Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mariash

Sivuja: [1]
1
Kiina / Vs: Kiinaan pääsee nyt ilman viisumia...
« : 25.09.2017, 19:40:22 »
Hei, onkohan kukaan lentänyt lähiaikoina Helsinki-Peking-Hong Kong ja viettänyt Pekingissä ilman viisumia alle 72h? Vaatimuksena tuohon viisumittomaan  vierailuun on lentää Pekingistä johonkin kolmanteen maahan. Eikö niin, että Hong Kong lasketaan tässä kolmanneksi "maaksi", sillä Hong Kongissahan saa olla ilman viisumia 3kk?

Tiedustelin asiaa Kiinan suurlähetystöstä ja sieltä ei osattu antaa suoraa vastausta. Sanoivat, että he eivät voi luvata, että se onnistuu ja varmuuden vuoksi kannattaa hankkia viisumi ja asiaa voi tiedustella vielä lentoyhtiöltä. Soitin Finnairille, josta he pyysivät olemaan yhteydessä suurlähetystöön ja sanoivat, että heidän puolestaan kaikki on ok. Finnair tarkastaa lähtöselvityksen yhteydessä tarvittavat dokumentit ja jos he päästävät koneeseen, niin silloin asian pitäisi olla ok eikä Pekingissä voi enää tulla asian suhteen ongelmia?

Sivuja: [1]