Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Poikanen

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
Pohjoismaat / Vs: Huippuvuorten jääkarhuvaara
« : 20.01.2020, 18:16:59 »
Itseasiassa melkein kaikkiin muuhun jo löytyki vastaus täältä sysselmannenin sivuilta, mutta tuosta ase-etiketistä ei oikein ole tietoa.

Ilmeisesti kylillä kuljettaessa aina lukko auki ja ilman lipasta. Aseita ei sallita julkisiin rakennuksiin, joten onkohan niissä sitten säilytysmahdollisuus niinko kaupassa on? Onko kellään kokemusta? :)

2
Pohjoismaat / Vs: Huippuvuorten jääkarhuvaara
« : 20.01.2020, 17:12:44 »
Vähän vanha ketju, mutta alko kiinnostamaan.

Jos lähden käymään Huippuvuorilla ja haluan käydä käveleskelemässä kylän pinnassa, niin ilmeisesti tarvin aseen. Voiko huippuvuorille viedä helposti oman kiväärin ja kelpaako sielä suomalainen hallussapitolupa? Jostain olin myös lukevinani, että aseen käyttötaito pitäisi pystyä osoittamaan. Riittäkö osoitukseksi Suomessa ammuttu hirvi- tai karhukoe vai onko koko käyttötaidon osoituksella mitään merkitystä. Onko oman aseen kanssa kuljeskellessa muuta huomioitavaa, kuten miten toimitaan kaupungissa ja kaupassa tai voiko asetta säilyttää esimerkiksi hotellihuoneessa? Entä mikä kaliperi on riittävää päällekäyvän jääkarhun pysäyttämiseen?

3
Hyvä reilun viikon reissu taitaa nyt olla skipattu puolison vuoksi.

En vain voi lähteä mihinkään niin, että toiselle tulee siitä paha mieli. Oma paha mieli on vain niin paljon helpompi jaksaa :-\

4
Hmm, saattaapi nyt jäädä Venäjä käymättä.

Tarviikos Minsk international kakkosella viisumia jos vaihtaa vain konetta?

5
Kiina / Vs: Kiinan viisumi?
« : 06.05.2014, 00:07:02 »
Saapikos Kiinaan viisumia jos tiedän vain että olisin Pekingissä ja summittaisen ajankohdan. Kulkisin halvimpien lentojen mukaan, joten viisumi olis hyvä olla nopeaa starttia varten valmiina.

Vuoden takaa on samalla passilla yks single entry F viisumi ja voisin jopa saada paikalliselta kutsun. Mitä viisumia tämmöseen kannattais hakea? Entä onnistuukos viisumin hakeminen luotetun miehen avulla? :)

6
Eurooppa / Vs: Omatoimimatkailijan viisumi Venäjälle
« : 07.01.2014, 21:46:17 »
Ja jotta minun aivotuksia jahkataan mahdollisimman monessa ketjussa niin..

Onko liikematka-viisumi ainoa vuoden viisumi Venäjälle, jonka saa ilman aikaisempaa viisumia ja maassakäyntiä? Mitenkäs liikematka- ja humanitaarinen viisumi käytännössä eroavat toisistaan? Eri matkan tarkotus ilmeisesti rastitaan maahantulokorttiin, mutta rekisteröinnit lienee tapahtuu samoin.

Mistä tietää mitä viisumia matkatoimistot kauppaa jos siinä puhutaan vain 12kk monikertaviisumista?

Mielelläni ottaisin 12kk humanitaarisen monikertaviisumin, mutta onkos mulla sitten loppupeleissä ihan sama hommata tuo 12kk liikematkaviisumi?

7
Onko mitään ihmeellistä mitä pitää ottaa huomioon, jos saapuu Valko-Venäjälle Venäjältä?

8
Eurooppa / Vs: Venäjän viisumin rekisteröinti
« : 07.01.2014, 21:27:56 »
Tuo viisuminen rekisteröiminen paikanvaihdon yhteydessä kiinnostaa myös minua. Jotenki haluttais lähteä tutustumaan Murmanskiin ja sieltä sitten jotenki valuilla etelämpään ja tulla takasin Suomeen vaikkapa Valko-Venäjän ja/tai Baltian kautta. Murmanskissa olis helppoa ja kivaa nukkua aluksi hotellissa, mutta sen jälkeen olis kiva ko ei tarvis huolehtia rekisteröimisestä.

Pitäiskös minun siis rekisteröidä asuinpaikka vain Murmanskissa vai aina ko vaihan paikkaa? Entä minkä laitan Venäjältä lähtöpäiväksi jossen tiedä koska maasta poistun? Vai rekisteröinkös tuon olinpaikan aina vain siksi aikaa ko tiiän missä olen ja sitten rekisteröin sen uudelleen?

9
Tähän on varmasti vastattu aikasemminki, mutta en hopussa löytäny vastausta. Mille asemalle trans mongolian saapuu Pekingissä?

10
Oliko tuolla vaihtoasemalla jotakin palveluita? Suomeksi: saako sieltä jotakin syötävää ja juotavaa? Eli omat eväät mukaan?

Sori ko kesti vastata. Valgan aseman aulassa oli kahviautomaatti ja jotku näytti löytäneensä jotain muutaki syötävää lähistöltä. Omat eväät varmempi valinta. Latvialaiseen junaan kannattaa varata lateja tai lähes tasaraha euroja, sillä vastarahaa ei eurokympistä ollu ennenko kaikille muille oli lippu myyty. Enlanninkielen osaamista konduktöörillä ei ollu, mutta muuten palvelu loistavaa :)

11
Toimi juurikin nuin hyvin. Olihan se vähän pidempi reissu ko linja-autolla, mutta varmastikki mukavaa vaihtelua :) Valgasta lähtevään junaan kannattaa varata lateja tai melkein tasaraha euroja. Kympistä oli vähän hankala saada takasin ja konduktööri ei puhunu (koetin sanoa että ei se niin vakavaa ole vaikka ei sentilleen meniskään vaihtoraha) juurikaan englantia :)

12
Baltian maat / Vs: Linda Line
« : 02.07.2012, 23:39:36 »
Kiitos nopeasta vastauksesta, tämä selvä :) Huomenna sitten 14:00 lindaline testaamaan :)

13
Baltian maat / Vs: Linda Line
« : 02.07.2012, 22:44:21 »
Tarviiko matkalippu todella tulostaa vai riittääkö lippu puhelimessa/passi?

14
Matkaseuraa / Hki - Tallinna - Riika - Hki
« : 02.07.2012, 16:36:30 »
Pikareissu Baltiaan ti-la, sisältää junailua (haluan kokeilla Tallinna Riika junayhteyden) ja linja-autoilua. Kaikkea voipi ehotella :)

15
Ylläpito tiedottaa / Vs: Foorumin kehittämisideat
« : 28.06.2012, 14:33:23 »
Tapatalk olis parhautta :)
Onko tapatalkkia mietitty yhtään? Mobiilikäyttöliittymä olis hyvin näppärä tapa selata foorumia reissussa.

16
Näyttäis siltä että vaikka ens tiistaina onnistuis näin ainaki. Hintaaki tulis melkein 15 euroa :)

0210 Tallinn → Valga 06:30 11:09
661Р Valga → Riga-Pasazieru 12:06-15:41

17
Mikäs on tilanne Tallinna - Riika junayhteydellä nykyään?

18
Baltian maat / Vs: Riika
« : 27.06.2012, 19:51:30 »
..Pienellä kyttäämisellä ja tutkimuksella löytyi n. 30e lennot välille Tampere-Kaunas-Tampere
Mistäs näin halvan lennot löysit?

19
Ylläpito tiedottaa / Vs: Foorumin kehittämisideat
« : 10.04.2012, 09:52:39 »
Tapatalk olis parhautta :)

20
Onneksi Kemin moottoritietä myös jatketaan vähän. Jännää miten näinkin lähellä napapiiriä sijaitseva paikka voi olla näin erikoinen.

Pohjolan sanomissa oli muuten muutama viikko sitten juttu, jossa kerrottiin Kemin kaupunginvaltuuston ihastuneen uudesta keskustasuunnitelmasta. Suunnitelmassa Kemin uimahallista tehtäis welness kylpylä, keskustaan rakennettais tornihotelli ja iso pino huoneistohotelleja ja urheilukenttä siirrettäis kaiken tämän edestä pois jonnekkin syrjään. Kaikkea sitä voipi suunnitella :D

Sivuja: [1] 2 3 ... 6