Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ChrisSnowFI

Sivuja: [1]
1
Aasia / Vs: Malediivit?
« : 28.12.2018, 19:21:00 »
Suunnitelmissa loka-marraskuulle eka reissu Malediiveille. Mitä saarta suosittelisitte, kun "vaatimukset" ovat mm. seuraavanlaisia: mahdollisimman halpa, ei all inclusivea, muutamia paikallisia rafloja, HYVÄÄ snorklausta lähellä (elävää korallia), rauhallista menoa (esim. Maafushi ei tule kysymykseen), suht helppo ja nopea siirtymä kentältä. Hotellin tason ei tarvitse olla luxus. Australian Ningaloolta jäi vertailukohta koralleille ja sen jälkeen ei vastaavaa ole tullut eteen, harmi.  Ukulhas on mietinnässä, mutta jossain oli että koralli on paikoin kuollutta. Ehkä 10pv voisi olla aikatauluihin sopiva ja haluamme sen ajan rentoutua yhdessä hyvässä paikassa. Kiitos jo etukäteen asiallisista vastauksista!

Terve!
Sen verran pakko heti varoittaa että elävä koralli ja malediivit ei tällä hetkellä ole se optimaalisin juttu... Muutama vuosi sitten vedet oli tosiaan niin lämpimiä että aika huonosti niitä löytyy. En toki ole koko saariryhmää snorklannut läpi...  Mutta kuitenkin.  Se ei silti estä sitä että näkemistä veden alla on hitosti muutenkin. Mutta jos vertaat johonkin huikeaan värimaailmaan (tuo Australia lienee sitä luokkaa) niin sitä ei tule näkymään.

Sitten, itse olen pari kertaa tuolla ollut ja muutaman paikallisen saaren käynyt "tutkimassa" 
Jos haluaa että löytyy ravintoloita ja edes hiukan elämää mutta ei saa olla Maafushi, niin Thulusdhoo osuu hyvin vaatimuksiisi. On Malen pohjoispuolella, pääsee helposti pikaveneellä inhimilliseen hintaan ja jos osuu aikataulut kohdilleen niin myös paikallisella lautalla muutamassa tunnissa.
Itse olen täysin rakastunut Fulidhoo-nimiseen saareen. Ravintoloita siellä ei sitten juurikaan ole, mutta toooodella rauhallista, kaunista ja hienoa. Ei sillä etteikö Thulusdhoossakin, mutta ihan eri meno tuolla. Sieltä löytyy tosi ammattitaitoinen ja hyvällä palvelulla oleva sukelluskeskus, ja majatalojen omistajat hoitaa myös noita snorklausreissuja. Lauttamatka 4h ja muutaman dollarin, pikaveneelläkin pääsee nykyään, sanoisin että hinta 100-150 dollaria.
Jos kaipaat lisätietoa tai muuta "ideointia" niin paiskaa vaikka yksityisviestillä, olen reissuistani pari blogia kirjoitellut mutta ei niitä viitsi täällä julkaista :D  Mutta voi niistä jotain vinkkiä löytyä. Sivuja: [1]