Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - säästöpakkaus

Sivuja: [1]
1
Aasia / Vs: Sri Lanka
« : 04.10.2017, 06:06:38 »
Tämä keskustelu on ollut kieltämättä meidän kohdalla tarpeellinen. Nyt on tullut vähän enemmän katsottua noita juna-aikatauluja ja ajansäästö ei ole tosiaan iso kun vertaa taksiin. Sen sijaan hintaeroa kyllä löytyy. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, niin Unawatunaan menee päivittäin kolmekin junavuoroa. Lippuja olisi saatavilla 2. ja 3. luokassa. Galleen menisi vuoroja vastaavasti tyyliin tuplasti enemmän ja siinä pääsisi ainakin yhdessä lähdössä menemään 1. luokassa. Siitä sitten tuktuk tai muulla virityksellä sitten perille Unawatunaan.

2. ja 3. luokan lippuja ei käsittääkseni saa netistä hommattua, joten viisainta on lienee käydä itse ostamassa päivää tai kahta ennen asemalta tai vastaavasti pyytää hotellin väkeä hommaamaan liput.

Reissuhuuma nousee hitaasti mutta varmasti  ;)

2
Aasia / Vs: Sri Lanka
« : 01.10.2017, 13:06:32 »
servechilled ja SunRiseGirl,

kiitokset näkemyksistä ja linkkivinkistä! Suoraan lentokentältä ei ole tarkoitus lähteä Unawatunaan.  Olemme varmaan muutaman päivän ensin Colombossa. Tässä ketjussa näyttääkin olevan jo linkkivinkkejä bussi- ja junamatkustukseen, joten pähkäily asian tiimoilta jatkuu.

3
Aasia / Vs: Sri Lanka
« : 29.09.2017, 14:25:51 »
Moikka kanssamatkaajat!

Olemme suuntaamassa pikaiselle visiitille Sri Lankaan tammikuussa 2018. Matkan kesto on näillä näkymin vain parisen viikkoa, joten on aivan turha yrittää mahduttaa kaikkea samalle reissulle. Yhtenä etappina olisi muutaman päivän majailu Gallen liepeillä Unawatunassa.

Taksilla siirtyminen Colombosta Unawatunaan tuntuisi näin lyhyellä reissulla viisaimmalta vaihtoehdolta, niin siirtymisiin ei tärväytyisi kohtuuttomasti aikaa. Kysymys kuuluu, että mikä olisi käypä korvaus taksille tuosta välistä? Mitä olen täällä netissä pyörinyt aiheen tiimoilla, niin hintahaitaria tuntuisi olevan n. 6000 - jopa 14.000 LKR. Ihan ettei apinaa aivan 100 eurolla koijattais, niin hyvät vinkit ovat oikein tervetulleita.  :D

Sivuja: [1]