Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kiirus

Sivuja: [1] 2 3 ... 14
1
Itse ostin ison kuvan helsinkin asematunnelista jostain kaupasta. En tiedä onko kauppaa enää, kun ostosta on niin monta vuotta. Liimasin liisterillä vanerin päälle ja listat reunoille. Voihan tuon kiinnittää vaikka korkkilevylle.

2
Keskustelusta tulee vain ilmoitus piilevästä pahasta, eikä keskutelua pääse näkemään.

Tälläinen ilmoitus
Google Chrome on estänyt pääsyn tälle sivulle osoitteessa www.pallontallaajat.net.
Sisältöä osoitteesta thehypefactor.com, joka on tunnettu haittaohjelmien jakelija, on lisätty tähän verkkosivuun. Siirtyminen tälle sivulle nyt tartuttaa todennäköisesti tietokoneeseesi haittaohjelmia.

Täs on keskustelu
http://www.pallontallaajat.net/pt3/keskustelu/index.php?topic=8776.380;topicseen

3
tuo tori.fi on juts aika maailmanlaajuinen.
Sivun alalaidasta.
Lainaus
Tori.fi ulkomailla: Australia | Belgia | Chile | Espanja | Filippiinit | Indonesia | Intia | Italia | Itävalta | Kreikka | Malesia | Peru | Portugali | Ranska | Ruotsi | Sveitsi | Unkari | Viro
Ei vaan taida saada kerralla kaikkiin maihin viestiä.

4
Marokko / Vs: Marokko, perhemajoitusvinkki
« : 26.03.2013, 14:36:08 »
Halvimmillaan nukuttiin hostelleissa kattoterassilla teltassa 50 dim, joka sisälsi aamupalan.
Vähän hienompaakin löyty 300 dim / 3 hlö sis aamupalan.
Yö tuolla on vähän viileitä, mut niillä on yleensä tarjolla ilmanlämpötilaan sopiva määrä peittoja. Saharassa tarvis teltassa 2 paksuu peittoo, kun rannikolla selvis yhdellä ohuella.

Suurin osa pakallisista varmaan majoittaa porukkaa, jos vähän aikaa hengaa niidenkaa. Saattaa saada yöpaikan ihan vain tarjoomalla koko perheelle ruuat.

Täs maassa on kyl yksityisyritteliäisyys hyvin havaittavissa. Kukan tahansa järjestää sulle minkä tahansa palvelun, kun saavat siitä vähän rahaa.

5
Marokko / Vs: Halpaa lentoa / matkaa marokkoon
« : 26.03.2013, 14:29:28 »
Käytiin Marokossa hintaan 512€. Lennettiin Norwegianilla meno Hki-Oslo-Marrakech ja tulo Marrakech-Tukholma-Hki.
Ei olleet halvimmat, mut toimiva yhteys.

6
Marokko / Vs: Marrakesh - Fez - Essaouira - Atlas vuoret
« : 26.03.2013, 14:23:52 »
Marokon reissu on takana, jonka turvin voin suositella maata. Lennot Marrakechiin yö siellä sit reissulle 2 yö atlasvuorilla, 3. yö saharassa, merzougassa, 4. takas marrakechiih, 5.&6. Essaouirassa ja 7. taas Marrakechissa. Kaikki paikan oli kivoja, joten noita kaikkia voi suositella. Matkalla tömäämien tyyppien mukaan Fes olis myös kiva. Casabanca ei saanut mairitteluja, myös pienimmät kylät voivat olla hankalia matkustaa, jollei ranska tai arabia taivu.
Bussit meni hienosti. Testattiin vain Supratour.

7
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Guatemala
« : 16.01.2013, 13:54:31 »
matkasin toisinpäin antiquasta rio dulcelle, kyl siinä valoinen aika suurinpiirtein meni. Päässee varmaan päivässä atitlanille, jos bussilla meinaan san pedron kylään ei kerkee, mut vastarannalle ja veneellä yli onnistunee. Mikäli niitä veneitä meni iltasin. Tosin yöpaikkoja löytyy vastarannan kylästäkin... nimi ei nyt muistu millään mieleen.
Nuo siis kanabussilla, ja useampi vuosi sitten.

Shuttlella nopeemmin.

8
Marokko / Halpaa lentoa / matkaa marokkoon
« : 01.04.2012, 09:00:29 »
Mitä ihmettä on tapahtunut, kun en löydä valmismatkoja marokkoon? Ei ainakaan aurinkomatkoilla, tjäreborgilla ja arealla ollut tälläsiä. Kun lentoja kattoo, hinnat on vähintää 1000 € luokkaa. Onko minulta jäänyt joku uutinen huomaamatta? Onko maassa jokun poikkeustila, kun sinne turismi ainakin suomesta on loppunut?

9
Etelä-Amerikka / Vs: Etelä-Amerikan matkabudjetti
« : 20.02.2012, 18:38:33 »
En nyt mee vannomaan, kun ei kyseisissä maissa ole käynyt. Mut jos ei mitään ihmeempiä ostele, niin luulisin teidän pärjäävän. 30€ päivä ja jos sen kertoo 2,5hlö ja 14vrk tekis se reilun tonnin, joten kahdella pitäs pystyy jo tekemään aktiviteettejä ja asumaan vähän paremmin.

10
Matkaseuraa / Vs: purjehtien Karibialle, tuu mukaan!
« : 31.01.2012, 11:43:53 »
Vau.. olispa vähän eri tilanne elämässä, niin lähtisin heti.

11
Jos vastaavat autot maksaa suomessa 500-700€ esim. http://www.nettiauto.com/citroen/xantia/4504615 ,niin eiköhän saksasta jossa on pienmpi autovero lähde ihan hyvä tuon hintaluokan auto tolla rahalla.

Mitenhän noi vakuutukset? jos ostat auton saksasta punasilla kilvillä, sul olis vakuutus kuukaudeksi jolla ajaa euroopassa. Mites Afrikassa?

12
Mä oon käynyt Samarassa ja ei oo myöskään hyvä snorklailuun, surffailuun kylläkin. Omien kokemusten perusteella Karibian puoli parempin snorklailuun, mut ei oo kokemusta juuri costarican kokhdalta. Tietty jotain sopivia (vähemmän aaltoja) kohtia löytynee tyynemeren puolelta löytynee.

13
Espanja / Vs: Asunto Gran Canarialta kuukaudeksi
« : 27.12.2011, 09:28:52 »
Juu sama täällä tulin äskenttäin amerikaansista, jossa oli paljon vuokralla ja myytävänä. Samoin giganteksella, silensiossa ja  medainossa. Sama kohtalo vaivannee kaikkia saaria, rakennusprojektit jäässä, myytävien asuntojen hinnat vielä pilvissä eli vuokralla asujalle halpaa.

14
Ensimmäiseksi tulee mielee, autoksi mahdollisimman yksinkertaista tekniikkaa sisältävä, jota voi korjata itse ja paikalliset hemmot.

15
Espanja / Vs: Asunto Gran Canarialta kuukaudeksi
« : 25.12.2011, 12:37:45 »
Vielä tuosa normivuokrauksesta, niihin tuskin tulee mukaan mitään huonekaluja sunmuuta keittovehkeitä. Vuokraukseen vaan huonekalustettuna tai sit huoneistohotelli, jonka luulen myös saavan vuokralle alle tuon 500€/kk.

16
Aasia / Vs: Vinkkejä Vietnamiin
« : 04.11.2011, 13:21:10 »
Luin jostain, että skootterilla ajamiseen tarvitaan vietnamilainen ajokortti, EU- tai kansainvälinen kortti ei kelpaa. Pitääkö tämä paikkaansa?
Tuskin, mutta varmaa tietoo mulla ei ole. Itte kyllä ajelin, eikä vuokraamossa ainakaan kyselleet ajokorttia. Passilla sai ja rahalla sai mopon mukaan.

17
En suojaa mitenkään. Eipä oo kyl koskaa tullut mielee kokoasia. Ihme kuumotuksia ihmisillä  ???

18
Aasia / Vs: Purukumia Singaporeen?
« : 29.10.2011, 14:12:38 »
Kiirus, koska lapsi on jo 2-vuotias! Vauvat syö tuttia ja juo pullosta.

No ei tuo antanut ajatusta avaavaa vastausta edelleenkään. Olipa lapsi minkäikäinen hyvänsä, jos miettii sitä tilannetta että lapsi vinkuu kun korvan on lukossa vaikka asia voisi korjautua tutilla.

19
Aasia / Vs: Purukumia Singaporeen?
« : 27.10.2011, 18:05:02 »
Jos joku kuitenkin kertoisi mitä ne "tuhannen parempaa keinoa pitaa korvat auki kuin purkka" on, kun kyseessä on alle 2-vuotias lapsi. Tutin ja tuttipullon voi unohtaa heti.
Miksi tutti ja -pullo pitää unohtaa?

Jos jotain pitää jauhaa, tiukempi toffee auttaa vääntelemään leukoja jonkin aikaan.

20
Mä laittasin bannin sähköpostiin ja unohtaisin jutun. Tai ehkä kävisin laittaa vittumaiset arvostelut ennen sitä sekä pistäsin postia että mulle ei vittuilla.

Sivuja: [1] 2 3 ... 14