Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Johonki

Sivuja: [1]
1
Lentomatkustus / Vs: Suoria lentoja Intiaan?
« : 01.05.2013, 19:50:31 »
Ok, niin se kai sitten on, höh. Juuri tätä tietoa en löytänyt mistään, ja olen ollut siinä uskossa että suoria lentoja Mumbaihin olisi olemassa, mutta ei sitten enää olekaan. Todella harmillista!

Matka täytyy kait tehdä useassa osassa siten että yövytään jossain päin Eurooppaa lentojen vaihtomaassa yksi yö ja jatketaan siitä virkeänä kohti Mumbaita. Lapsi jaksaa todennäköisemmin istua koneessa sen 5 tai 6 tuntia sekä jatkolennon eteenpäin Keralaan. Ja tällä systeemillä matka saattaa tulla jopa aika edulliseksi (paitsi tietty jos hotelliyöpymiset Euroopan maassa on kalliit).

2
Lentomatkustus / Suoria lentoja Intiaan?
« : 30.04.2013, 21:44:23 »
Yritän metsästää suoria lentoja Intiaan. Viimeksi kun lensin sinne, oli suoria lentoja saatavilla mutta nyt niitä ei tahdo löytyä. Matkustusaika tuplaantuu välilaskullisilla lennoilla, ja pienen lapsen kanssa matkustaessa kaipaa nopeinta reittiä. Eikö Intiaan vaan tehdä enää suoria lentoja?

Minkähintaisia lentoja Mumbaihin/Delhiin nykyään kuuluisi löytyä? Lueskelin vanhoja ketjuja joissa oli maksettu järjestäen muutamaa sataa euroa, mutta nyt halvimmat löytämäni olivat päälle 600 luokkaa. Kokeilin joulukuun lisäksi muille kuukausille (syksy, helmikuu) mutta välilaskujen määrä ja hinnat pysyivät suunnilleen samoina.

Kovasti pitäisi päästä tien päälle mutta kaatuuko koko homma liian pitkiin matkustusaikoihin :(

Sivuja: [1]