä.

Nipottavatkohan moisesta wh-viisumilla reissatessa? Viisumin ehdoissa lukee että matkustajalla tulee olla paluulippu tai rahaa sen ostamiseen, ja asia voidaan tarkistaa ennen maahantuloa. Ei vaan viitsisi vielä hankkia paluulippua kun ei ole mitään hajua että mistä kautta ja milloin meinaa paluureissulle lähteä.

6
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-Seelanti WH uusiminen
« : 25.06.2013, 14:11:06 »
Kilroyn sivusto taasen puhuu vuoden jatkoajasta:

WH-viisumilla voit oleskella Uudessa-Seelannissa 12 kuukautta. Jos olet sen 12 kuukauden aikana ollut töissä kolme perättäistä kuukautta maataloussektorilla - eli ollut poimimassa hedelmiä tai keritsemässä lampaita tai jotain muuta vastaavaa - voit hakea 12 kuukauden pidennystä viisumiisi. Voit siis enintään viettää kaksi vuotta Uudessa-Seelannissa matkustellen ja töitä tehden.

http://travels.kilroy.fi/retket-aktiviteetit/working-holiday/uusi-seelanti


7
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 29.04.2013, 15:34:32 »
Vaikuttaako vuodenajat miten työnhakuun? Itse olen tähtäilemässä lähtöä jonnekin syksylle, syyskuulle todennäköisimmin. Jotenkin voisi järkeillä että siihen vuodenaikaan paikkoja voisi olla vähän paremmin auki esimerkiksi maatalouden aloilla.

8
1. Minkä ikäinen olet? 24
2. Sukupuoli? mies
3. Mitä teet työksesi/opiskelet?  Rekkakuski. Toistaiseksi.
4. Missä asut?  Jyväskylä
5. Mistä olet lähtöisin? -
6. Uskonto? Ev.lut
7. Juotko/poltatko? Sivistyneesti/en
8. Muuta? Väsynyt työntekoon ja harmaaseen arkeen. Muutos tekee hyvää vaikka pistää pelottamaankin.


9
Töistä on jäänyt jotain taskuun jo valmiiksi ja kesän yli olisi tarkoitus tehdä vielä töitä ja kerryttää matkakassaa. Vähän ennen lähtöä sitten auto lihoiksi, harmaa toyota joita riittää 13 tusinaan joka prisman pihalta, ei varsinaisesti harmita luopua. Muuta omaisuutta en rupea sen kummemmin myymään vaan kannan tavarat vanhempien nurkkiin hyötykäyttöön/varastoon. Välivuotta olen tosiaan lähdössä viettämään, siksi auto rahoiksi. Töitäkin on tarkoitus reissun mittaan tehdä. Enkä ole jättänyt pois sitäkään vaihtoehtoa että saatan vaikka jäädäkin sille tielleni...

10
Australia ja Oseania / Vs: Working Holiday FAQ
« : 10.04.2013, 21:00:32 »
Onko uuden seelannin wh-viisumeita suomalaisille rajoitettu määrä vai rajattomasti? Ehtiikö viisumia hakea vielä tässä kevään mittaan? Jos olen oikein ymmärtänyt niin rajoituksia ei ole, mutta varmistus olisi paikallaan.

11
Morjens,

Muutamaan otteeseen olen selaillut sivustoa tiedonhakumielessä ja päätin lopulta kirjautuakin, tietämättömällä riittää kysymyksiä.
24-vuotias poikamies löytyy näppäimistön tältä puolelta. Matkustelusta ei juuri ole kokemusta, muutamaa perheen kanssa aikanaan tehtyä reissua lukuunottamatta mutta siitä huolimatta myöhemmin tänä vuonna olisi tarkoitus ottaa hyphy tunthematthomaan ja lähteä wh-viisumin avustuksella reissuamaan uuden seelannin suuntaan. Pitää pieni breikki tavallisesta arjesta ja sitä rataa.

Sivuja: [1]