Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - starman

Sivuja: [1] 2 3 ... 21
1
Kypros matkakohteena kiinnostaa. Onko jossain ollut tietoa, milloin sinne voisi matkustaa joutumatta siellä eikä Suomessakaan karanteeniin?

2
Eurooppa / Vs: Kokemuksia Pietarista?
« : 17.01.2020, 08:56:52 »
Etsin majoitusta, johon sisältyisi parkkihalli, sillä auton vakuutusehdot romahtavat Venäjän puolella.
Onko kellään kokemusta tällaisesta hotellista?
Ovatko nuo parkkipaikat metroasemien yhteydessä luotettavia ja vartioituja?

3
Eurooppa / Vs: Kokemuksia Pietarista?
« : 15.01.2020, 09:48:01 »
Oliko tuo hotelli Neptun mielestäsi kätevällä sijainnilla kaupungin tutkimiseen?

Menitkö sinne muuten millä kulkuneuvolla?
Itse olen menossa autolla, ja koska olen lukenut tarinoita autojen huonosta kohtelusta, niin kiinnostaisi tietää enemmän yksityisistä ja vartioiduista parkkipaikoista?

4
Eurooppa / Vs: Kokemuksia Pietarista?
« : 14.01.2020, 15:40:14 »
Löytyykö joltakin tallaajista vinkkejä majoituksen suhteen Pietarissa?

Mistäpäin kaupunkia olisi hyvä ottaa tukikohta kauoungin tutkimiseen?
Onko jotain alueita mitä kannattaa välttää?

5
Eurooppa / Vs: Venäjän e viisumi
« : 09.01.2020, 14:04:25 »
Onko joku kokeillut maksutonta e-viisumia, jos menee autolla Pietariin?

Suunnittelen tällaista retkeä keväälle ja jatkaisin Pietarista mahdollisesti Viron Narvan kautta pois. Onnistuuko e-viisumi siis omalla autolla kuljettaessa?


6
Balkanin maat / Vs: Makedonia - kokemuksia/vinkkejä
« : 05.11.2019, 09:29:16 »
Nostetaan aihetta ylös, koska kysymys on kuitenkin ihan asiallinen eikä koske mitään matkaseuranhakua tai kotimaan ravintolakokemuksia.

Kokemuksia Skopjesta siis kaipaisin. Kaikki vinkit tietysti tervetulleita, mutta erityisesti talvinen ajankohta ja ilmansaasteet tällä hetkellä mietityttää.

7
Balkanin maat / Vs: Makedonia - kokemuksia/vinkkejä
« : 27.10.2019, 17:25:09 »
Suunnitelmissa tehdä neljän päivän reissu joulukuussa Skopjeen. Kohde on minulle täysin tuntematon, mutta Googlella tuli ensimmäisenä vastaan, että ilmanlaatu on talvisin kamala.
Osaako joku kertoa kokemuksia; kannattaako joulukuussa lähteä Skopjeen? Pystyykö siellä hengittämään?

8
Balkanin maat / Vs: Albania
« : 25.06.2019, 09:47:57 »
Osaako joku kertoa tarkemmin kauppojen aukioloajoista viikonloppuisin Albaniassa(Gjirokaister, Himare)?

9
Kiitoksia vastauksista.
Hienoa, etteivät kaikki ole täältä vielä poistuneet some-kanaviin.

Pallontallaajista on ollut minulle vuosien saatossa hyvin paljon apua :)

10
Ok, hyvä juttu sitten, että tuohon sivustoon voi luottaa. Kiitos.

Toimiiko se käytännössä siis niin, että omavastuut (tässä tapauksessa 700€ ja 2000€) putoaa nollaan, kun otan vakuutuksen ihirecarinsurancelta?

11
Tuolla ei vaan taida olla Hertziä eikä Avista. SIXT:llä taas on omavastuu 700€. Hintaero minun tapauksessani on suunnilleen 150€.
Ajattelin nyt, että ottaisin auton SIXT:ltä ja siihen 3rd party vakuutuksen ihirecarinsurance.comista, jota en kylläkään ole aiemmin käyttänyt.

12
Olen vuokraamassa autoa Albaniasta ja vertailin hintoja. SIXT:llä hintaa tulee enemmän ja omavastuu on 700€, kun rentalcars-sivujen kautta saisi auton halvemmalla ja siinä on täyssuoja. RentalCars varaa auton ilmeisesti ´Sicily by Car´-firmalta.

Onko tuo RentalCars luotettava? Onko jollakin kokemuksia?
Toisin sanoen; uskallanko vuokrata auton sieltä? SIXT:stä minulla on vain hyviä kokemuksia.

13
Yleinen / Vs: Norwegian Air talousongelmat 2019
« : 18.02.2019, 12:28:08 »
Itselläni ostettuna parit Norwegianin lennot, joten siksi myös miettinyt tuota asiaa. Mutta tuo on totta, että jos nyt pelkää ja jättää siksi liput ostamatta, niin sehän tekee lentoyhtiölle hallaa. Ovat ilmeisesti aloittaneet ison säästökampanjan, jolla pyrkivät saamaan voitollisen tuloksen tänän vuonna.
Itsellä ei ole kokemusta, miten tuollainen konkurssi toimii, jos sellainen tulisi. Loppuuko joka-ikinen lento samalla ilmoituksella ja sillä päivällä vai lennetäänkö niitä esim. viikko tai kuukausi sen jälkeen?

14
Balkanin maat / Vs: Albania
« : 11.02.2019, 16:05:09 »
Okei, kirkkaampi vesi kiinnostaa myös, sillä tarkoitus on myös snorklailla. Joten enköhän minäkin tuonne Dhermin suuntaan lähde.

Löytyykö pallontallaajilla kokemusta autoilusta Albaniassa? Olen tähän mennessä lueskellut about kymmenen blogia ja lähes tulkoon jokaisessa suositus oli, ettei autoa kannata vuokrata, koska liikenne-kulttuuri on niin kamala sekä tiet kapeita/huonossa kunnossa, mm Llogara Pass:sta olen lukenut kauhutarinoita. Onko täällä kellään yhtään rohkaisevaa mielipidettä vai ollaanko samaa mieltä, että bussilla ja taksilla kannattaisi siirtymiset tehdä?

15
Balkanin maat / Vs: Albania
« : 05.02.2019, 09:32:37 »
Ilmeisesti Ksamilissa olisi hienoa hiekkaa, mutta se onkin sitten yleensä tupaten täynnä - ainakin parin blogin mukaan.

Muuten en Albanian Rivieran rannoista ole paljoakaan infoa löytänyt. Kiinnostaisi esim. mitkä rannat olisivat parhaita uimiseen ja snorklaamiseen tai onko jossain muualla hiekkarantoja kuin Ksamilissa? Ovatko Sarande ja Ksamil pahimpia turisti-rysiä, joissa ei mitään muuta olekaan kuin turisti-krääsää?

Ja jos ovat liian Tyhmiä kysymyksiä, niin voi hyvin sitten siirtää tuonne Tyhmät Kysymykset -osoioon :D

16
Eurooppa / Vs: Korfu
« : 03.02.2019, 12:49:24 »
Norwegianin lennot saapuu saarelle kahdelta yöllä ja lähes kaikissa budjetti-luokan majoituksissa, joita olen löytänyt, vastaanotto on öisin suljettu. Onko jengillä kokemuksia, kun olette saapuneet öiseen aikaan Korfulle, miten olette toimineet? Onko mahdollisesti majoitus-suosituksia? (majoitus tietokannassa niitä oli hyvin niukalti). Tai minkälainen kenttä siellä on, olisiko siellä hyvin mahdollista nukkua muutamia tunteja, kunnes päivä valkenee ja hotellit avaavat tai lautat alkavat kulkemaan?

17
Balkanin maat / Vs: Albania
« : 25.01.2019, 14:41:40 »
Albanian rivieran rantapaikkoja heinäkuulle olen tutkinut, mutta en ole vielä saanut tehtyä päästöstä eri paikkojen väliltä. Tällä hetkellä pyörittelen kohteita: Dhermi, Himare, Sarande ja Ksamil. Osaako joku neuvoa ja onko parempaa tietoa ko. kohteista. Rantapaikkojahan kaikki ovat, mutta erottuuko jokin em. kohteista selkeästi jostain syystä?

18
Eurooppa / Vs: Korfu
« : 17.01.2019, 15:58:50 »
Itsekin uskoisin, että siellä kaupungissa voisi olla paras majoitustarjonta ja kaupunki kiehtoo kyllä, mutta haluaisin myös käydä rannalla (ei tarvetta viettää koko päivää). Onko kaupungissa rantaa lainkaan, tai pääseekö sieltä helposti rannalle?

19
Eurooppa / Korfu
« : 17.01.2019, 14:41:16 »
Vinkkejä kaivataan Korfun saarelta.
Missäpäin saarta kannattaisi majoittua muutamaksi yöksi? Onko saaren eri osien välillä merkittäviäkin eroja?

20
Italia / Vs: Italian hintataso
« : 08.01.2019, 08:46:52 »
No mainitsemaasi vinkuintiaan verrattuna mikään maa ei liene halpa, mutta entä jos vertaa muihin Euroopan maihin (esim. majoitus, ruoka, olut, jäätelö, sisäänpääsyt etc.)?

Mainio ehdotus tuo autossa nukkuminen, mutta kuten mainitsin, niin tarkoitus kuitenkin ´elää mukavasti, kuitenkin budjetti-meiningillä´. Tarkoitin tällä sitä, että majoitus olisi halvemmasta päästä, mutta ei kuitenkaan autossa. Onko esim. Italiassa paljon hyviä/edullisia majoituksia maaseudulla?

Sivuja: [1] 2 3 ... 21