Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Bryn

Sivuja: [1]
1
Lentomatkustus / Oneworld bisnesluokka ja sen valinta
« : 01.02.2020, 12:04:10 »
  Tulossa olisi lento aasiaan ja kun mahdollisuus on valita busines niin sinne siis.   Nyt kaipaisin mielipiteitä arvon kokeneemmilta sen suhteen millä yhtiöllä lentää. Finnair tarjoaa välilaskuttomana reilusti kalliinpaan hintaan kuin Qatar jolla välilasku Dohassa. Matka-aika sinänsä ei ole valintakriteeri koska saapumisaika perille on aika sopiva molemmilla. Näistä kahdesta Oneword yhtiöstä pitäisi valita mutta kumpi.   

2
Tyhmät kysymykset / Ekaa kertaa busineksessa
« : 31.03.2019, 19:34:27 »
 Onnistun löytämään itselleni lennot  Aasiaan Lufthansan business luokassa.  Aienpaa kokemusta ei luokasta ole joten miten olen nolaamatta itseäni? Mitä pitää tietää tai vaikka pukeutua?  Lounget?  Otanko repun  kuin muutenkin vai joudunko hankkimaan laukun... Kaikki vinkit kelpaavat.

3
Lentomatkustus / Eurooppalaisten yhtiöiden erot
« : 06.01.2018, 10:01:47 »
  Kevään  lentoja kun etsin ilmestyikin vaihtoehtoja joista en osaa valita. Missä on erot yhtiöiden välillä kun vaihtoehdot on KLM,Air France, BA ja Lufthansa.  Varmaan vaihtojen tekemisessä kun eri kentät mutta itse lennoissa?
  Kertokaas viisaammat ja kokeneemmat että minkä valitsisit lennolle alle ja minkä vaihtokentäksi?

4
Lentomatkustus / Lentomailien kertyminen perheen kanssa
« : 05.11.2016, 19:43:21 »
  Miten lentomailit kertyvät kun matkustan perheen kanssa. Yksin tietysti mailit tulee mutta saanko mailit myös lipuista jotka ostan perheenjäsenille samalle reissulle?

5
Lentomatkustus / Lapsesta aikuiseksi matkalla?
« : 11.04.2016, 22:57:22 »
  Lapsukaiselle syntymäpäivä yllätystä kun suunnitteli alkoikin askarruttaa että miten menee jos lähtiessä ikää on 11v, ja matkan aikana täyttää tuon maagisen 12 rajapyykin joka näyttää liki joka yhtiöllä olevan. Kellään kokemusta?

Sivuja: [1]