Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Haadrin

Sivuja: [1]
1
Kanada ja Yhdysvallat / Miami
« : 03.09.2007, 02:06:21 »
Moro! Itse olin tyttöystäväni kanssa Miamissa viime helmikuussa. Sawgrass mills:issä ja dolphins mall:issa tuli käytyä ostoksilla ja voin lämpimästi suositella molempia jos shoppailusta pitää(itse en niin hirveästi:). Tosin jos varaat pitkän päivän (tai pari kolme) tuonne Sawgrass millssiin niin ei sinun juuri muualle tarvitse lähteä shoppailemaan,aivan järkyttävän iso paikka ja varmasti löydät kaikki mitä tarvitset(jussi paidasta-Gucciin:) Vaivattomin tapa päästä sinne on todennäköisesti auton vuokraaminen. Matkaa Miamista sinne taisi olla n.60km. Meillä oli vuokra-auto+navigaattori ja liikuminen oli mielestäni erittäin vaivatonta. Itselläni ei ole tietoa julkisilla kulkemisesta mutta kavereilta kuullut,että ei ole helpoin tapa liikkua kaupungissa(jos jollakin on parempaa tietoa siitä niin kertokaa ihmeessä). Hotellimme sijaitsi south beachilla ja siellä tuli kävellen kierreltyä aika paljon. Kadun varressa näkyi jonkin verran eri matkanjärjestäjiä jotka tekivät retkiä ympäri Floridaa. Ise kävimme Evergladen suolla ja Key westissä tosin vuokra-autolla. Molemmat olivat todella käymisen arvoisia paikkoja. Tie Key westiin oli todella mahtava. Jos olet menossa Universal Studioille tai Cape Canaveraliin kannattaa sinun varata matkaan aikaa enemmän kuin yksi päivä koska edestakainen matka on n.700-800km. Seminole hard rock casino ft.lauderdalen lähellä on kanssa käymisen arvoinen paikka. Toivottavasti näistä tiedoista oli jotakin hyötyä. Kysy ihmeessä jos tulee mieleen jotain kysymyksiä,en keksi tähän hätään muuta :D

Pikku lisäys vielä,leikin googlella aikani kuluksi ja löysin tämmöisen linkin http://www.sawgrassexpress.com/. :D

2
Thaimaa / huhtikuussa Thaimaahan/kuumuus?
« : 26.11.2005, 17:39:27 »
Itse olen ollut kahtena vuotena peräkkäin toukokuussa thaimaassa. olin koh samuilla ja koh phanangilla eikä itse ainakaan palanut kertaakaan vaikka rannalla tuli makoiltua melko reilusti. keskipäivällä tosin kannattaa vähän vältellä aurinkoa. muutenkin low season hyvä aika matkustaa koska bungalowit ym muut retket halvempia. LÄHDE IHMEESSÄ    :shock:

3
Tansania / Tansania
« : 13.11.2005, 00:01:20 »
Hei vaan kaikille! Suunnitteilla olisi muutaman viikon matka tansaniaan ja zansibarille. Tarkoituksena olisi myös käydä serengetin luonnonpuistossa. onko kenelläkään kokemusta serengetin safari retkistä ja niiden hinta tasosta ja siitä mikä on paras tapa matkustaa dar es salaamista serengetin suuntaan! kiitoksia jo etukäteen 8)

Sivuja: [1]