Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Piez

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
2
Maailmanympärimatkalla tapasin kaksi jenkki tyttöä Kuola Lumpurin hostellissa. Kaksi viikkoa myöhemmin tavattiin ja mentiin pizzalle Lake Toballa Sumatralla. Oltiin oltu yhteyksissä ja tiesin, että tavattais joten ei siinä mitään. No seuraavaksi Balilla törmään yhteen canadalaiseen ja kun olemme kahvilla paikalle ilmestyy toinen Kuola Lumpurin tytöistä jonka tapasin myös Toballa. Heitämme hyvästit viikko kuluu. Tytöistä ei kuulu mitään. Menen takasin Kuola Lumpuriin samaan hostelliin siellä törmään toiseen jenkkityttöön jonka tapasin aiemmin samassa hostellissa KL:ssä ja Toballa mutten kuitenkaan balilla.

Viikkoja kuluu. Olen jumahtanut Tonsain rannalle Thaimaahan. Kaukaisuudessa näkyy tuttu naama. Canadalainen jonka tapasin balilla. Tässä välissä ei olla oltu minkäänlaisissa yhteyksissä. Koska tämä ei ole selvästi vielä tarpeeksi iso sattuma paikalle ilmestyy myös jenkkityttö, jonka tapasin Kuola Lumpurissa, Toballa, Balilla ja nyt Thaimaan Tonsain rannalla.

Maailma on pieni.  8)

3
Olettekos kuulleet... / Vs: Madventures jatkuu
« : 19.04.2009, 23:38:51 »
http://www.youtube.com/watch?v=x-foWF-RUYU&feature=channel_page
Pojat avautuu. Extremematkailu on niin v**** hienoa :|

4


Ja toinen kysymys, jos olivat, voivatko ne nyt olla siis minun omassa kodissani ja sangyssani ?
Voivat. Hirvea tilanne. Olin viikko sitten tuttavalla Shanghaissa miljoonakampassa, olin yyber varovainen, koska on aiemmin ollut bugeja, ja tiedan vittupaista paljon. Talla kertaa ei ollut puremia kuin vasta yovyttyani useamman paivan kaverilla. Tays katastrofi. Miljoonakammppa siis. kaikki kampassa huonekkalut yms. ties kuinka monen tuhannen arvoisia kappale. Nyt jo Japanissa. Ja tullut viestia , etta kaikki pitaa myrkyttaa havittaa kampasta. Ei oo ikina ollut nain hirvee fiilis oman kommahdyksen takia. Porukka raivoissaan laskussa monta nollaa.  :-[ :-[ :-[ :'(

5
Junamatkustus / Onko reitissä järkeä?
« : 22.02.2008, 03:22:01 »
Oman reilini reitti: Amsterdam, Pariisi, Barceloona, Nizza, Como-järvi , Napoli, päivä junassa, Praha , Berliini.
Kotimatka "juosten"koska rahat olivat lopussa: Rostok, Malmö, Stokis, Helsinki vain 3,5 päivässä. :P
Aikaa meni 36 päivää.

Jos tämä on eka reilisi ymmärrän, että haluat nähdä mahdollisimman paljon. Niin halusin minäkin. Pysähtyminen on kuitenkin tärkeää. Napoli ja Praha antoivat paljon koska käytin eniten aikaa niihin.

Nopea aikataulu stressasi pidemmän päälle ja seuraava reissu on paljon väljempi. Ottaisin ainakin kolme kaupunkia pois. Lennä vaikka Berliiniin. Älä noudata orjallisesti reittiä/ aikataulua (eli ei niin että yksi päivä siellä ja kaksi täällä)  vaan lisää ja skippaa kaupunkeja lennossa. Valinta on lopulta sinun, luota intuitioosi.

6
14.8 lento sydneyhin  8)

7
Yleinen / Elämäni matka.
« : 12.02.2008, 15:58:08 »
Kiitos Mitjo :D
Lainaus käyttäjältä: "Dominox"


Kannattaa sitten elää sniiduillen siellä missä pystyt koska tuo 23e/päivä ei tule riittämään USA:ssa ja olet siellä kuitenkin 1,5kk.
Joo totta olet aivan oikeassa. Tänään varasin liput ja sain yllätykses vielä Aasian, Amerikan sisäisiä lentoja ilmaseks, jotka kuuluukin tohon pakettiin  :D. Tosta 2000e varmaan siis jää tonni USA:n joten Usassa päivä budjetti olis +30€. Kaakkois aasiassa pystyy elämään mukavasti 10-15 €päivä monessa kohteessa, joten siinä säästän loppumatkaan. Myös Australiassa minulle on tarjottu ilmainen majotus kaverilta kuukaudeksi Sydneyn liepeiltä.

En meinaa pysyä nahoissani, kuume on kova. Lähtö 25 tätä kuuta( helmikuu). Kaksi viikkoa    :)  :)
PS: myös Japanista ja Canadasta olisi ilmaista majoitusta tarjolla.  :)

8
Yleinen / Elämäni matka.
« : 12.02.2008, 04:10:47 »
Lainaus käyttäjältä: "Piez"
Aiai taas on niin addiktiivista seurattavaa suomi-pojalle, joka tykkää itsekkin maalailla taivaanrantaan.

Maailman ympärimatka on itselläkin ollut haaveena pienestä pitäen ja kun on kasvanut on myös saanut huomata, että se unelma  on saavutettavissa. :)
Mitä omaan maailman ympärimatkaan tulee niin olen välillä kelaillut joskus lukion jälkeen lähteväni. 3,5 vuoden opiskelijana lähtö olisi tammikuussa 2008. Todennäköisesti tämä unelma jää kuitenkin odottamaan, ja olen ajatellut supistaa sen puolen vuoden Aasian reissuun. Aika näyttää. :) Täällä pallontallaajien keskuudessa, on kiva nähdä, että on muitakin, jotka ajattelevat lähdöstä sanoin kuin minä. Kaverit ovat keskimäärin sillä linjallla ettei lähdetä ennenku tulevat jatko-opionnot on ohi. Itse en jaksa odottaa.  :)

Pakko lainata itseäni ja hehkuttaa, että unelmat toteutuvat joskus yli odotusten.

Voitin maailmanympärilennot viidelle kohteelle vuodelle 2007 messuilta. Matkan sain siirrettyä vuodelle 2008. Kovan töissä puurtamisen ja tuskallisen lukiosyksyn jälkeen rahat ovat kasassa, koulu ohi,  lykkäys inttiin saatu ja rokoutukset sun muut hoidettu. Tänään varaamaan lentoja. Lähtö toivottavasti jo 25. tienoilla eli kahden viikon päästä. Pääsen viimein lehatamaan vapauteen kivensisästä(rakennustyömies 50m Helsingin alla :D).

Suunitelma: maailmanympäripassin 1 lento Sumatralle seuraava lento elokuussa Tokiosta Sydneyhin. Lokakuussa Tongalle ja Samoalle. Lopuksi USAn halki San Franista Nykiin ja toivottavasti ehjänä kotiin jouluksi. Aikaa 10kuukautta. Rahaa 7500 plus 1500 masterkardilla. Eli 9000. Päiväbudejetti keskimäärin 23e( 7000/300) loput 2000e menee matkustamiseen lennot/junat/bussit, yllätyksiin ja amerikan ihmeisiin. Ausseissa tarkoitus tehdä työtä rahasta / majapaikasta :P

Rokotukset:
Polio
Jäykkäkouristus
Lavantauti
Japaninaivokuume
A ja B hepatiitit
Meningokokki

Kohteet 1. kaakkois-aasia ja japani 6kk 2. Aussit 1,5kk 3. 4. tonga  ja samoa reilu kk 5 USA 1,5 kk 8)

9
Yleinen / Vuoden traveller 2008
« : 04.01.2008, 02:16:12 »

10
Terveys ja turvallisuus / Maitohappobakteerit/aivopesu
« : 21.08.2007, 00:33:40 »
Mulla toimii eikä muuten kiinnosta onko plasebo joka toimii, vai mikä. Reilillä pari kertaa tuli sekava olo vatsaan ei kun  maitohappobakteereja vaan suuhun. Ei kertaakaan ripulia aina helpotti. Jälkikäteenhän ei muutenkaan näiden pitäs toimia?  Näihin uskon ihan sama vaikka mitä sanotte  :P

11
Miltä vuosilta?

Unohda, käsitin väärin  :lol:

12
Moi kaikille. Lähti matkamessuilta onnettaren suosiollisella
avustuksella  maailmanympärilentopaketti kahdelle messiin. Lähden
yksin matkaan ja toinen lippu on käyttämättä.

Ehdot: 5 stoppia  ja kotimatka kuuluu pakettiin(ei kilometrirajoitusta, mutta ei myöskään backtrakkinggiä)

Esim Helsinki-frankfurt->Bombay, maitse Katmanduun,
Katmandu->Bankok-->Auckland-->Cuzco--vaihtokaupuki-->Jamaika
Greenisland--->Helsinki. Siis vaihtokaupunkeja ei lasketa stopeiksi,
ja ei tarvitse jatkaa siltä kentältä johon laskeutui. Tämä ei siis ole oma reittini vaan esimerkki.

Itse luultavasti yritän mennä mahdollisimman paljon maitse ja käyttää
muutamia omakustanteisia esim aasian sisäisiä halpoja lentoja.

Kaikki kiinnostuneet informoikaa niin keskustellaan lisää. Matka on  Star alliancen (maailman suurin lentoyhtiö allianssi) hoidetaan Sas/blue1:nin kautta. Koska kyseessä on voitto matkamessuilta pitää varmistaa voivatko reitit edes olla erilaiset, jo ei asia hankaloituisi. Oma reittini koluaa Aasiaa 4-6kk Australiaa ja Uutta-Seelantia 2kk. Ja Etelä-/Väli-Amerikkaa 4kk. Jos jollain on samanlainen mielessä, asia olisi helppo mitä nyt lentokentillä joutuisi törmäämään joskus toiseen Suomalaiseen  :wink:.

PS: Interrail aikaisempana kokemuksena, ensimmäinen todella iso reissu edessä ja matkakuume on kova.  8)

Hinta sovittavissa.

t.Otto

13
Junamatkustus / liian mahtiponttinen matkasuunnitelma?
« : 18.06.2007, 19:32:22 »
Reilusti puolet kun ottas pois ni alkais toimia.  Kannattaa miettii tarkkaan, koska jos on noin kireä aikataulu, ei ole aikaa yllätyksille.  Toivottavasti niitä tulee, koska ne ovat matkan suola. Perussääntö on, että niitä tulee aina.  :)

14
Yleinen / Opiskelu vai reissaus
« : 18.06.2007, 19:25:40 »
Lainaus käyttäjältä: "Mona"
Itselläni on ollut sama ongelma jo pitempään. Ensi vuonna olisi tarkoitus lähteä lukiosta onnellisena YO-todistuksen haltijana, ja sen jälkeen kesäkuussa reilaamaan, saatuaan ensin opiskelupaikan jonka siis voi (kuulemma) jättää vuodeksi varalle ja olla vain kirjoilla.

Vaikeuksia aiheuttaa se, että syksyllä 2008 alkaa kuitenkin armeija (vapaaeht., olen nimittäin tyttö) ja veri vetää reilauksen ohessa muutenkin maailmalle, kuten välivuodeksi ulkomaille tai jotain. Kireän aikataulun ja niin monen haaveen takia taitaa välivuosi vielä intin jälkeen kuulostaa saavuttamattomalta haaveelta... :( Reissauksen ja opiskelun väliltä siis vaikea valita, varsinkin tässä tilanteessa, eikä vapaa-ajasta taida seuraavan kolmen vuoden aikana olla tietoakaan.. :D

Itsepä kuitenkin aikatauluni teen...

-Mona-
Löysää höyryjä. Oot nuori ja sulla on aikaa. Ehdit matkustaa paljon mikäli haluat.  :wink:

15
Yleinen / Yksin matkassa
« : 17.06.2007, 18:11:13 »
Maailmanympäri 2008 edessä, näyttää siltä, että yksin mennään, ei löydy sellasta kaveria jolla ois aikaa, motivaatiota ja samaa paloa matkustamiseen kun mulla. Välillä tuntuu siltä, että tarvitsi kaveria kipeästi, mutta hyvät kokemukset yksin reissaamisesta euroopassa muistuttavat vapauden tunteen huumasta. Toisaalta myös kaverin kanssa koin runsaasti huippu hetkiä euroopassa. Pitää varmaa yrittää myydä toinen lippu, koska rond the world tikettejä voitin matkailumessuilta kaksi.  8)

16
Välivuosi on sanana per**leen ärsyttävä, inhoan sitä. Tulee kuva kuin se olisi irroitettu elämästä: heitteillä oloa, eli negatiivista tyhjäkäyntiä niille, jotka eivät heti olisi päässeet jatkamaan opinahjoa. Opinahjoa, joka muodostui osalle selkeäksi jo yläasteella. Todellisuudessa elämässä ei ole välivuosia lainkaan. Elämä on nyt, tänään, opintojen kanssa tai ilman. Monet unohtavat sen, suorittavat suorituksen takia. Jotta joskus myöhemmin suoritusten jälkeen, pääsisivät määränpähänsä, menestyvään elämään. Tämä ajatusmalli ei ole todellisuutta eikä elämää arvostava.

Määränpää itsessään ei ole todellinen. Se on tavoite. Idea siitä millainen tulevaisuus voisi gloriassaan olla. - Sitten olen onnelinen.

Seuraa siis omaa polkuasi opiskellen, töitä tehden, matkustaen, itseäsi toteuttaen, mitä ikinä, mutta ennen kaikkea eläen jo tässä hetkessä. Välivuosia ei ole olemassa. Elämä on todella matka ei määränpää.

17
Terveys ja turvallisuus / Rokotuksista
« : 06.06.2007, 23:18:38 »
Halvin rokotusasema stadissa? Onko kellää idistä?  :P

18
Yleinen / Maailman kaunein kaupunki?
« : 08.05.2007, 10:23:02 »
-Helsinki, oma koti kullan kallis ja varsinkin kesällä tosi jees.
-Praha, massiivisista turistivirroista huolimatta yksi ehdoton suosikkini.
-Amsterdam kolahti heti.
-Berliini, mahtava ilmapiiri korjaa muut puutteet.
-Napoli, mafiaa, kovuutta ja kauneutta samassa paketissa.

19
On luultu ruotsalaiseksi, tanskalaiseksi, aussiksi, saksalaiseksi. Vaaleatukka ja siniset silmät selittää, että yhdistetään pohjolaan.
Itse väitän tunnistavani niin suomalaisen kuin ruotsalaisekin helposti jopa kymmenien metrien päästä. Ulkonäkö+vaatetus+kävelytyyli   :D

20
Varusteet ja pakkaaminen / Must have mukana top 5
« : 13.04.2007, 12:37:14 »
Top5

1.passi
2.rohkeus
3.hymy
4.kamera
5.musiikki(mp3-soitin)

Sivuja: [1] 2 3 ... 5