Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - matami

Sivuja: 1 [2]
21
Ni mites muute, vielä se et kandeeko ne junaliput ostaa jo suomesta ku vr ainaski suosittelee sellast.. sorry tyhmyyteni  :oops:  ollaan siis menos heinä-elokuun vaihteessa et varmaan on melkone ryysis päällä  :wink:

22
Voi ei, niin se vähä on et aika on rajallista... pitäs sit varmaa jättää pari paikkaa tulevaisuutee   :(  ite oon samaa mieltä tuosta et isoja kaupunkeja vähemmä, mut matkaseuraa on mukana ja pitää tehä kompromisseja... onko irlanti ja skolanti kuinka samanlaisia? jos jättäis skotlannin kokonaa pois, ku tuolla briteis tulis muute aikas lailla paikkoja

23
Moikkelis! Ni viel sitä et kannattaako sellane reitti ku:

BERLIINI - KRAKOVA - PRAHA - ATEENA - ROOMA - FIRENZE - BERN - PARIISI - CORK - DUBLIN - GLASGOW - BATH - LONTOO,

olisiko liian kunnianhimoista :?  mutta siis me lennetään berliiniin 16pvä ja reilikortti alkaa vasta 18pvä, ku hypätään junaan ja matkataan krakovaan.
  Tuo on kyl aika pitkä matka prahasta ateenaan, niin et jos kreikan jättäis välistä, mielipiteitä? onko ateena cool? ja siis yleisestikki onko jotkut noista kaupungeista huonoja valintoja, olisko teillä kokeneemmilla parempia vaihtoehtoja! Please auttakaa, reissu lähestyy ja pitäs hiukan lyödä suunnitelmia lukkoon  :P

kiitos kamalasti jo etukäteen, luotan apuunne  :lol:  :lol:  :lol:

Oiskohan otsikossa parantamisen varaa? -Suvih
Oli. Jouni
Kannattaa laittaa välilyönnit listaan niin ei venytä turhaan sivua, juspu

24
Ranska / Pariisin Eiffel-torni
« : 10.04.2006, 18:29:21 »
Kiitos!

25
Ranska / Pariisin Eiffel-torni
« : 10.04.2006, 17:02:21 »
Ollaan menossa kesällä Pariisiin ja aiotaan tietenkin käydä tutustumassa Eiffel-torniin.Kiinnostaisi tietää paljonko ylätasanteelle meneminen maksaa?Koska reissu on vielä suunnitteluasteella, olisi kiva saada vinkkejä kokemisen arvoisista paikoista.Tarkoituksena on ottaa global-kortti, eli koko eurooppa on avoin.

Sivuja: 1 [2]