Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jennyi

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Viikon päästä Glasgowiin, siellä yks yö ja sit Suomeen viikoks, sieltä Amsterdamiin yheks yöks ja sit takas Edinburghiin ja himaan.

2
Etunimi jenni, sen kanssa ei ole mitään ongelmia vaikka tietysti yleensä se muuttuu jennyksi mutta sillä ei ole väliä. Sukunimi taas on ihan överipitkä ja yleensä en vaivaudu kertomaan sitä vaan keksin jonkun super helpon nimen esim postimiehelle kun pitää allekirjottaa jotain. Kaverit taas toisinaan viihdyttävät itseään yrittämällä lausua mun sukunimeä.

3
Tescon pakastepizzan. Olis kyllä voinu jättää väliin 😂

4
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 01.10.2016, 12:44:26 »
Oma sänky, Dundee, Skotlanti.

5
Mitä ihmettä, oon käyny kanadassa koko ikäni ja koskaan tollasia ei ole kyselty. Toki viime aikoina oon menny Kanadan passilla jolloin ei kysytä yhtään mitään, mutta Suomen passillakin mentäessä on kysytty vaan ne perus matkan kesto ja mitä teen eli onko loma/bisnesmatka. Mutta vaikka ne jotain kysyiskin niin tietenkään et rupea valehtelemaan. Eihän tämmösiä muutenkaan tarvi etukäteen panikoida ellet oikeesti oo joku rikollinen tai laiton maahantulija. Kanadalaiset on muutenkin maailman mukavimpia ihmisiä.

6
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 19.07.2016, 21:29:07 »
Battle Ground, WA. Tuoreita pensasmustikoita <3

7
Tyhmät kysymykset / Vs: Kanadassa debit kortti?
« : 18.07.2016, 22:02:02 »
Kannattaa varmistaa hotellilta. Mulla on kelvannu aina visa electron "luotokorttina" hotelleissa, ne on vaan ottanu sen numeron siitä.

8
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 13.07.2016, 06:15:36 »
Portland Int, kyytiä odottelen  :)

9
Tuo jännitys vähenee kyllä ajan myötä kun reissuja tulee lisää. Muistan ite kun lähdin ekaa kertaa yksin pidemmälle reissulle niin kyllähän se kuumotti vähän, mutta hyvin nopeesti kun reissu pääs alkuun se vaihtu innostukseen. Nykyään harvemmin jännittää enää mikään. Oikeastaan sen jälkeen kun muutin asumaan tuntemattomaan maahan, asuntoon jota en ollu nähny ja ihmisten kanssa ketä en ollu koskaan tavannu, niin tajusin että kyllähän noi asiat aina sujuu että turha on jännittää tai pelätä mitään. Eipä sen jälkeen ole tullut asioita pahemmin stressattua kun tuli vähän semmonen fiilis että kun tommosestakin selviää helposti niin miksei kaikesta muustakin. Se on myös tullut huomattua että ihmiset on keskimäärin mukavia ja apua löytyy aina.

10
Oon itekin miettiny näitä juttuja, kun yritin setviä tätä matkavakuutusta oman vakuutusyhtiön kanssa kun muutin britteihin opiskelemaan. Kelan piirissä olen edelleen, ja tälläkin hetkellä osoite Suomessa kun oon täällä kesällä about 4kk. Pohjolasta mulla on siis jatkuva matkavakuutus, mutta se kattaa vaan matkat joille lähden Suomesta. Kuitenkin tuolta briteistäkin tulee reissattua, niin en tiedä miten ne vakuutukset sitten pitäis hoitaa. Viime vuonna mulla ei kai ollut mitään vakuutusta kun reissailin, koska briteistä en mitään saanut ja Suomen vakuutus ei kata :D En edes tiennyt tollasista kansainvälisistä vakuutuksista, soitin muistaakseni neljään eri Suomalaiseen vakuutusyhtiöön ja heistä kukaan ei osannut sanoa mitä mun pitäis tehdä. Täytyypi varmaan katsoa sitten noita. Kun muistaakseni noissa Pohjolan vakuutuksissa oli vielä joku raja että kauan täytyy olla Suomessa ennen matkaa, että vakuutus on voimassa. Ens talvena nimittäin olis taas jenkkilään reissu tiedossa ja ennen sitä ehdin olla kaksi päivää Suomessa. Että siihenkään toi mun vakuutus ei vissiin riitä. Oon kyllä ihan kujalla näiden kanssa, ja vakuutusyhtiöissäkin kaikki tuntu olevan ihan yhtä pihalla kun tästä kyselin. Mut jenkit tosiaan yks tollanen paikka missä haluaisin vakuutusten olevan ihan kunnossa, euroopassa se nyt ei oo niin justiinsa.
Mutta kai noista kansainvälisistä saa lyhyempiäkin vakuutuksia? Kun ei mun reissut oo muutamaa viikkoa pidempiä kesken kouluvuoden. Olisimpa vielä lapsi niin ei tarvis miettiä näitä. :D

11
Vajaat pari viikkoa niin Usa ja Kanada kutsuu taas!  8) 8)

12
Iso-Britannia / Vs: Skotlantiin
« : 30.06.2016, 18:45:11 »
Hei! Olen heinäkuussa menossa St Andrewsiin ja Stirlingiin. Sinä joka olet noissa kaupungeissa matkaillut niin onko täsmä vinkkejä mitkä ovat must see juttuja? Stirlingissä on linna ja 18km päässä Doune castle.  Saint Andrewsissa on luostarin vai linnako se oli, niin rauniot. Mitä muuta?

St Andrewsissa tosiaan noi rauniot on aika hienot, kannattaa ehdottomasti käydä. Muuten sitten ihan kävellen näkee hyvin koko kaupungin, se on melko pieni. Kapeita kujia löytyy paljon ja niiden varrella söpöjä pikkukauppoja ja kahviloita. Tuolla on myös ihana, pitkä ja vaaleahiekkanen ranta jota suosittelen todella lämpimästi. St Andrewsin yliopisto kannattaa käydä myös tsekkaamaassa ihan vaan sen arkkitehtuurin takia. Linna löytyy myös, tosin se ei näyttänyt kovin suurelta ja se on maksullinen joten ite en oo siellä käynyt. :D

13
Mä lähdin opiskelujen perässä Britteihin, tosin täähän on ihan eri tilanne kun oon yliopistossa niin ihmisiin tutustuu helposti ja kaikki menee aika smoothisti kun apua on aina saatavilla. Eipä tossa mitään ongelmia ole kyllä ollutkaan. Mutta aika vahvasti sellanen fiilis että Suomeen ei ole paluuta muuten kuin korkeintaan kesäisin. Suomessa on oikeasti vähän apaattinen ilmapiiri, tällä hetkellä vietän täällä kesää ja olisin jo valmis poistumaan paikalta. Perhe ja ystävät on ainut syy miksi palaan tänne ja perhekin on jo vähän hajaantunut maailmalle että saa nyt nähdä. Onhan luontokin toki kaunista, mutta noin karkeasti sanoisin kyllä olevani onnellisempi muualla. Britteihinkään tuskin jään opiskelujen jälkeen, saa nähdä sitten minne päädyn.
Mutta jos siltä tuntuu niin antaa mennä vaan, kannattaa ainakin kokeilla :)

14
Yleinen / Vs: Monessako maassa olet maleksinut?
« : 30.06.2016, 18:14:15 »
1. Suomi
2. Ruotsi
3. Norja
4. Viro
5. Tanska
6. Hollanti
7. Saksa
8. Italia
9. Vatikaani
10. Turkki
11. Kypros
12. Espanja
13. Kreikka
14. Iso-Britannia
15. Kanada
16. USA

Näissä kahdessa viimeisessä tulee pyörittyä niin usein että uusia maita tulee aika harvoin :D

15
Ite ottaisin kyllä passin, nimenomaan Tanskakin on tiukentanut rajavalvontaa viime aikoina pakolaisten takia. En tiedä tämänhetkistä tilannetta, kannattaa tarkistaa. Ruotsiin mennessä muutama viikko sitten multa katsottiin passi pariinkin otteeseen, varmaan ekaa kertaa ikinä. Turvatarkastukseenkin jouduin Tukholmassa uudestaan vaikka oli vaan välilasku, näin ei ole koskaan ennen käynyt. Mutta olosuhteiden takia nyt useampi maa on vissiin tiukentanut näitä. Saattaahan olla että ilman henkkareitakin pääsee, mutta en lähtisi ehkä kokeilemaan tällä hetkellä.

16
Huomenna Amsterdamiin! Sit vielä pari viikkoa Suomessa ja takas Skotlantiin hetkeks :)

17
Vajaan neljän viikon päästä gran canarialle ottamaan lepoa koulukiireistä  8) nyt siis skotlannissa, aurinko ja lämpö houkuttelis vähän jo...

18
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 03.01.2016, 17:31:52 »
Lahti, Finland  8) Parin viikon päästä onneks paluu Skotlantiin, vaikka onhan tää Lahe aika ihana.

19
Tällä hetkellä soi eniten Alt-J molemmat levyt, lisää odotellessa... :D

Näköjään melkein tasan vuosi sitten oon kirjottanu tän, ja just tällä hetkellä soi mikäs muukaan ku alt-J... No miks hyvää vaihtamaan :D

20
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 15.12.2015, 14:49:56 »
Dundee, Skotlanti. Pian Suomeen lomailemaan  8)

Sivuja: [1] 2 3 4