Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Poikanen

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6
41
Perjantai päivä. Huomenna nukun pitkään ja sikeästi :) Univelkaa on mukava parantaa!

42
Kyllä Kemi kuuluu minun inhokkipaikkojen kärkipäähän.

Muutimpa tässä uuteen asuntoon ko vanha opiskelijakämppä jäi menneisyyteen opiskelujen mukana. Pari päivää muuton jälkeen vein kiireessä roskapussin autosta taloyhtiön roskakoriin, ko joku vanhempi isäntä alko huuteleen parvekkeelta hävyttömyyksiä ja käski viiä roskat muualle. En ensin oikein edes tajunnu että se mulle möykkäsi. Menin sitten kysymään siltä että onko sillä joku ongelma vai miksi se messuaa parvekkeella. Oli kait luullu minun vain tuovan roskia ko ei kuulemma ollu vielä naama tuttu. On kuulemma yleistä että pimeän tullen koko kaupunki käy tuomassa roskat just tämän taloyhtiön roksiin.

Minusta ne roskat, vaikka sitten naapurinki, kuuluu viedä juuriki sinne roskiin ennemmin ko jättää jonnekki lojumaan. Muutenki tuommonen kyttäys on vmäistä.

Ja tämä avautuminenhan liitty Kemiin, siten että minusta tuo oli peruskemiläisen käytöksen malliesimerkki. Mitäs sitä muiden viihtymisestä välittämään, kunhan itse vaan saa olla just niinkö huvittaa ja pääsee mahdollisimman helpolla. Mie en perusta ollenkaan tuosta Kemi attitudesta!  :twisted:

43
Olettekos kuulleet... / Pankki/Luottokorttihuijaukset
« : 27.09.2006, 19:35:38 »
Oltiin tyttökaverin kanssa Bulgariassa (sunny beach) heinäkuun lopulla.  Käytettiin paikallisia automaatteja aikas huoletta. Pari viikkoa sitten tyttökaverin tili oli nostettu tyhjäksi Madridissa. Samana päivänä kortilla oli myös oikeasti maksettu Kemissä. Visa electron, jolla nosto oli tehty, on ollut koko ajan tallella. Nyt sitten pankki ja luottokunta tappelevat keskenään kuka korvaa ja mitä.

Kortilla oli yritetty nostaa rahaa erilaisia (isoja) summia useissa maissa. Eikö tuon pitäis soittaa joitaki hälykelloja jossaki..

Luottokunnan mukaan visa electron ei ole niiden kortti, eikä myöskään niiden ongelma. Mitä tekemistä tuolla luottokunnalla oikein on electronin kanssa?

Hieman myös mietityttää onko minun visasta nyt sitten useampia versioita liikkeellä, koska samoja automaatteja käytin. Minun kortti on kyllä vaihdettu tuon reissun jälkeen. Olisko nuo vanhentuneesta kortista tehdyt kopiot enään toimivia? Yritin tuota kysellä luottokunnasta, mutta ei sieltä saanu oikein selkeää vastausta. Käskivät olla vain huoletta :)

44
Olen aina välillä pohtinu mistä ostaisin asunnon, jos siihen olis sopivasti irtorahaa käytettävissä. En ole vielä sopivaa maata päättänyt, mutta eiköhän tuo olis joku halvahko maa jossain päin itäeurooppaa tai aasiaa.

Mistäpäin maailmaa muut haluais asuntoja? :)

45
Yleinen / Sijaintisi NYT?
« : 14.08.2006, 07:28:56 »
Lainaus käyttäjältä: "Opus"
Lapissa. Tulin käymään "kirkonkylällä" ja kun mahdollisuus tuli käydä netissä, täällä ollaan  :o Ja kohta lähden taas keskelle ei mitään  :shock:


Missäpäin Lappia voi päästä keskelle "ei mitään"? :)

Mie olen nyt Kemissä kämpillä ja kohta töissä.

46
Yleinen / Kohde joka EI kiinnosta ?
« : 10.08.2006, 23:44:18 »
Aloitin tämän postin jo vaikka kuinka monta kertaa ja vain huomatakseni että uskoisin kaikkialta löytyvän jotain näkemisen arvoista :)

47
Laitampas mieki sitten vähän mielipiteitäni tähän. Metsästelen jonkin verran ja syksyllä pitäis taas lähteä niitä hirviä katseleen. Harvoin silti ammun mitään, sillä luonnossa liikkuminen tuo jo tarpeeksi hienoja elämyksiä. Se kivääri on enimmäkseen hyvä tekosyy lähteä ulos. Olen toki silloin tällöin eläimiä ampunut ja ammun tulevaisuudessaki.

Villin eläimen ampuminen ei aiheuta mulle tunnontuskia, koska minusta ruoaksi ammuttu ja valmistettu eläin ei ole kuollut turhaan. Mie ainaki kunnioitan riistaa paljon ja siihen kuuluu olennaisesti saaliin mahdollisimman tarkka hyödyntäminen. En vois kuvitellakkaan tappavan huvikseni.

Minusta kenelläkään lihansyöjällä ei ole varaa tuomita metsästystä. Lihahan taitaapi olla aina tapettua eläintä. Jotku vain mielellään unohtaa koko tappamisvaiheen. Pakastealtaasta jauhelihapaketin hakeva on minusta aivan yhtä syyllinen lehmän kuolemaan kuin se lihanjalostamon teurastajaki.

Tulipas hieman sekavia ajatuksia, mutta nyt Miami Viceä ja sukattomia miehiä katseleen :D

48
Yleinen / Harrastus ja matkailu.
« : 10.08.2006, 22:37:08 »
Autot sun muut poikien lelut on vieneet paljon potentiaalista matkailurahaa. Nyt ko olis vakituinen työpaikka ja rahaa matkustaa niin enään ei aika riitä. Jos sitä vuoden päästä vois vaikka jonkulaisen kesälomanki pitää..

49
Pohjoismaat / Rovaniemi, Kemi, Tornio?
« : 12.07.2006, 23:06:49 »
Lainaus käyttäjältä: "alan_mies"
Rovaniemellä aikoinaan asuessani ykköspizzeria oli Mia Maria, onkohan sitäkään enää?


Mia Marian elää ja voi hyvin Rovakadulla.

Illalla, Korkalovaarassa Rakkatien päässä sijaitseva, vanha kaatopaikka tarjoaa mukavan näkymän kaupungin ja jokien yli. Paljon valoja, mutta ei silti mitään mielettömän erikoista.

Huhu kertoo myös että siltojen alla on kivaa pitää viinipiknikkejä hyvässä seurassa :)

50
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Tympiikö?
« : 09.07.2006, 11:34:52 »
Lainaus käyttäjältä: "Myy-y"
Tympii. Sen sijaan, että voisin olla kemuttamassa ruississa vietän KOKO viikonlopun töissä!

Tympii.


Ruissiin olisin miekin halunnut. En vain saanut enää lippuja. No RolloRock myös mukava, mutta paras mahdollinen seura vain lähti Ruissiin. =/

51
Aasia / Aasian halvin maa perusbackkerin näkökulmasta?
« : 27.06.2006, 22:39:56 »
Minkälainen hintataso Nepalissa on ja missäpäin Nepalia on halvinta? Lähinnä syömisen ja asumisen hinnat mietityttää.

52
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Warren Buffett
« : 26.06.2006, 21:21:46 »
Warren Buffett lahjoittaa melkoisen osan omaisuudestaan hyväntekeväisyyten. No jäähän sille tuota toki vieläkin, mutta on tuossa jo asennetta!

53
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Yleissivistys
« : 23.06.2006, 15:06:38 »
Minusta täydellinen yleissivistys olis kauhean hyvä olla olemassa, mutta sitä ei valitettavasti oikein voi saavuttaa. Minun omassa yleissivistyksessä on paljonkin toivomisen varaa. Äidinkielestä, joka minusta ehdottomasti kuuluu yleissivistykseen, kirjoitin A:n. Aikas noloa :) No tulen kuitenkin suomella toimeen ja se taitaa olla tärkeintä.

Mie laskisin ehkä yleissivistyksen perustaksi kiinnostuksen itsensä laaja-alaiseen kehittämiseen, halun seurata maailman ja erityisesti oman alueen tapahtumia ja taidon pohtia syitä ja seurauksia.

Yleissivistyksessä minua kiinnostaa sen riippuvuus aikaan ja paikkaan. Eihän nykypäivän suomalaisen ja 1600-luvun kiinalaisen yleissivistykseen voi kuulua samat asiat. Yleissivistykseen kuuluvat asiat vaihtelevat jo suhteellisen lyhyen matkan sisällä. Minusta yleissivistykseen kuuluu tietää perusasiat esimerkiksi poronhoidosta, mutta tuskin kenenkään helsinkiläisen pitää tietää mikä on kirnu.

Minusta yleissivistykseen kuuluu maailmanlaajuisesti päteviä asioita,  joita täydentävät omaan alueseen ja kulttuuriin liittyvät tiedot ja taidot.

Edit: Huonon yleissivistyksen aiheuttamia kirjoitusvirheitä korjattu vähemmäksi :D

54
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Tympiikö?
« : 23.06.2006, 11:50:55 »
Hieman tympii, sillä en ole Kalajoen juhannusta viettämässä. Apulanta, Poetsit, Maija ja muut hyvät olis kiva nähdä. No pitää nähdä paljon kavereita ja pitää hauskaa täällä Rollossa. Tivoli vois olla kiva :)

55
Junamatkustus / Ulkona yöpyminen (teltatta)
« : 23.06.2006, 11:39:36 »
Mikäs siinä. Täällä kotimaan kesässä olen nukkunut muutamia öitä ihan vain taivasalla ja kuivalla kelillä se onnistuu ihan hyvin. Tärkeintähän tuossa on eristää itsensä maasta. Selän alla kasassa oleva makuupussi ei eristä kovin hyvin, eli retkipatja pitää olla makuupussin lisäksi mukana. Riippumattoa vois myös miettiä vaihtoehdoksi.

56
Varusteet ja pakkaaminen / Riippumatto?
« : 22.06.2006, 19:26:54 »
Ensimmäistä kertaa pääsin hieman kokeileen omaa riippumattoa. Oli aikas leppoisa laite. Pahantuulinen orava tosin nakkeli puunroskilla pääpuolen männystä.

Tuo riippumattohan on aivan loistava keksintö. Ainoastaan tuon heppoisen oloisen laskuvarjokankaan kestävyys hieman mietityttää. No ihan hyvin tuo tuntu kestävän ko ensin kyytiin uskalsin.

Oman riippumaton tilasin ebaystä phrae nimiseltä myyjältä. Hintaa tuli 30$ toimituskuluineen, joka on minusta aikas sopiva hintaa. Ainoastaan viikon tilauksesta matto oli jo omassa postissa.

57
Lainaus käyttäjältä: "allika"
Olen nyt virallisesti valmistunut ammattikorkeasta. Olen vapaa  :D


Onneksi olkoon :) Mie olen ollut tradenomi jo kymmenen päivää.  Kiva tunne kun ei tarvi koulusta huolehtia!

Tänään olen onnellinen, koska on vähemmän syytä olla onneton kuin viimeaikoina :) Lisäksi on ehkä mukava jussi tulossa :P

58
Melkolailla OT..

Oliskos hieno tuommonen pallontallaajat buffi. Mie ainaki tuommosen tilaisin! Tilata noita pitäis tosin vähintään 50 :/

59
Minun pitkä, mutta laadukas CV :D

- Englanninkielen sijainen ala-asteella
- Turpeennostaja
- Dumpperikuski
- PHP-kehittäjä

Tympein työ noista oli ehdottomasti dumpperin kuskaaminen. Nyt vois tosin jo käydä Levin golfkentällä katselemassa mitä sitä tuli tehtyä :P

60
Koska tämä on elämäni ensimmäinen päivä ammatin omaavana. Eilen valmistuin ja nyt on koulut takana ainakin hetkeksi :P Nyt jos vielä sais pitää kesälomaa :)

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6