Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Viajar

Sivuja: [1] 2 3 ... 47
1
Jo ennen koronaa syystä_jota_tuskin_tarvitsee_mainita pistin lentomatkailun jäähylle, mutta matkakuumetta se ei laskenut. Jos joku tosiaan pistää uuden palstan pystyyn olen mukana ja lupaan jopa olla aukomatta päätäni ideologisen hörhöilyn tiimoilta.

Sitä paitsi täytyyhän sinne Lattareihin vielä päästä. Ehdottomasti lentämällä.

2
Muuan nimimerkki Ressireissari toisaalla:

"Tästä voisi muutkin ottaa oppia miten vastataan siihen mitä kysytään, ilman moralisointeja ja vittuiluja."3
Jaa jaa, juuri nyt tuntuu että mihin vain, minne ylipäätään voisi matkustaa! Vaikka Tallinnaan tai Tukholmaan. Nuo pohjolan täysin aliarvostetut, upeat helmet... Voisin melkein käydä läpi vanhan Ei ikinä -listani ja kelpaisi kummasti.

4
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 29.03.2020, 15:37:27 »
^ No voi nyt helvetti näitä. Se on sitten jännä, että muutamista asioista yksinkertaisesti ei voi koskaan mitään kritiikkiä esittää, koska se on "kateellisuutta". Taitaa olla todella hankala hyväksyä sitä, että ihan kaikki eivät ole lääpällään kalliisiin urheiluautoihin, turkiksiin tai nyt sitten vaikkapa maabongailuun.

Nimim. "Oikein todella viimeisen päälle kateellinen sijainnilla Koti"

5
Terveys ja turvallisuus / Vs: Koronavirus
« : 02.03.2020, 09:39:34 »
Kesän Irlannin reissun majoituksia en taidakaan vielä varailla. Ainakaan ilman ilmaista peruutusta, mikä ei Airbnb:n vakikäyttäjälle oikein onnistu.
Nyt on pakko myöntää, että asia alkaa rassata myös tällaista paatunutta varailijaa. Muutamat osuudet kesän reissussa kallistuvat hyvin nopeasti, joten olen alkanut niiden lunastamisen sitä mukaa, kun ne ovat myyntiin avautuneet. Juuri tarkistin, että minun matkavakuutukseni ei koronan takia sääliä tunne.

Itsestäni en jaksa olla pätkääkään huolissani, mutta toki noille rahoille muutakin käyttöä olisi voinut olla.

6
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 21.12.2019, 08:39:05 »
Yöjuna saapui juuri Itävallasta Italian puolelle. Vettä sataa.  Tunnin päästä Venetsia. Kupissa kohta junaisännän tarjoilemaa kahvia.

7
Yleinen / Vs: joulumuistoja
« : 18.12.2019, 22:06:33 »
Minulle joulu on palkallisia vapaita kalenterissa, ja se ehdottomasti menee Suomessa hukkaan. Viimeisen 20 vuoden aikana on ollut hyvin vähän hukattuja jouluja. Joskus niin käy, koska ihan kaikkea ei saa päättää itse. Onneksi nyt ei ole niitä jouluja.

8
Tilanteen omituisuutta lisää se, että alkuperäiselle lennolle korvaavaksi tarjottu lento on edelleen olemassa. Tästä LH ilmoitti sähköpostissaan, johon en vastannut, koska uusi vaihtoehto sopi. Minun varauksestani tuo meno oli jossain vaiheessa kuitenkin kadonnut, aspan sanojen mukaan lehtoyhtiön perumana.

9
Lentomatkustus / Lentoyhtiö perui lennon ilmoittamatta!
« : 01.12.2019, 17:43:19 »
Mitähän tässä nyt tapahtui?

Varasin lennon jouluksi Firenzeen jo huhtikuussa. Eilen halusin tarkastella lentoa lentoyhtiön sivulla, mutta varauksessa oli jäljellä pelkkä paluulento. Jo samana iltana soitin Lufthansan aspaan, jossa selvisi, että lentoyhtiö oli perunut menolennon.

Asia on nyt, puolen tunnin linjalla roikkumisen ja melkoisen pitkän hissimusiikin kuuntelun jälkeen kunnossa, mutta oikestaan missään vaiheessa minulle ei selvinnyt mitä oli tapahtunut. Kauan sitten tuli ilmoitus aikataulun muutoksesta (niin kuin yleensä aina, kun lennot on ostettu noin hyvissä ajoin etukäteen), mutta en reagoinut siihen, sillä muutos oli kohtuullisen pieni.

Opin tässä nyt erittäin tärkeän läksyn, mutta edelleen olen hyvin hämmentynyt. Lufthansa! Miten on mahdollista?

10
Yleinen / Vs: Käteisnostot Etelä-Amerikassa
« : 17.09.2019, 10:46:12 »
Ihmiset pystyivät matkustamaan rahatukon kanssa jo silloin, kun kortteja ja rahaseiniä ei oltu edes keksitty.
Ihmiset pelasivat matkasekkien kanssa ajalla ennen kortteja ja rahaseiniä. Jos jaksoi pitää kirjaa sarjanumeroista, oli edes mahdollisuus saada korvausta varastetuista sekeistä. Kymppitonni raakana rahana reissun päällä on täyttä idiotismia.

11
Junamatkustus / Vs: Reilaus koiran kanssa. Vinkkejä.
« : 08.03.2019, 14:22:20 »
Jos täällä ei tärppää, kannattaa ehkä yrittää myös Fb:n ryhmässä Maata pitkin matkustavat. Siellä on hyvin vilkasta keskustelua junamatkailusta Euroopassa.

12
Yleinen / Vs: Reissut/Matkat, jonne ette mene?
« : 03.03.2019, 16:33:50 »
^ Myönnettäköön, että minulle Thaimaa oli pitkään ei-koskaan -maa. Sitten aloin itsekin kaivata ehdottomuudelleni perusteluita ja kun sattui Kiinan matkalta aikaa jäämään (ja siinä kulmilla sopivasti jo oltiin), löysin itseni Koh Changilta. Olihan siellä nättiä, helppoa ja ruoka oli järjettömän hyvää, mutta enää ei tarvitse mennä. Syykin on nyt itse koettu: ihan liian tylsää, että toistamiseen tuollaiseen paukkuja tuhlaisin.

Tarkennan vielä, että kyse on nyt nimenomaan tämän tyyppisistä saarirantakohteista, eikä kaikesta Thaimaassa.

13
Yleinen / Vs: Kaukomatkailun eettisyys
« : 16.01.2019, 08:41:09 »
En ehkä missään muussa säikeessä tällä palstalla viitsisi aiheesta näin avautua, mutta kun teemassa jo ollaan, jatkan siis.

Itse en ole kokenut lentomatkailusta syyllistämistä mitenkään huonona asiana. Ymmärrän hyvin niitä, jotka niin kokevat, mutta minulle tämä on selvästi ollut lähinnä mielenkiintoinen haaste pyrkiä löytämään hitaampia tapoja päästä perille. Lähdin mukaan joukkohypetykseen ja julistin itselleni lentolakon. Jos nyt vaikka kaksikin vuotta onnistuisi olemaan lentämättä, se olisi kohdallani jotain aivan järkyttävän ennenkuulumatonta.

Ja kas, junareittien selvittäminen on ollut erinomaisen virkistävää ja mielenkiintoista! Toistaiseksi koen saaneeni enemmän.

Tosin helppohan tässä on uhota, kun palasin Etelä-Amerikasta (lentäen) vasta kuukausi sitten...

Ja mainittakoon, ettei minulla ole pienintäkään tarvetta arvottaa toisten valintoja. Keskityn omiini.

14
Yleinen / Vs: Kaukomatkailun eettisyys
« : 15.01.2019, 16:02:36 »
Eiköhän keskustelu ole lähinnä pyörinyt nimenomaan sinunkin mainitsemasi matkustustavan, ei kohteen ympärillä. Sikäli Eurooppaa voidaan pitää "parempana", että sinne eurooppalainen helpommin pääsee ilman lentämistä. Eli jos lentämistään haluaa karsia, kannattaa paukut säästää kaukomatkailuun ja olla reissussa pidempään. Ei se nyt mitenkään lähtökohtaisesti ihmiselle huonoa tee, että joskus poistuu katsomaan miltä maapallon toisella puolen näyttää.

Henk.koht. pidän Suomea (luontomatkailua lukuunottamatta) valtavan tylsänä matkailumaana, mutta minussa varmasti onkin jotain vikaa.

15
Marokko / Vs: Autolautalla Marokkoon
« : 13.01.2019, 20:11:17 »
Juu, sivu on tuttu. Kaipaankin omakohtaisia kokemuksia. Kaikki tuolla kulkevat alukset eivät välttämättä ole ihan vimpan päälle.

16
Marokko / Autolautalla Marokkoon
« : 13.01.2019, 18:15:22 »
Olisi lievää kiinnostusta matkustaa meritse Marokkoon. Ei kuitenkaan lyhintä reittiä Espanjasta, vaan joko Ranskasta tai Pohjois-Italiasta. Löytyykö kokemuksia?

17
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 11.12.2018, 23:22:03 »
Mendoza, Argentiina. Lasissa lähitilan Malbecia.

18
Tyhmät kysymykset / Vs: Kiina viisumi
« : 10.12.2018, 13:00:50 »
Kaikkien 14-69 -vuotiaiden, kyllä.

19
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 05.12.2018, 22:11:18 »
Buenos Aires ja cerveza Quilmes.

20
Tyhmät kysymykset / Vs: AirFrance ja matkalaukut
« : 25.11.2018, 15:41:32 »
Minusta AF:lla on hyvinkin toimivat nettisivut. Omalla varausnumerollasi voit tarkistaa matkatavaratilanteen.

Sivuja: [1] 2 3 ... 47