Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - justeboy

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Laosiin jokea pitkin maaliskuun lopussa
« : 09.03.2019, 05:26:41 »
Moi, onko kukaan sattumoisin kiinnostunut Laosin slow boat retkestä joskus maaliskuun lopulla? Vietän jonkin aikaa Chiang Maissa ja sitten pyrin rajalle, mutta päivämäärää en ole vielä päättänyt.

2
Aasia / Vs: Laos
« : 24.02.2019, 11:48:18 »
Hei. Pitääkö Laosiin saapuessa olla maasta poistumisen osoittava tiketti taskussa? Ja jos pitää, pitääkö sen olla lentolippu?

Tekisi mieli matkustaa Chiang Maista maarajan yli, veneellä Luang Prabangiin ja jatkaa edelleen Vientianeen, josta takaisin Thaimaaseen Bangkokiin.

3
Aasia / Vs: Indonesia/vinkkejä?
« : 13.02.2019, 17:16:38 »
Onkos kellään kohtuullisen tuoreita kokemuksia Lake Toballe saapumisesta? Mulla on aamupäivällä saapuva lento Silangitiin, josta ilmeisesti järkevää ajella bussilla tai taksilla Parapatiin. Vieläkö ehtii saman päivän aikana veneellä järven yli? Saisikohan tuolla aikaa kulumaan yli viikon? Voisikohan huoletta jättää majoituksen buukkaamisen paikan päälle? Kaikenlaiset vinkit kelpaa.

4
Minä saavuin eilen ja jatkan matkaa maanantaina. Voisin kyllä mielellään törmätä jossain.

5
Aasia / Vs: Reissu Kaakkois-Aasiaan
« : 08.11.2018, 04:35:46 »
Lainataanpa valmiiksi aloitettua aihetta, jos sopii.

Hei, te kokeneemmat Aasian kiertelijät, miten käytännössä kannattaa toimia noiden eri viisumeiden kanssa pidempää touria tehdessä? Reitti ei ole valmiiksi suunniteltu eikä sitä haluaisikaan lyödä lukkoon. Onko järkeä tai edes mahdollista hakea läjä viisumeita reilusti etukäteen? Vai sujuuko matkan varrella netissä / kentillä / raja-asemilla ihan vauhdissa? Miten menetellään maasta poistumisesta ilmoittamisen kanssa, jos ei tiedä vielä viisumihakemusta kirjoittaessa, minne seuraavaksi on matkalla eikä siten myöskään lentolippuja hankittu, tai jos on aikomus ylittää maaraja? Harkinnassa nämä tavallisimmat Aasian backpacking maat: Thaimaa, Vietnam, Kambodza, Laos, Malesia, Indonesia.

6
Aasia / Vs: 12.12.2018 Vietnam, Laos, Kambodza, Thaimaa
« : 05.08.2018, 12:02:25 »
On kyllä samansuuntaisia suunnitelmia, paitsi että mulla lähtö vasta joskus tammikuussa. Oon miettinyt pitää paluun sillein avoimena, että sitten kun tuntuu siltä. Alue olisi juurikin tuo Kaakkois-Aasia.

7
On kyllä samansuuntaisia suunnitelmia, paitsi että mulla lähtö vasta joskus tammikuussa. Oon miettinyt pitää paluun sillein avoimena, että sitten kun tuntuu siltä. Alue olisi juurikin tuo Kaakkois-Aasia.

8
Matkaseuraa / Vs: Indonesia / Bali 20.1.-3.2.
« : 30.01.2018, 09:45:27 »
Yksin reissaava (m21) kaipais seuraa. Ei ole sen ihmeempiä suunnitelmia, eli avoin kiertelee balia tai käymää vaikka vaan oluella. 8)

Ollaan kolmen koplana tällä hetkellä Lombokin puolella Sengigissä, jos satut tänne päätymään. Mahdollisesti perjantaina palaamassa Balille takaisin.

9
Matkaseuraa / Vs: Indonesia / Bali 20.1.-3.2.
« : 16.01.2018, 23:49:09 »
Hei! Mul on lento Balil 20 tammikuut ja oon kans vaille matkaseuraa.

Hei, oletko siis tulossa Suomesta vai sieltä Australiasta?

Onko porukalla missä päin Balia tarkotus hengailla? Ite oon Kutalla muuten paitsi yhdeksi vuorokaudeksi oon varannu Gili T:ltä majotuksen.

Mä yövyn luultavasti ainakin ensi viikon keskiviikkoon saakka jossain siinä Kutan ja Legianin vaiheilla, mutta tosiaan siitä eteen päin ei vielä tietoa.

10
Aasia / Vs: Yleisiä kysymyksiä Bali ja Gili-saaret
« : 07.01.2018, 16:04:12 »
Varmaan Balilla onnistuu hienosti kasvisruokailu? Onko jotain, mitä pitäisi ottaa huomioon?

11
Matkaseuraa / Vs: Indonesia / Bali 20.1.-3.2.
« : 28.12.2017, 11:48:44 »
Terve. Mulla samana päivänä lähtö. Oletko kenties Qatarin lennoilla menossa? Olen päälle kolmekymppinen mieshenkilö melko suunnittelemattomalla ohjelmalla ja avoimin mielin lähdössä kolmeksi viikoksi. Ensimmäinen reissu omin päin.

Te, ja kaikki muutkin paikalla olijat, aivan vapaasti saa napata hihasta, jos suomipojan joukosta tunnistaa. Ja miksei voisi sitten järkätä jonkun kohtaamisenkin.

12
Aasia / Vs: Indonesia/vinkkejä?
« : 17.12.2017, 17:41:29 »
Hei. Hieman yli kuukauden päästä mun lento lähtisi Balille, paluu noin kolmen ja puolen viikon päästä. Ensimmäistä kertaa olen menossa ihan ominpäin reissuun, joten ehkä joitain juttuja täytyy huomioida, vaikka odotankin asioiden sujuvan nätisti.

Varasin jo kolmeksi ekaksi yöksi hotellin, mutta sen jälkeen on tarkoitus etsiä majoitus paikan päällä melko edullisesti. Tällä hetkellä ajatuksena, etten jää Kutan hulinaan pitkäksi aikaa. Ehkä suuntaan Cangguun ja sitten Ubudiin. Onnistuuko saarta lähteä kiertämään bussin kyydissä, jos en kovin innokas olisi vuokraamaan mopoa tai autoa? Vai onko parempi suorittaa nuo välimatkat taksin kyydissä? Kannattaako edes saaren pohjoisosiin lähteä viettämään aikaa? Kai sielläkin majoitusta löytää yhtä helposti?

Aikaa meinasin kuluttaa ihan vain hengailemalla kulttuuriin tutustuen ja mahdollisesti jos jossain pääsisi opettelemaan surffaamista. Lenkkeillä ainakin voisi. Onhan nuo Gilit ja Lombok käynyt mielessä, kun olen muiden tarinoita lueskellut, mutta toisaalta saanut sen kuvan, että Gilitkin olisi jo kovasti turistoitunut.

Onko kukaan muuten tatuointia hakenut Balilta? Studioita siellä vissiin on useita, mutta kuinka turvallisia? Jos siihen ryhdyn, niin se tietenkin täytyy tehdä reissun loppupäivinä.

Elättelen jo toiveita, että jos matka sujuu hyvin, palaan vuoden päästä Indonesiaan vielä reilummalla ajalla.

Sivuja: [1]