Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Janinhou

Sivuja: [1]
1
Lentomatkustus / Vs: Joogamatto käsimatkatavaroihin?
« : 21.10.2015, 14:29:57 »
Heh. Leikkaaminen ei jotenkin edes tullut mieleen, mutta hyvä, että löytyi ratkaisu. Ehkäpä itsekin leikkaan omasta matosta suikaleen pois, niin ei tarvi taitella sitä :)

Juu no eipä oo tullu mullakaan mieleen ku vasta 15 minuuttia sitten. Edelleen oikein joogailtavissa oleva matto vaikka kapeni!

2
Lentomatkustus / Vs: Joogamatto käsimatkatavaroihin?
« : 21.10.2015, 14:19:39 »
Voiny helkkari. :D jätän tämän tähän. Kun me ei ymmärretä toisiamme nyt kumpikaan.

Päädyin leikkaamaan mattoani kapeammaksi jolloin sunrisegirlin vinkein onnistuu maton kuljettaminen.

3
Lentomatkustus / Vs: Joogamatto käsimatkatavaroihin?
« : 21.10.2015, 14:12:32 »
Itse en nähnyt tuota vittuiluina. Mutta ainakin siitä kahden käsimatkatavaran vaivasta pääsee, kun tunkee sen maton reppuun tai kiinnittää repun kylkeen remmeillä. Mun oma joogamatto on sellainen, että se voi taittaa vaikka keskeltä kahtia joten itselläni ei ole tuota ongelmaa, mutta jos matto on vaahtomaista materiaalia, niin taittaminen ei tietty käy päinsä. Kuinka paljon se maton mitta menee yli?

No voi olla etteiollutkaan, mutta en koe kysymystäni turhana. Hehe. Mulla on vähän ongelmia saada sitä sinne sisään niin että ei jäisi pää ulos repusta. Paksuhkoa vaahtomaista materiaalia joo. En oikeen finskin sivuilta löydä mitään mistä voisin kysästä pikaseen. Mun matto onpi reilu 60 senttinen tommosena pötkönä..

4
Lentomatkustus / Vs: Joogamatto käsimatkatavaroihin?
« : 21.10.2015, 13:55:19 »
Ja mikähän tuo joogamatto sitten on? Jos laitat sen sinne reppuun, niin koko kysymys on turha. Jos se on erikseen, sulla on kaksi käsimatkatavaraa.

Eipä lähdetä kuitenkaan tuolle sävylle, jooko? En täällä ilkeyttäni kysele mitään.. Haluaisin kuulla ihmisten mahdollisia kokemuksia siitä ovatko näin kuljettaneet mattojaan maailmalle. :) kirjoitin että matto harkinnassa, jos se onnistuu käsimatkatavarana pääsemään matkustamoon. Maton kun rullaa, se menee ns. Korkeusmitassa yli sallitun rajan. Joskus kuitenkin poikkeuksia on tehty, esim olen kerran saanut viedä skeittilaudan matkustamoon. Jos et osaa vastata näihin kysymyksiin niin ennemmin sitten on vastaamatta, kun rupee täällä vittuilemaan. :) rauhaaja rakkautta päivääsi.

5
Lentomatkustus / Vs: Joogamatto käsimatkatavaroihin?
« : 21.10.2015, 13:19:49 »
Kai huomasit, että lentoyhtiöillä on myös kappalemääräiset rajoitukset noille. Et siis voi ottaa montaa käsimatkatavaraa, vaikka yksittäin tai jopa yhdessä täyttäisivätkin mitta- ja painovaatimukset.

Niin siis kuten alla mainitsin, käsimatkatavarana on yksi reppu. :)

6
Lentomatkustus / Vs: Joogamatto käsimatkatavaroihin?
« : 21.10.2015, 12:56:52 »
Ensimmäinen lento Finskillä, mutta neljään kuukauteen tulee mahtumaan myös Aasian halpayhtiöitä. Olen kyllä perehtynyt noihin mittoihin, ja reppuni valinnut sen mukaan, mutta mietin että miten tollanen pehmeä, kevyt esine kun on kyseessä. Korkeus menee yli, muutenhan se on kevyt rulla. Edit: eli siis pelkkä pieni reppu matkatavarana. Tämä joogamatto harkinnassa.

7
Lentomatkustus / Joogamatto käsimatkatavaroihin?
« : 21.10.2015, 12:21:37 »
Niin. Meneeköhän? Oon koittanut googletella mutta en löydä mitään aiheeseen liittyvää keskustelua. Olen matkustamassa pelkällä käsimatkatavaralla eli ei kävisi järkeen heittää pelkkää mattoa ruumaan.

8
Matkaseuraa / Juttuseuraa lennolle 31.10 HKI-BANGKOK?
« : 07.10.2015, 14:39:36 »
Hehe. Kokeillaan kepillä jäätä! Pitkät lennot on tylsiä ilman juttuseuraa. :) Eli olen lähdössä 31.10 Finskin lennolla klo 16.40 kohti Thaimaata. Löytyskö lentokaveria?  :) :) :)

9
Mites, onko kenelläkään kokemuksia hammockin hyttysverkosta ns. "sänkykäytössä "? Onnistuuko moinen edes,  vai onko ihan mahdottoman hankala virittää järkevästi?  Kannattaako vaan jättää hammockverkko himaan ja hommata paikan päältä parempi?

No mulla ei ole kokemusta mutta sellaisen nähneenä voisin väittää että ei kyllä oikeen natsaisi sänkyyn virittää. Tai ainaki tosi vaivalloista. Ehkä johonki pikkuseen sänkyyn vois onnistua räveltämään. :D

10
Terveys ja turvallisuus / Vs: Matkavakuutus
« : 07.10.2015, 09:24:24 »
En mäkään kyllä tajua.. vuosi sitten maksoin kuukauden määräaikaisesta yli satasen IFille. Nyt jatkuva samaan hintaan tolle 4kk reissulle kaikkine kattavuuksineen.  ???

11
Terveys ja turvallisuus / Vs: Matkavakuutus
« : 06.10.2015, 14:30:08 »
Ja siis 4 kuukautta maksaa minulle 116e.

12
Terveys ja turvallisuus / Vs: Matkavakuutus
« : 06.10.2015, 14:26:29 »
Mulla on just tuo sama pohjolan vakuutus mun 4kk Aasian reissulle. :) olin tosi skeptinen halvan hinnan takia, mutta tuhat kertaa vakuutusehdot luettuani ja toimistoon soiteltuani päätin uskoa tämän edullisen diilin todeksi ja luottaa siihen. Sisältää myös kriisiturvan mitä jotkut muut kalliimmat eivät edes sisällä.

13
Hei kiitos paljon kaikille vastauksista. :) Nämä jeesas.

14
Moikka!

Esimerkiksi Suomesta kannattaa ostaa hajusteetomia pesuaineita palan muodossa, jolloin asiaa ei tarvii enää pitkälläkään reissulla miettiä, sillä ne kestää ikuisuuden ja kulkee vaikka käsimatkatavaroissakin. :) Esimerkiksi oliiviöljysaippualla peset kasvosi, kroppasi ja myös käsipyykin. Samalla tavalla toimii ruohonjuuresta löytyvä afrikan mustasaippua, jolla pesen myös hiukseni. Ei hajusteita eikä kemikaaleja. :)

15
Onko kokemusta siitä kannattaako Suomesta roudata omaa ötökkäverkkoa mukana 4 kuukauden kaakkois aasian reissulla, vai löytyykö sellainen majoituspaikoista?

Sivuja: [1]