Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - annvan

Sivuja: [1]
1
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - ostospaikat
« : 10.01.2010, 17:40:24 »
Onko kenelläkään kokemusta Bicester Villagen outletista? Maksaako vaivan suunnata sinne päiväksi shoppailemaan?

Tattis jo etukäteen :)

2
Italia / Vs: Toscana / Rooma kesällä 2009
« : 23.07.2009, 16:11:38 »
Tervehdys,

Loistavia vinkkejä Toscanan tourneelle, kiitos niistä! Siena kuuluu myös meillä matkakohteisiin ja lähialueen viinitiloilla olisi tarkoitus pyöriä. Onkos täällä tietoa siitä, miten esim. Brolion tilalle pääsisi kätevästi julkisilla? Jotenkin suomalaiseen moraaliin pistää lähteä kiertämään viinitiloja vuokra-autoilla ja siksi olemmekin autoa ja kuskia vailla ;) Tra-in ilmeisesti tarjoaa jonkinlaisen ratkaisun asiaan..?

Toscanan lämpöä odottaen,
Anne

3
Italia / Vs: Rooma
« : 20.09.2008, 16:25:25 »
Heippa kaikki Rooma-fanit!

Olin ensimmäistä kertaa Roomassa tuossa syyskuun alussa, ja olipas kerrassaan upea paikka! Ennen reissua tuli ahkerasti luettua pallontallaajien vinkkejä ja monet niistä osoittautuivat erittäin hyödyllisiksi. Kiitokset siis kaikille aktiivisille Rooman kävijöille useista vinkeistä  :) Pizzeria Est Est Est oli vaan valitettavasti kiinni, kun viimeisenä päivänä olisimme menneet sinne herkuttelemaan...

Mutta otsikon mukaisesti tässä pari hyväksi havaittua vinkkiä Roomaan matkaajille. Ensinnäkin majoittauduimme Sleep in Italyn kautta Via dei Cappellarille. Reilun kokoinen kaksio maksoi 120 € yöltä, mikä ei ollut lainkaan paha hinta laatuun ja sijaintiin nähden. Jos siis hakee jotain vaihtoehtoa hotellille, niin tuossa erinomainen vaihtoehto. Paikka oli ihan Campo dei Fiorin vieressä, joten aamusella haimme tuoreita hedelmiä markkinoilta ja leipää paikallisesta fornosta.

Kulinaristeina haimme makuelämyksiä Rooman matkaltamme ja pari uutta ravintolavinkkiä heitän ilmoille. Tuon em. huoneiston omistaja (italialainen madame) suositteli Campo dei Fiorin kulmilla olevaa Ai Balestraria (Via dei Balestrari 41). Sekä pasta että pizza maistui! Tämä siis löytyy aukion reunalla olevan supermarketin (sielläkin kannattaa vierailla) vierestä menevältä kujalta. Toinen hyvä ravintola bongattiin Piazza Navonnan lähettyviltä, Ristorante Terra di Siena  (Piazza Pasquino) tarjoili hyvää pastaa ja tajunnanräjäyttävää tiramisua. Suosittelen!

Nähtävyyksistä ravattiin kaikki pakolliset, mutta suurimman vaikutuksen teki ehkäpä San Angelon linnan terassilta auennut näköala. Käy katsomassa ja vaikutu! San Angelon linnan kahvilassa oli kanssa kiva istuskella valkkarilasi kädessä Pietarinkirkko taustalla  :)

Kunpa siis pääsisi pian takaisin tuonne ikuiseen kaupunkiin...

- Anne

4
Italia / Sleep in Italy - suosituksia?
« : 30.03.2008, 15:04:09 »

Joku täällä vinkkasi sleepinitaly.com -sivustolle ja niinpä tässä Rooman reissua suunnitellessa kävimme kurkkaamassa sivuston. Hulppean näköisiä huusholleja ja vieläpä kohtuuhinnalla! Onkohan jollain kokemuksia sivuston kautta varaamisesta ja siitä, millaisia nuo huoneistot todellisuudessa ovat?

Kävimme myös tsekkaamassa rentalinrome.com -sivuston ja kivan näköisiä kämppiä sielläkin ja perusskeptisenä tässä ihmetyttää, onko tähän joku koira haudattuna..?

Kaikista kommenteista kiitos :)

5
Ranska / Pohjois-Ranskaan!
« : 18.11.2006, 18:14:28 »
Ok! Matkasuunnitelma tarkempine yksityiskohtineen vielä vaiheessa, mutta Rouenissa asustava kaveri laittoi linkin paikasta, jossa voisi piipahtaa http://www.etretat.net/

Kuvissa maisemat ainakin näyttävät hulppeilta, joten pistäkääpä paikan nimi mieleen, jos tuolla suunnalla liikutte :D

6
Ranska / Pohjois-Ranskaan!
« : 19.10.2006, 17:31:24 »
Kiitoksia vinkeistä, pitäis alkaa jonkinlaista matkasuunnitelmaa vääntää, jotta tulis käytettyä viikko tehokkaasti :D

Tää menee vähän perus turistikohteiden puolelle, mitä yritän vältellä, mutta mitä mieltä Versaillesista? Käymisen arvoinen paikka?

7
Eurooppa / Bryssel - Pariisi
« : 15.10.2006, 14:18:36 »
Veikkaisin bussia. Matkasin viime syksynä Leuvenista (20 km Brysselistä itään) Pariisiin Eurolinesin bussilla ja meno-paluusta maksoin 40€. Ei paha. Eurolinesilla matkustaessa liput kannattaa ostaa viikkoa aikaisemmin, koska silloin saa mojovan alennuksen reissusta.

Eikä se bussimatkustelu ollut ollenkaan niin kammottavaa kuin olin kuvitellut, mitä nyt menomatkaan tuhrautui 6h Belgian bussilakon takia... Matkaevästä, lukemista ja TYYNY mukaan :D

8
Ranska / Pohjois-Ranskaan
« : 13.10.2006, 15:42:14 »
Heip!

Tarkoitus olisi suunnata Pariisiin marras-joulukuun vaihteessa ja samalla ehkä vierailla ei niin tutuissa turistikohteissa muualla pohjois-Ranskassa. Kaveria menen moikkaamaan Roueniin, mutta muita suositeltavia paikkoja? Entä joulukuun alku Pariisissa, sieltä varmaan löytynee joitain sympaattisia (?) joulumarkkinoita tms. Onkos jollain näistä tietoa? Kiitos vinkeistä etukäteen :D

9
Lentomatkustus / Lentokentillä nukkuminen!
« : 12.10.2006, 18:09:01 »
Lainaus käyttäjältä: "sekaisin."
Yksi hyvin mahdollisesti typerä kysymys lentokenttänukkumisesta. Olen menossa ranskaan ja koneen määränpää on charles de gaullen lentokenttä. Lennon pitäis olla perillä joskus kahdentoista maissa (siis illalla/yöllä) ja enkä viitsisi sillon lähteä harhailemaan ympäriinsä (ja lisäksi yhden yön majoittumismaksun säästäminen ei olis huono juttu mun budjetille, of course ;) ). SIIS: onko mahollista nukkua siellä ei-check-inin-jälkeisellä/ulostulo-osassa lentokenttää? vai ajetaanko sieltä ulos tai jotain?   Suuri kiitos jos joku viitsii vastata


Sama ongelma :? Eli kannattaako lähteä seikkailemaan Pariisiin vai jäädä suosiolla cdg:lle nukkumaan? Ja millainen mesta se on nukkumiseen?

10
Ahviksellehan sitä ois tarkoitus suunnata :D

Mites, onkos joku viettänyt jussia Eckerössä?

11
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Harjoittelu EU:ssa
« : 30.05.2006, 21:47:03 »
Selailin forumia, mutta en löytänyt keskustelua EU:n harjoittelupaikoista, joista kaipailen omakohtaisia kokemuksia.

Viralliset tiedonlähteet antavat näistä ruusuisen kuvan, mutta olisi kiva kuulla millaista se harjoittelijan duuni oikeesti on. Etenkin EY-tuomioistuin, komissio ja parlamentti kiehtovat valmistumisen jälkeen...

Iso kiitos kaikista kommenteista :D

Sivuja: [1]