Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - -th-

Sivuja: [1]
1
Talla hetkella matka jatkuu kesakuun lopussa Singaporeen, jonka jalkeen olisi mahdollisuus jaada viela 2-3 viikoksi Aasian puolelle heinakuuksi.

Maailmassa on lukuisia samannimisiä kaupunkeja ja Singaporejakin on kaksi, Afrikassa ja Aasiassa. Silti hieman vaikea ymmärtää mitä tarkoittaa "jäädä Aasian puolelle", jos ollaan Afrikassa tai jo valmiiksi Aasiassa.

Hi, pienen googlettelun jalkeen loysin myos Afrikan  Singaporen, meidan tapauksessa kyseessa on se kuuluisampi Singapore Aasiassa. Tuo "jäädä Aasian puolelle" oli vain sanavalinta, kun nyt siirrymme toisesta maanosasta Aasia'an ja nyt olisi mahdollisuutta jaada pariksi viikoksi lomailemaan sinne pain. ::)

2
*Taydellisesti jumissa matkasuunnitelmissa, ja aikaa valita ja buukata vain tama viikonloppu*

Talla hetkella matka jatkuu kesakuun lopussa Singaporeen, jonka jalkeen olisi mahdollisuus jaada viela 2-3 viikoksi Aasian puolelle heinakuuksi. Mutta minne? Pariskunta reissussa siis, ollaan kayty mm. Bangkok, Koh Lanta, Bali, Phuket Aasian puolelta. On kummankin yli 1,5 vuoden reissun viimeiset viikot, eli haluttaisiin ns. rauhallinen kohde/maa.. Rahaa n. 1000 euroa (plus erikseen sisainen lento ja paluulento Eurooppaan.)

Reissaajista: ite olen enemman menevampaa backpacker tyylia, toinen osapuoli matkalaukun kanssa reissaaja joka vierastaa ajatusta paikasta paikkaan siirtymista.... han haluaa siis mahdollisimman helpon holiday'n. Sen takia ajattelin maks. 3 kohdetta noille viikoille. Eli, jos joku valimuoto Aasiasta joka tyydyttaisi miun kulttuurinalkaa ja hanen rentoutumista. Singaporesta voidaan ottaa lento jonnekin suuntaan. mutta minne?  Reissu pitaisi lopettaa vain isompaan kaupunkiin, etta saataisin halpa paluulento Eurooppaan :)

3
Terveys ja turvallisuus / Vs: Matkavakuutus
« : 11.04.2014, 05:22:49 »
Oma tilanne: Syksylla tulee vuosi Suomesta lahdosta, ja haluaisin jatkaa taalta Uudesta-Seelannista suoraan Australiaan, W&H-visa siellakin. No, suomalainen yhtioa ei pysty vakuutusta jatkamaan ja nyt olen ruvennut kyselemaan ulkomaalaisilta yhtiolta (World Nomands, IMG) vakuutusta. Ongelmahan on se, etta olen jo reissussa ja nyt pitaisi ostaa viela 12kk lisaa..

Eli, onko kenellakaan omakohtaista kokemusta ulkomaalaisesta vakuutusyhtiosta, World Nomands? Olen jo yrittanyt saada vakuutusta Seelannista, yksi paikka suostuisi (ehka) myymaan mutta ei korvaisi tyohon liittyvia vaaroja yms Australiassa, vain lomailun.

4
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 11.08.2013, 20:10:56 »
Moi,
osaisiko joku suositella hyvää hostellia (vuonna 2013;)) pariksi yöksi Aucklandista? Eli keskeinen sijainti (liitymien hommaaminen, IRD, yms.), eikä bed bugeja, viihtyydellä ei nyt suurempaa väliä, kuhan pari yötä kestäisi olla ennen Pohjois- ja Etelä-Saarten kiertämistä:)

5
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 27.05.2013, 21:35:49 »
onko vaikeuksia saada töitä ilman IRD-numeroa? Pankkitilihän pystyn avaamaan ilman IRD:tä?

Eihan nyt tyonantajaa tai pankkia varsinkaan sinun IRD-numerosi kiinnosta.

Tarkoitin lähinnä että ovatko uusiseelantilaiset työnantajat miten ymmärtäväisiä jos en pysty heti esittämään IRD-numeroani, vaan joudun pyytämään sitä "offer of employment"-kirjettä saadakseni IRD-numeron verovirkailijoilta, sitähän tarvitaan työpaikoissa ymmärtääkseni... :) Ja löysin vastauksen muualta eli pankkihan ei sitä tarvitse, mutta loppuvuoden murheita sitten tuo numeron hommaaminen!

6
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 27.05.2013, 01:08:56 »
Osaisiko kukaan neuvoa IRD-numero asiassa/varmentaa asianlaitaa?

Eli B-kategoria (http://www.ird.govt.nz/how-to/irdnumbers/) tuottaa ongelmia, eli ajokorttia en omista. Ainut mahdollisuus on(ko) siis maahan saavuttua saada heti töitä ja pyytää heti työnantajalta ""offer of employment".

Onko siis kukaan kohdattunut W&H matkailijaa taikka omakohtaista kokemusta saapumisesta maahan ilman B-kategoriaa, onko vaikeuksia saada töitä ilman IRD-numeroa? Pankkitilihän pystyn avaamaan ilman IRD:tä? Ja onko kukaan onnistunut saamaan IRD-numeronsa ilman B-katergoriaa...

Ja miten helposti työpaikka irtoaa lokakuun lopulla, Christchurchista taikka lähialueelta (hedelmänpoimintaa, farmitöitä, siivoustyötä, pieniä remonttihommia eli ulkomaalausta naiselle?
Kiitollinen W&H reissaaja odottelee vastauksia, kiitos!

//Kopsasin vielä tämän viestini tänne, vähän aktiivisempi ketju taitaa olla kuin tuo WH-viisumilla Uuteen-Seelantiin:)

7
Osaisiko kukaan neuvoa IRD-numero asiassa/varmentaa asianlaitaa? :)

Eli B-kategoria (http://www.ird.govt.nz/how-to/irdnumbers/) tuottaa ongelmia, eli ajokorttia en omista. Ainut mahdollisuus on(ko) siis maahan saavuttua saada heti töitä ja pyytää heti työnantajalta ""offer of employment".

Onko siis kukaan kohdattunut W&H matkailijaa taikka omakohtaista kokemusta saapumisesta maahan ilman B-kategoriaa, onko vaikeuksia saada töitä ilman IRD-numeroa? Pankkitilihän pystyn avaamaan ilman IRD:tä? Ja onko kukaan onnistunut saamaan IRD-numeronsa ilman B-katergoriaa... ::)

Ja miten helposti työpaikka irtoaa lokakuun lopulla, Christchurchista taikka lähialueelta?  Eli hedelmänpoimintaa, farmitöitä, siivoustyötä... Asennetta ja intoa löytyy!

Kiitollinen W&H reissaaja odottelee vastauksia, kiitos! :)

8
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Norwegian'ista?
« : 10.05.2013, 17:18:38 »
Alicanten kentällä myös käsimatkatavarat punnittiin.

Tuo aina riippuu Alicanten kentän vilkkaudesta, ei punnittu ollenkaan pari viikko sitten. :)

Norweigian on ollut lento kerroillani hyvä yhtiö, internet varaus toimii ja lähtöselvitys automaateilla on ollut HKL-Vantaalla ja Gatwickilla nopea ja ruuhkaton. Yksi miinus vain siitä, ettei menolennolla Alicanteen wifi toiminut, mutta huono tuuri.

9
Aikaa on muttei rahaa - tarkoituksena siis viettää välivuosi loka/marraskuusta lähtien aina huhtikuuhun asti ulkomailla, yksin naisena reissaten. Parissa rantakohteessa käyty Etelä-Euroopassa, mutta muuten ei ole tullut reissailtua.

Minne matkustaa? Haaveina olisi Uusi-Seelanti, mutta n. 5000-6000e vain käytössä... Tarkoituksena siis budjettimatkailla, hostellit, halvat ruuat ja lennot yms. Thaimaa ei oikein sytytä ja ainut maavinkki mikä ystäviltä on tippunut :/

10
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 27.04.2013, 20:42:57 »
Kiitos vastauksista! Jos vielä löytyy muiltakin kokemuksia NZ työskentelystä viime vuoden/tämän vuoden aikana, niin kiitollisena lukisin vielä niitä:)

Suunnitelmana nyt ostaa bussi/junalippu tarpeen vaatiessa seuraavaan kaupungiin, ajokorttia en omista joten oma auto on poissa pelistä.

11
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 23.04.2013, 18:37:42 »
Kaipailisin tuoretta tietoa Uudesta-Seelannista W&H-liittyen, tarkoituksena lähteä marraskuussa sinne päin puoleksi vuodeksi.
1) Onko työtilanne huonontunut nyt viime vuosina, ovatko palkat laskeneet taikka hinnat nousseet maailman laman takia?
2) Onko NZ nyt enemmän W&H viisumille reissaajia, kun nyt Australian viisumihinta on noussut käsittääkseni? Onko miten kova kilpailu töistä?
3) Kannattaako ostaa bussipassi Suomesta vaiko ostaa paikanpäältä paikasta a-b reittilippuja? En tiedä yhtään minne päin lähden seikkailemaan, tarkoituksena on vain aloittaa Christchurchista ja siitä sitten kohti Pohjoista...
 

Sivuja: [1]