Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - otl

Sivuja: [1] 2 3 ... 24
1
Aasia / Vs: Singaporesta rantalomalle marraskuussa
« : 16.01.2020, 08:19:19 »
tai sit vaan tanjong beach club sentosalla? säästyy matkustamisen vaivalta ja aurinko paistaa.

2
Yleinen / Vs: Montako maata vuodessa?
« : 14.12.2019, 09:36:12 »
taas tää aika vuodesta. tänä vuonna tuli reissattua yli oman tarpeen. 87,238 mi /  140396 km, eli kolme ja puoli kertaa maapallon ympäri. luonto kiittää luonnonystävää.

itävalta
japani x2
singapore
kiina x2
saksa x2
puola
latvia
viro
ruotsi
tanska
liettua
hollanti
belgia
ranska x2
suomi x4
venäjä
intia
sveitsi x2

3
Eurooppa / Vs: Tsekin pikkukaupungit
« : 10.11.2019, 19:21:57 »
Mitäs voisin tehdä tänæän Brnossa? Zoo on ehkä liian kaukana ja viereinen katakombi ei ehkä kiinnosta kun eilen kävin spilberkin rytmissä. Ratikassa en ole käynyt ku harvakseltaan on lippu automaatteja

kiertokäynti starobrno-panimolla mendlovo-aukion huudeilla tai mies van der rohen suunnittelema villa tugendhat, unescon maailmanperintökohde?

4
Kengät ovat myös miesten pukeutumisen perusta. Mukana pitää olla hyvät, tyylikkäät kävelykengät, joilla voi toki kävellä myös päivällä. Samoin suorat housut, kauluspaita ja useissa maissa myös pikkutakki on must, jos aikoo yleensä päästä sisään hyviin ravintoloihin ja klubeihin.

käytkö Lions-klubeilla, Rotary-klubeilla, vai setämiesten sikariklubeilla? :D kukin taaplaa tyylillään, mutta ylläolevaa nyt ei kannata ottaa minkäänlaisena yleisenä ohjeena. tennarit, pitkät housut ja teepaita -yhdistelmällä ei oo ikinä evätty pääsyä ravintolaan missäänpäin maailmaa, sisältäen yhdestä kolmeen tähden michelin-mestoja sekä katutasossa että pilvien yläpuolella.

5
Yleinen / Vs: Räätälöytyjä matkoja, ketä tekee
« : 16.10.2019, 10:06:40 »
Mitä matkatoimistoa tms. suosittelette, joka pystyisi tekemään räätälöidyn matkan?
Suunnittelilla Amerikan matka, New York ja Miami yhdistelmä. Ja haluaisimme ns. valmiin paketin.

Se on "kuka tekee"
 >:(


6
Times oli 22.000 jeniä vs edellä kerrottu. Varasin. Ihan hyvä säästö ja kaikkein toimivin sivusto.

Toivottavasti ei tule viime hetken lisämaksuja tai muita yllätyksiä.

oon kanssa joskus vuokrannu timesistä ja ihan asiallinen firma oli, kokemusta myös nippon rent-a-car, nissan, ja toyota.

innostuinpa nyt kanssa katsomaan tocoo.jp:stä, tietämättä päiviäsi arvoin marraskuulta neljä päivää, pick up fukuoka airport, jolloin löytyi useita tarjouksia, alkaen Budgetin compact hintaan 13182 JPY + 5000 JPY pakollinen No-operation-charge (NOC) vakuutus. jos tuohon sun jo varattuun 22000 JPY:hyn tulee päälle vielä NOC vakuutus niin ehkä kantsii tsekata Tocoo myös vielä. se on kokoojasivu joka myy yksittäisten vuokraamojen varauksia. olen käyttänyt pari kertaa, eikä kokemus ole eronnut mitenkään niistä kerroista kun olen varannut suoraan vuokraamon sivulta.

jos meinaat ajella moottoriteitä, kannattaa laskea tulisiko edullisemmaksi ostaa aikaperustainen kiinteähintainen moottoritiepassi. ainakin hokkaidolla jo 300km suuntaansa menopaluu maksaa moottoritiepassin neljäksi päiväksi.

7
Japani / Vs: Hokkaido
« : 30.09.2019, 16:43:50 »
kaikki tässä ketjussa mainitut hokkaidon ilmeisimmät käyntikohteet on käyty, nyt mietinnässä wakkanaihin päättyvä niemi ja siellä rishiri ja rebun -saaret, sekä, itärannikko (nemuro, kushiro, jne). onko näistä kokemuksia?

vastaan itselleni:  soyan alueella ei ollut oikein muuta mielenkiintoista kun sijanti sinänsä, matkalla wakkanaihin ja takaisin kyllä oli kivaa autiota maisemaa. okhotskin alueella, pohjoisrannikolla, monbetsussa oli borderline-mielenkiintoinen haavoittuneiden hylkeiden tai minkälie mursujen hoitola.  shiretokon kansallispuisto on kunnon erämaata, karhuja tienvieressä ja "villejä" onseneita, kuumottava yhdistelmä. raususta lähtevillä valasristeilyillä voi todella nähdä hyppiviä valaita. kushiron alueella io-vuorella on hieno mars-planeetalta näyttävä hell valley. paljon parempi kun noboribetsun vastaava, pääsee lähemmäs höyryäviä koloja. hot tip: vuorelle mennessä kantsii jättää höyryävään koloon kananmunia jotka voi syödä sitten tullessa. siellä on myös akan-järvi jonka pohjassa kasvaa sammalpalloja.

8
Japani / Vs: Kokemuksia Okinawasta
« : 30.09.2019, 16:35:13 »
paasaaren lahella (lyhyen lauttamatkan, olisiko ollut pari tuntia) oleva zamami on ehdoton suosikki! olin siella viime elokuussa ja ihastuin! saarella ei oman kokemukseni mukaan kay kortti, joten kateista mukaan.
p.s. ananaspuisto on melko turha kohde.

mä tykkäsin ananaspuistosta, sympaattisen nuhjuinen yleisilme vaikutti autenttiselta turistirysältä ja ovella myyty ananasjätski oli tosi hyvää. suosittelen kyllä kaikille okinawan-kävijöille.

9
ohhoh, unohtuipa raportoida tähän. no parempi myöhään kun ei milloinkaan. kiitos nimim. brasileirolle vinkeistä ja muistutuksesta!  kv-ajokortti tarvitaan ja tocoo-sivulta on tähän asti löytynyt parhaat diilit 4x4 / SUV malleille: nippon rent a car on yleensä ollut kokonaishinnaltaan halvin, ml. vakuutukset, ja jos on menty kolmannen osapuolen vakuutuksilla niin toyota on ollut edullisin. autolla mennessä on tullut nähtyä ihan erilaista japania verrattuna julkisilla tehtyihin reissuihin, esimerkiksi erilaisia outoja entisiä nähtävyyksiä, hylättyjä kyliä ja autoita taloja, eläkeläisten pitämiä pieniä puoteja joista tavarat on myyty jo vuosia sitten, ja muita vastaavia paikkoja joissa on kiva pysähtyä, mutta joihin ei julkisilla tulisi varta vasten mentyä.

10
Freedomen ei enää luvata toimivan Kiinassa. Jos matka kulkee Hongkongin kautta, voi ostaa Kiina-dataroaming simkortin, joka ohittaa sensuurisysteemit automaattisesti. Huomionarvoista on ehkä myös, että monien suomalaisten korkeakoulujen opiskelijat saavat ilmaiseksi käyttöönsä koulun VPN:n. Nämä toimivat todennäköisesti kaupallisia VPN:iä luotettavammin.

11
Tyhmät kysymykset / Vs: Palstan siivous
« : 17.08.2019, 09:50:38 »
"Kaupallinen yhteistyö"  :o ::)
"Elämys olivat myös leivät! Oli sekä voilla siveltyä herkullista nan-leipää että rapeita ohuita leipäsiä, joihin laitettiin päälle mangokastiketta. Ai että!"

re: matkailualan sisällöntuottajat, oliskohan niin että "voilla sivellyt ohuet leipäset ja mangokastike" on uusi "ihanan valkoiset lakanat ja raikas aamiainen"? :D

ps. missähän pääsis sivelemään aurinkorasvaa? myydään tjäreborgin lahjakortti! goa = ei turvallinen! finnairin bonuspisteet on huijausta!

12
Vuokraamon puolelta omavastuu ei putoa, koska et ole ottanut heidän vakuutustaan. Jos jotain tapahtuu, veloittavat sen luottokortiltasi ja sen jälkeen käytät omaa vakuutustasi.

joo, näin on. icarhireinsurancen vahvistuksen mukana tulee lista papereista joita tarvitaan jos pitää claimata. taisi olla vuokrasopimus, vahinkoilmoitus (vakiolomake), kuitti maksusta. vakuutusyhtiö lähetti kuitin sähköpostitse, skannasin loput dokumentit, uploadasin kaikki icarhireinsurancen sivulle. eivät kyselleet mitään ja rahat tuli muistaakseni muutamassa viikossa.

13
Tuolla ei vaan taida olla Hertziä eikä Avista. SIXT:llä taas on omavastuu 700€. Hintaero minun tapauksessani on suunnilleen 150€.
Ajattelin nyt, että ottaisin auton SIXT:ltä ja siihen 3rd party vakuutuksen ihirecarinsurance.comista, jota en kylläkään ole aiemmin käyttänyt.
voin suositella icarhireinsurancea, jossain toisessa ketjussa on kertomus siitä kun claimasin niiltä, toimi sujuvasti

14
yritän olla kuulostamatta nimim. bisnesmatkaajalta, mutta onko hintaero hertziin tai avikseen todellakin niin iso että kannattaa vuokrata joltain random italialaiselta pikkufirmalta joka mitä todennäköisimmin kusettaa joka käänteessä ja jonka tiskillä on pitkä jono ja huono asiakaspalvelu?

15
ainakin ennen pääsi junallakin, nykyään kai alkaen johor bahrusta sillan toiselta puolelta, ja voi olla että gemas:n asemalla pitää vaihtaa junaa.

16
Tyhmät kysymykset / Vs: Ekaa kertaa busineksessa
« : 04.04.2019, 10:02:45 »
en usko että siihen mitenkään erityisesti tarttee valmistautua pukeutumalla, varsinkaan jos tapoihin ei kuulu kulkea ranta- tai kuntosalivaatteissa julkisilla paikoilla. ite oon aina menny farkuissa ja teepaidassa, ehkä lippis päässä, ehkä käsimatkatavarat kangaskassissa. ei oo tullu mitään sanomista tai nyrpistelyäkään, edes finnairilla. matkustamohenkilökunta opastaa tarvittaessa istuimen säädöissä, ruokatarjoiluissa, jne, kannattaa rohkeasti kysyä.
Konservatiivisimmissa maissa on kyllä lukenut ihan suoraan loungen säännöissä, mitä vaaditaan pukeutumiselta. Yleensä olen nähnyt juuri pitkiä lahkeita / hihoja, olkapäiden peittämistä tai epämääräisyyksiä, kuten "siisti ulkoasu". Käytännössä kuitenkin smart casual on aina riittänyt.

re: "smart casual" , yritin tässä juuri sanoa ettei tartte kauluspaitaa pukea matkustusluokan tai loungeenmenon takia, jos nyt ei ole menossa ranta- tai kuntosalivaatteissa.

17
Tyhmät kysymykset / Vs: Ekaa kertaa busineksessa
« : 02.04.2019, 10:18:19 »
en usko että siihen mitenkään erityisesti tarttee valmistautua pukeutumalla, varsinkaan jos tapoihin ei kuulu kulkea ranta- tai kuntosalivaatteissa julkisilla paikoilla. ite oon aina menny farkuissa ja teepaidassa, ehkä lippis päässä, ehkä käsimatkatavarat kangaskassissa. ei oo tullu mitään sanomista tai nyrpistelyäkään, edes finnairilla. matkustamohenkilökunta opastaa tarvittaessa istuimen säädöissä, ruokatarjoiluissa, jne, kannattaa rohkeasti kysyä.

18
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 31.03.2019, 23:01:59 »
zurich, swiss business lounge, viimeinen vaihto, lasissa calvados

19
Matkaseuraa / Vs: Fiksua matkaseuraa hakusessa
« : 31.03.2019, 15:50:34 »
setä se haluaa levittelemään aurinkorasvaa.

20
Tyhmät kysymykset / Vs: Suomesta Kapkaupunkiin laivalla?
« : 31.03.2019, 15:34:50 »

Sivuja: [1] 2 3 ... 24