Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - dasha

Sivuja: [1]
1
Eurooppa / Vs: Mistä päin Prahaa hotelli?
« : 11.09.2017, 09:06:25 »
+1 Colloseum hotel
Hotellin sijainti oli loistava. Metroasema oli vieressä ja ratikat kulkivat samalta etäisyydeltä. Henkilökunta oli ystävällistä ja suhtautui asioihin positiivisesti.

2
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Majoitus Los Angelesissa..?
« : 11.09.2017, 08:51:19 »
Minä itse olin Kawada nimisessä hotellissa vain n.20min matkan päästä lentokentältä tosin meillä meni sen etsimiseen 3t kun katsottiin karttaa väärin. kawada on siisti vaikka ulkoota päin aika oudon näköinen muttä kiva hotelli ja rannikollekkin saattaa päästä jopa 10min jos ei ole kovin paljon ruuhkaa.

3
Vuokrasimme auton Hertziltä Chicagosta, ja ajoimme sillä viikon. Hinta oli 319,62 dollaria plus pensat, joka oli saman kuin täällä, hieman yli euron mutta saimme gallonan, eli 3,8 l noin.
Myöhemmin vuokrasimme auton Arizonasta Phoenixista ja ajoimme ylös Montanaan, länteen Seattleen ja alas rannikkoa, kunnes käännyimme takaisin Phoenixiin. Tuo matka kesti 2.1-28.1 2003 välisen ajan ja ajoimme siis yli 10000 kilometriä, mutta auton sai näin pitkäksi aikaa edullisimmin Budgetilta. Lähtöpaikka ja paluupaikka tulee olla sama. Se maksoi noin 1400 dollaria vakuutuksineen päivineen.
Lisäksi omat bensat ja motellit, jotka olivat tosi edullisia. Yöpyminen maksoi 40-70 dollarin välillä kolmen hengen huoneessa.
Vaikka rahaa paloi maantiellä ja motelleissa ruoasta puhumattakaan, joka sekin oli halpaa, ja sitä oli todella paljon annoksissa, matka oli sen arvoinen, ikimuistettavat näkymät Arizonan aavikoilla, Kalliovuorilla ja rannikon punapuumetsissä.

Sivuja: [1]