Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Poikanen

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6
21
Yleinen / Mistä löydätte ajan ja rahan matkusteluun?
« : 01.06.2007, 00:52:54 »
Mitä enempi rahaa sitä vähempi aikaa ja mitä enempi aikaa sen vähempi rahaa. Siitä pitää vain löytää sopiva balanssi :)

22
Yleinen / Upein Rautatieasema
« : 01.06.2007, 00:50:46 »
Ompa kumma että tässäkään positiivissävytteisessä paikkafiilistelyketjussa Kemiä ei noteerata mitenkään :D

No en kyllä ihmettele. Täällä on kivaa työpaikka ja tie lappiin! Ja lisäksi muutamia mukavia ihmisiä.

23
Aasia / Tšukotka
« : 24.04.2007, 21:45:43 »
Wikipediaa selaillessani tuli taas tutkiskeltua Venäjältä paikkoja, joissa olis mukava käydä. Onkos kukaan pallontallaaja käynyt ikinä Tšukotkassa? Kuulisin mielelläni kokemuksia paikasta. Vaikuttais käymisen arvoiselta paikalta, kunvan vain olis aikaa :)

24
Yleinen / Sijaintisi NYT?
« : 04.03.2007, 13:38:06 »
Mummolassa Suomen lapissa:

24.3727E
67.1017N

Eli kutakuinkin tässä.

25
Lentomatkustus / FlyMe konkurssiin
« : 02.03.2007, 08:34:03 »
Aftonbladet   uutinen aiheesta. Lisäksi FlyMen nettisivut näyttää kertovan samaa.

Taitaa nyt sitten loppua mailin tulo tuoltaki :)

26
8 pistettä ja ei ole ongelmaa :) Suurin ongelma kai annoksien määrä. Humalahakuista juomista harrastan ko harvojen alkoholijuomien mausta pidän.

27
Meni kai tuohon melkein kymmenen minuuttia. Nyt vain mietityttää onko ykkönen ruusu vai ei :D

Tuo T H M H T K H E S L M.. oli pääsykokeissa ja en sitä silloin tienny. Nyt tiedän :P Silloinkin oli hirveät kaavat sen selvittämiseen. Varmaan aanelonen täynnä numeroita :D

28
Perheen ja ystävien seurassa, lumen, pakkasen ja pimeän ympäröimässä lämpimässä mukavassa mökissä :)

29
Lainaus käyttäjältä: "Jultsi"
No nyt on liput tilattu. Oikeassa olitte, niitä halvan halpoja paikkoja oli enää yksi jäljellä, mutta kyllä tämä varsin halvaksi tuli silti :) Mutta siis...marssinko vain lentokentälle tällaisten lentolippujen kanssa, jotka on tulostettu Hotmailin sähköpostista? (Eli mainoksia kyllä löytyy mun lentolipusta)


Juurikin niin. Lappu mukaan ja kentälle. Pelkillä henkkareillakin taitaisin pärjätä. Onko sinun lento se aina niin ihana 05:50? :D

30
Lainaus käyttäjältä: "raven"
Mutta onko kukaan huomannut sitä, että Helsinki sijaitsee 60 astetta ja Utsjoen Nuorgam about 70 astetta pohjoista leveyttä, niin eikös Keski-Suomi (pohjois-eteläsuunnassa) ole silloin 65N? No, sehän sattuu Ouluun (vähän etelämmäs). Miksi siis Oulu on Pohjois-Suomessa yleisen puhekielen mukaan? Eikös Oulun läänin nimeksi passaisi Keski-Suomen lääni... :D


JepsJeps.. Puhut asiaa. Itsekkin olen huomannut että Keski-Suomihan on itseasiassa Rovaniemeltä jonnekkin Kokkolan ja Vaasan välille. Minun entisen opettajan ovessa oli hieno sarjakuvastrippi, jossa kaks lappalaista miettivät keskenään mahtaako Rovaniemen eteläpuolella olla elämää. Mulla hymyilyttää aina kun ihmiset täällä Kemissä puhuvat lapista :)

31
Mie jopa väittäisin että ihastua voi salamana, rakastuminen vaatii hetken, yhteen kasvamiseen menee jo enemmän aikaa ja unohtaa ei voi koskaan  :(

Vanha kaava, sydänsurun kesto = 2 * sitä edeltävä onnellinen aika, ei ole välttämättä niin kauhean kaukana todellisuudesta.

Menipäs vakavaksi  :?

32
Minua kyllä viehättää pohjoissuomalaiset naiset. En tiedä miksi. Onneksi makuasioita harvemmin tarviikaan perustella :)

33
Varusteet ja pakkaaminen / vinkki rinkan suojukseksi
« : 25.10.2006, 20:34:29 »
Hienoa työtä! Kiva että ihmiset vielä viitsivät käyttää kekseliäisyyttä ja nähdä jopa hieman vaivaa. Valmiit ratkaisut on välillä aika tylsiä. Iltaa piristi kivasti tämä vinkki :)

34
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Ja ajatus siita putkielamasta lahinna ahdistaa. Ei ihan viela. Eihan.


Tuo putki on kyllä aika ahdistava ajatus. Aloitin tuossa muutama, ei näissä enään parin jälkeen pysy laskuissa mukana, kuukausi sitten vakituisen työn. Nyt sitä sitten odotellaan palkkapäiää ja kerätään muutamia lomapäiviä, jotta kesällä vois tehdä jotaki itselleenkin.

Työpaikka on loistava, joustava ja omalta alalta, mutta silti tuntuu että kaikki ei ole aivan kohdallaan. Onkohan tämä nyt sitten tätä vuodesta toiseen.. Toisaalta tuntuu aikas kiittämättömältä valittaa ko muut luokkakaverit on työttömänä ja itse nostaa kauheaa porvaripalkkaa Tai no ainakin se opintotuen jälkeen se tuntuu isolta.

Aina kun ajatus loppuelämän kestävästä uraputkesta ahdistaa liikaa, mietin kahden viikon irtisanomisaikaa ja sitä kaikkea mitä mie voisin tehdä jos haluan. Enhän mie tässä oikeasti kiinni ole. Onhan mulla vapaus valita :)

Ei tainnu mulla tuo ikäkriisi olla edes ainoa kriisi :D

35
Riittävästi ja hieman liikaaki.. 24 vuotta ja ikäkriisi on myös ollut ja pitkään :D Kaikki yli 20 on turhaa :P

36
Lentomatkustus / Finnairin mahdollinen lakko...
« : 19.10.2006, 10:47:46 »
Joo. Työmatkahan tuo niin siksi vain päivän reissu. Huomenna pirteänä töissä 19 tunnin päivän jälkeen :) Nyt onnellisesti Tampereella. Helsinki - Tampere oli peruttu, mutta pendolino vei suht nopeasti. Nyt vain jäi plussat saamatta. Illan lento Tampere - Helsinki myös peruttu, mutta saatiin paikat aikaisemmasta koneesta. Yön lennon Kemiin pitäis olla ihan varma.

Ihan hyvin tämä meni ja nyt jää aikaa 5 tuntia viettää Helsingissäki :P

37
Lentomatkustus / Finnairin mahdollinen lakko...
« : 18.10.2006, 16:50:11 »
Huomenissa pitäis lentää Kemi - Helsinki - Tampere - Helsinki - Kemi touri. Kemin ja Helsingin välit menee finncomilla, jonka nettisivuilla kerrottiin finncomin lentävän normaalisti. Helsinki - Tampere välit lentää aero, joka vähin huolettaa. Onko kellään tietoa lentääkö aero normaalisti?

38
Lentomatkustus / Rovaniemi - Arkangel
« : 17.10.2006, 17:58:00 »
Onko tuo Rovaniemi Arkangel lentoreitti vielä hengissä? En ainakaan pikaisella selauksella löytänyt netistä varmaa tietoa.

Tuo Arkangel pitäis joskus käydä kurkkaamassa ko on niin lähelläkin :)

39
Minun parveke on mallia ranskalainen ja sinne sopii huonosti kalustoa tai laseja. Edellisessä asunnossa oli hieno parveke, jonne jäin kerran jumiin viideksi tunniksi ko olin ikkunoita pesemässä. Vekkuleita nuo parvekkeiden ovet. Pitää vain toivoa etten jää tuonne uudelle parvekkeelle jumiin. Sielä olis kohtuullisen vähän tilaa.

40
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Paras voittonne
« : 03.10.2006, 18:58:53 »
Pari vuotta sitten ihmettelin ko tilillä makaili 1200€ ylimääräistä. Pappa oli laittanu kenoa minun tilinumerolla. Ihan mukava yllätys :)

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6