Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - calle

Sivuja: [1]
1
Thaimaa / Vs: Majoitus Bangkokissa
« : 17.01.2018, 01:12:36 »
Herätellään henkiin! Etsinnässä ois hyvä ja laadukas, mutta suht edullinen hotelli hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Hintaa 20-30e/yö. Aamiainen plussaa, ei välttämätön. Tarkoituksena olisi viipyä 3 yötä ja jatkaa sitten matkaa etelän saarille.

2
Thaimaa / Vs: Ekaa kertaa Thaimaahan, mitä tehdä?
« : 16.01.2018, 23:32:25 »
Hei! Kiitokset vastauksista. Alan tutkimaan tarkemmin!

3
Matkaseuraa / Helmikuun alussa Thaimaassa, saa moikata!
« : 10.01.2018, 01:48:41 »
Hei,

matkustelen ensimmäistä kertaa Thaimaahan tammikuun lopulla. Suomeen palailen helmikuun puolessa välissä.

Lennot varattu Bangkokiin – muuten reissukuviot vielä täysin auki.

Mikäli satut pyörimään nuilla main ko. ajankohtana, heitä viestiä. Olen rento kaveri, joka etsii lomalta loikoilua, aktiviteetteja ja hauskaa menoa. Snorkkalus on lempparipuuhaa.

Mies, 21, Helsinki

4
Thaimaa / Ekaa kertaa Thaimaahan, mitä tehdä?
« : 10.01.2018, 01:44:18 »
Matka tuli varttua nyt Thaimaahaan, lähtö tammikuun lopulla ja paluu helmikuun puolessa välissä (2,5vk).

Lennot Bangkokiin, josta olisi tarkoitus käydä tutustumassa maahan. Hakusessa muutama kohde, joissa rantaa, rentoa menoa, turvallista sekä suhteellisen helposti saavutettavissa Bangkokista.

Olen kuullut paljon kehuja Thaimaan saarista, mihin kannattaisi suunnata?? Voit heittää myös vinkkejä hyvistä ja edullisita majapaikoista :) Tykkään snorklata!
Olen lähdössä reissuun yksin. Lisäksi en ole aiemmin käynyt Thaimaassa!

5
Matkaseuraa / Matkaseuraa Thaikkuihin helmikuussa
« : 03.01.2018, 17:52:39 »
Hei! Ekaa kertaa olisin lähdössä Aasiaan, ja suunnitelmana suunnata Thaimaahan. Reissun ajankohta helmikuu, n. 3 vk. Jonkinlaista reissuseuraa / morottelua kohteessa kaipailisin. Tarkoituksena lomailla edullisesti ja mukavasti.

Olen 21-vuotias nykyisin Helsingissä asuva mies. Laitellaan viestiä!

6
Hey! Kiitti vastauksista. Mukava, että muitakin on lähdössä. Itellä viel lennot varaamatta, mutta lähipäivinä mahollisesti ne nappaan. Kiitti vinkeistä autocad!

Lepaa:lle tiedoksi. Mä hommasin bank norwegianin maksuttoman luottokortin ja se tuli ihan alle viikossa. Siinä vielä plussana, että käteisen nosto ulkomailla on maksutonta. Testasin jo korttia kotimaassa, ja hyvin toimi. Lasku tulee sitten sähköpostiin.


7
20v. jäbä lähdössä noin kuukaudeksi Thaimaahan tammi-helmikuun vaihteessa. Ekaa kertaa Aasiaan. Lennot tarkoitus ottaa Bangkokiin ja kovasti olen kuullut saarista hyvää, että varmaan parin päivän jälkeen matka jatkuu sit Bangokista jonnekkin päin Thaimaata, mutta minne ja miten?

Reissun aikana haluaisin..mm.

- nähdä Thaimaata
- snorklata ja uida
-ottaa aurinkoa
- tutustua uusiin ihmisiin ja bilettää

Osaisiko joku neuvoa, minkälainen olis hyvä alustava suunnitelma, et missä paikoissa käydä? :) Lisäksi laittakaa viestiä, jos Thaimaassa päin sattuisi olemaan muita samaan aikaan! Olen lähdössä reissuun siis yksin.Kaikki vinkit ovat myös tervetulleita :)

Lisäksi olen miettinyt, minkälaisen rinkan ostaisi..?

Sivuja: [1]