Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Fil-Millinen

Sivuja: [1]
1
Miten meni retki?

2
Etsin matkaseuraa, kimppakyytiä tai edullista, toimivaa autoa tarkoituksena matkustaa ison koiran kanssa Suomesta (Helsingistä) Italiaan (lähelle Napolia) nyt JOULUKUUSSA 2017, mieluiten alkukuusta!
Olen avoin erilaisille vaihtoehdoille, eli voit tulla toiseksi kuskiksi pelkälle menomatkalle ja jäädä pois missä sinulle on sopivinta, palata lennolla Suomeen tai vaikka hengailla maassa muutaman kuukauden ja palata kanssani.. Tai voin tulla kyytiin, osallistua omalta osaltani kuluihin ja jäädä pois ja jatkaa junalla (joskaan mulle ei tuolloin jäisi autoa sinne käyttöön. Aion kierrellä maata).

Jos joku haluaa tarjota menopeliään niin lähinnä etsiskelen farmaria tai tila-autoa, pieni asuntoautokin käy, pitäisi olla leimassa ja sen verran hyvässä kunnossa, että monen tuhannen kilometrin matkalle sillä uskaltaa lähteä.
Lisätietoja ja ideoita otetaan vastaan meilitse [email protected]

3
Matkaseuraa / Vs: Matkaseuraa keväälle 2018
« : 18.11.2017, 16:55:13 »
Hei
En tiedä miten hyvin intressimme kohtaisivat, mutta etsin matkaseuraa autoillen ison koiran kanssa Suomesta Italiaan (Napolista etelään) olisin lähdössä jo nyt joulukuussa, mieluummin alkukuusta. Olen 38v. nainen Espoosta ja asunut pitkään ulkomailla. Koska duunipaikka Italiassa jo odottaa, etsin lähinnä matkaseuraa Euroopan halki. Italiassa on tarkoitus kierrellä ja työskennellä (pysähdellä pidemmäksi ajaksi) välillä Perugia - Palermo, Sicilia. Meilitse voin kertoa tarkemmin.

Yksi vaihtoehto olisi, jos joku haluaa reissata yhdessä Italiaan (ei tarvitse tulla samaan paikkaan kanssani) ja joko lentää sieltä takaisin / muualle tai seikkailla siellä sitten erikseen sen aikaa kuin haluaa. Eli etsin nimenomaan matkaseuraa menomatkalle.  :D
[email protected]

4
Matkaseuraa / Eläinarkea Euroopassa
« : 26.02.2017, 20:13:23 »
Ciao!
Sattuisinko tätä kautta löytämään eläinrakasta seuraa tutkimusmatkalleni Eurooppaan akselilla Portugali - Espanja - Italia?
Matka-aika, kesto, tarkempi toteutus auki - ideoidaan yhdessä. Jonkinlaista mahdollista tarkempaa ideaa ja aikaa jo on, mutta niistä mieluummin yksityisviestein, puheluin tai meilein.

Ideana tutustua eläintenomistajien arkeen eri maissa, koirakouluihin, hevostiloihin, eläinlääkäreihin, miksei muuhunkin eläimiin liittyvään, sekä erityisesti eläintenkouluttajiin, koulutuspalveluiden tasoon, tarjontaan ja kysyntään.
Ajatuksena majoittua mm. luomutiloilla, käyttää couch surfingia, tutustua paikallisiin, ei kierrellä nähtävyyksiä.
Puhun sujuvaa espanjaa ja sitä kautta ymmärrän myös italiaa ja portugalia. Osan matkasta voisi tehdä lentäen, osan maateitse.

Sivuja: [1]